آیین تجلیل از اساتید دانشگاه فنی و حرفهای استان مازندران برگزار شد
صبح دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ مراسم گرامیداشت روز معلم و استاد و نیز تقدیر از اساتید برتر دانشگاه فنی و حرفهای استان مازندران با حضور دکتر سلمانی رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان مازندران برگزار شد
به گزارش روابط عمومی، مراسم گرامیداشت روز معلم و استاد و نیز تقدیر از اساتید برتر دانشگاه فنی و حرفهای استان مازندران با حضور دکتر حسن سلمانی تیله نویی رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان مازندران، معاونین، هیئت رئیسه استان، رؤسا و هیئت رئیسه دانشکدههای ۱۲گانه دانشگاه فنی و حرفهای استان مازندران، روحانیت معظم و اساتید دانشگاه فنی و حرفهای استان مازندران در تالار ۱۶ آذر دانشکده فنی امام محمد باقر (ع) ساری برگزار شد.
دکتر رضا معصومی مقری، معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفهای استان مازندران، با تبریک هفته آموزش و روز معلم و استاد، مقدم حاضران در این جلسه را گرامی داشت و گفت: ظرفیت رشتهها با توجه به نیاز استان بررسی شد و تصمیم نهایی با توجه به ضرورت اتخاذ شد. صلاحیت مدرسین توسط اعضای کارگروه بررسی میشود و بحث ترفیع و ارتقا نیز پیگیری می گردد.
وی افزود: کار عالی دانشگاه فنی و حرفهای استان مازندران در سال ۱۴۰۲ میزبانی گردهمایی معاونین آموزشی سراسر کشور بود که با حمایتهای جناب آقای دکتر سلمانی ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفهای استان مازندران، شرایط مناسب فراهم شد و هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفهای کشور در این مراسم حضور یافتند.
دکتر معصومی ادامه داد: تشکیل گروه مدیران استانی انجام شده است و انتخابات ۷ گروه در استان مازندران انجام شد. از پیشنهادات و انتقادات اساتید برای دورههای بعد استقبال می نماییم تا هم افزایی بیشتر شود و جلساتی را به صورت تخصصی برای مدیران گروه خواهیم داشت.
معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفهای استان مازندران در پایان بیان داشت: موضوعات، پیشنهادات و انتقادات خود را به ما اطلاع دهید و از رهنمودهای شما استفاده خواهیم کرد. باید کمک کنیم تا مرز موفقیتها را جلوتر ببریم. روز معلم و استاد به یاد گرامیداشت استاد شهید مرتضی مطهری به صورت نمادین است اما همه روزهای سال، روز استاد و معلم است.
دکتر حسن سلمانی تیله نویی رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان مازندران با تبریک هفته آموزش و بزرگداشت مقام استاد و معلم بیان داشت: از جناب آقای دکتر معصومی و کارکنان حوزه آموزش بابت برگزاری این دورهمی باشکوه اساتید دانشگاه فنی و حرفهای استان مازندران متشکریم. امیدوارم که این دورهمی برای همگان مفید باشد.
وی بیان داشت: دکتر خسرویان رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور اعتقاد دلی بر حمایت از اساتید و کارکنان دارند اما در مسیر مدیریت، برخی درخواستها ممکن است شدنی نباشد و یا بر خلاف قانون باشد با این حال تلاش دانشگاه فنی و حرفهای ستودنی است و تمام تلاش دانشگاه فنی و حرفهای این است تا شأن و منزلت اساتید هیئت علمی و کارکنان از آنچه بوده، بالاتر برود. بخشی از پیشرفتها از انتقال پیشنهادات و انتقادات به مسئولین سازمان مرکزی بوده است و این یکی از امتیازات مثبت مدیران این دوره است.
دکتر سلمانی افزود: انتظاری که از اساتید داریم این است که در شأن و منزلت دادن به دانشگاه فنی و حرفهای در جامعه اثرگذار باشید. یکی از مشکلات کم بودن ارتباط با سازمانها و نهادهای بیرونی است و با این تعداد استاد و مدرس، خروجی مطلوبی وجود ندارد که شاید به این دلیل است که اعتماد به نفس لازم را نداریم.
باید تعهد بیشتری داشته باشیم و برای رفع مشکلات تلاش نماییم؛ علت آن است که بیت المال در اختیار ماست و ما باید در آینده پاسخگو باشیم. همه مسئولین و اساتید موظف به رفع ایرادها و پیگیری امور هستند و با تلاش و کوشش باید دانشگاه را به شکوفایی برسانیم. دستگاههای پیشرفتهای را در کارگاهها داریم که ممکن است در کل کشور به تعداد کمی وجود داشته باشد. مطالبهگری اساتید ما در مسیر پیشرفت دانشگاه، هر چقدر بیشتر باشد باز هم خواهان آن هستیم.
این مقام مسئول ادامه داد: ما معضل بزرگی در شناخت مشاغل آینده خواهیم داشت. در سال های آینده مشاغل فعلی ممکن است به کار نیایند و یا به شکلهای دیگری تبدیل شوند. ما نباید منتظر تغییر سرفصل دروس از سوی وزارت علوم باشیم و ما و اساتیدمان باید پیش قدم و پیشنهاد دهنده در موضوعاتی مانند هوش مصنوعی و سایر موضوعات علمی جدید باشیم. در آینده مهارت و هوش مصنوعی با هم تلفیق خواهند شد و کسانی که مهارت لازم را دارند در به کارگیری این موضوعات علمی جدید موفقتر خواهند بود. مدیران گروه میتوانند درسهای جدید را با توجه به نیازهای شغلهای آینده مانند هوش مصنوعی برای دانشجویان در نظر بگیرند.
این عضو هیأت علمی دانشگاه فنی و حرفهای اظهار داشت: ایجاد یک معاونت جدید و تغییر نام دانشگاه فنی و حرفهای در برنامه کاری مدیران دانشگاه قرار دارد. لازم است شما هم با ایجاد اتاق فکر مدرسین و اساتید، ایدههای جدید برای ساختارسازی داشته باشید.
دکتر سلمانی گفت: متاسفانه جنگ غزه به جنگ ادیان تبدیل شده است. در جنگ کنونی صهیونیسم در تمام دنیا فعال شده و تمام دنیا امکانات، منابع، پول و سلاح را در اختیار اسرائیل قرار میدهند اما مزورانه کمک ما به فلسطین را کمک به تروریسم می نامند. این جنگ یهود افراطی با اسلام است.
ما در کشورمان از جامعه دانشگاهی انتظار داریم تحلیلگر درست باشید. باید از مظلومین و مسلمانان غزه حمایت کنیم و باید این روشنگری و تبیین درست، توسط اساتید و مدرسین صورت گیرد.
وی در پایان گفت: از حضور شما رؤسا، معاونین و اساتید سپاسگزاریم و دست شما را به گرمی میفشاریم.
دکتر سیدصمد حسینی استاد روش شناسی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه مازندران و مشاور رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان مازندران از دیگر سخنرانان این مراسم بود. دکتر حسینی روز معلم و استاد را به حاضران در این جلسه تبریک و تهنیت گفت.
وی گفت: فقر و رفاه سرنوشت محتوم یک ملت نیست. اگر ملتی بر پایه دانش فعالیت های خود را توسعه دهد، با تلاش و کوشش و نیز درک درست می تواند به قله های پیشرفت دست یابد.
مشاور رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان مازندران با اشاره به وجود چهار کنشگر در زمینه تغییر و تحول اذعان داشت: علم جستجوی بی پایان حقیقت است و باید تلاش هدفمند داشته باشیم تا کارآیی، کارآمدی و اثربخشی داشته باشد.
رئیس مجمع نخبگان بسیج استان مازندران در پایان افزود: باید ساختار روش شناسی را خوب بفهمیم. در شناخت نظام مسایل، اولین گام انتخاب موضوع و آخرین گام تحلیل داده هاست. در انتخاب موضوع نیز باید به سه نکته دغدغه محقق، نیاز جامعه و امکان دستیابی به اطلاعات توجه کرد.
لازم به ذکر است در ادامه این مراسم از اساتید برتر دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل به عمل آمد.
اساتید موظف برتر:
رضا صادقی نوا، سید ولی اله موسوی، ولی محمدپور، رامین عاشوری، پریسا صادقی آزاد، بهناز کالجی، محمد نجفیان، مهیار کریمی.
اساتید مدعو برتر:
مصطفی مهدوی آکردی، حسن جعفری، موسی نیازی فرد، مریم آگینده، فهیمه عابدپور، سید محمد رئیسی، سید محمد انوری، رضا حسین پور، حسن عرب، مرتضی غضنفری، قاسم اصفهانیان، فرخ تیمورنژاد، مصطفی بهزاد خامسلو، محمد فیروزیان، فرید صادق شش پلی، ذات اله آبادیان، مهدی علیزاده، محمدتقی دماوندی.