گردهمایی اعضای هیات علمی و دانشگاهیان دانشگاه های شرق استان مازندران با موضوع نقش دانشگاهیان در جریان سازی مکتب مقاومت به میزبانی دانشگاه ملی مهارت استان
گردهمایی اعضای هیات علمی و دانشگاهیان دانشگاه های شرق استان مازندران با موضوع نقش دانشگاهیان در جریان سازی مکتب مقاومت به میزبانی دانشگاه ملی مهارت استان
این گردهمایی با حضور جانشین رییس بسیج اساتید و اعضای شورای مرکزی بسیج اساتید استان، رئیس بسیج دانشجویی مازندران، مسئولین کانونهای دانشگاه های شرق استان مازندران، روسا و معاونین دانشکدههای ۱۲گانه دانشگاه ملی مهارت و جمعی از کارکنان و دانشجویان دانشگاه های شرق استان روز سهشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ در سالن ۱۶ آذر دانشگاه ملی مهارت استان مازندران برگزار شد.
قبل از برگزاری همایش، اعضای بسیج اساتید و سایر مهمانان با حضور در مزار شهید خوشنام دانشکده به گلآرایی و عطرفشانی آن مکان مقدس پرداخته و با آرمانهای شهدا تجدید میثاق کردند.
در ادامه پس از شروع رسمی همایش، برنامههای متنوعی به صورت تئاتر و با هنرمندی آقای رجبی از هنرمندان حوزه هنری استان اجرا شد که در آن صحنههایی از رشادتهای مردم غیور و ولایتمدار مازندران را در صحنههای مقاومت به ویژه زنده نگه داشتن مکتب مقاومت به تصویر کشیده شد. همچنین بازخوانی موسیقی" این یک جنگ جهانی است" به زبان انگلیسی به صورت زنده توسط خواننده خوب ساروی میکائیل حسین زاده اجرا شد.
پس از اجرای برنامه های هنری،دکتر حسن سلمانی تیله نویی رئیس دانشگاه ملی مهارت استان مازندران ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان با اشاره به اینکه
فرهنگ جهاد و مقاومت فرهنگ آزادیخواهی و استقلال طلبی و عدالت خواهی است افزود؛ باید درک درستی از تحولاتی که در منطقه و عرصه های بین المللی از آنچه در فلسطین اتفاق می افتد در فضای بین المللی و جهانی به درستی شکل گیرد. دکتر سلمانی در سخنان خود تصریح کردند بواسطه مرجعیتی که دانشگاهیان در جامعه دارند تبیین صحیح و رفع ابهامات دانشجویان و جامعه در خصوص ماهیت وجودی صهیونیست، یکی از اصولی ترین وظاٸف اعضای محترم هیات علمی و کارکنان دانشگاهها میباشد.
در ادامه آقای دکتر حمیدرضا منیری تحلیلگر سیاسی و سخنران ویژه جلسه با استعانت از آیات کریمه قرآن به تبیین فرهنگ مقاومت از منظر دین مبین اسلام و تاریخچه آن پرداختند و اظهار داشتند:
مقاومت و شهادت در اندیشه سیاسی شیعه، عامل نجات بخش و یک هدف راهبردی تلقی می شود که خاستگاه آن اعتقادات و باورهای دینی مردم مسلمان است.
پایداری و مقاومت، از اصول اولیه ای است که انبیای الهی(ع) بدون التزام به آن، هرگز موفق به انجام رسالت خویش نمی شدند,
قرآن کریم، در آیات زیادی، به تبیین این الگوی قرآنی می پردازد که سنت جاری و جاودان همه انبیاء(ع)، برای تبلیغ رسالت الهی، مقاومت در مقابل دشمنان و بدخواهان و تسلیم نشدن در برابر زیاده خواهی کافران و مفسدان، است. وی با بیان اینکه هرجا استکباری شکل میگیرد به دنبال آن مقاومتی علیه آن استکبار به پا میخیزد و این مهم از تاریخ صدر اسلام تاکنون بوضوح دیده می شود و بر مسلمانان فرض است که علیه استکبار به پا خیزند. ایشان با مرجعیت قرار دادن سخنان رهبری، آمریکا و رژیم منحوس صهیونیست را دو استکبار خونخوار دانستند و افزودند کرنش در مقابل این دو ظالم اصلاً جایز نیست و نباید گول نرمشهای آنها را خورد چه بسا که در دولتهای قبل اعتماد به آنها موجب ضررهای زیادی شده است
ایشان در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اینکه یهودیان از قدیم الایام تاکنون جایگاه انسان دوستانه در تاریخ نداشته حتی اروپاییان در دوران هیتلر از آنها متنفر بودند خاطر نشان کردند راهبرد های سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی با بن بست مواجه خواهد شد و تفکر مقاومت در آینده ای نزدیک همانند گذشته از این سد سیاسی نظامی عبور خواهد کرد.
روابط عمومی، بسیج اساتید، کارکنان و دانشجویی دانشکده های دوازده گانه دانشگاه ملی مهارت استان مازندران
@maztvu