در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 26 دی 1403
nus.ac.ir

پروفسور کی پور معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور:
با رفتار و کارمان دانشگاه را می‌سازیم و باید برای نفع ملت، تحولی در صنعت به وجود آوریم

گردهمایی حوزه معاونت آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای و معاونین آموزشی استان‌ها سه‌شنبه ۲۱ آذر ماه ۱۴۰۲ به میزبانی استان مازندران در شهرستان ساری آغاز شد و در حال برگزاری می باشد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر حسن سلمانی تیله نویی رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مازندران در مراسم افتتاحیه گردهمایی حوزه معاونت آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای و معاونین آموزشی استان‌ها اظهار داشت: نگاه و سبک دکتر خسرویان، ریاست عالی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، دانشگاهی است و ما در همه استان‌ها آن را حس می‌کنیم و ما هم باید مفید فایده باشیم. اکنون دانشگاه فنی و حرفه‌ای دارای وجهه عالی می‌باشد و به صورت دانشگاهی وزین و سطح یک، خودش را معرفی می‌کند که این مهم با زحمات جناب دکتر خسرویان و هیئت رئیسه محترم دانشگاه محقق شده است.

وی ادامه داد: آموزش نبض دانشگاه است. بزرگترین مشکل آموزش این است که ما آموزش را شهرستانی می‌بینیم؛ باید نگاه کشوری داشته باشیم و احساس نیاز واقعی در خصوص رشته‌ها در کشور وجود داشته باشد.

سلمانی در پایان گفت: با همت و تلاشی که در دانشگاه فنی و حرفه‌ای در حال روی دادن است، نیاز است تلاش‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای را تبیین نماییم. انشاء الله این همایش، نتیجه و پیشنهادات بسیار سازنده و مطلوبی برای دانشگاه فنی و حرفه‌ای داشته باشد.

پروفسور حسن کی پور، معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور، در این مراسم بیان داشت: از دکتر سلمانی به عنوان یکی از مدیران توانمند کشورمان که برای برگزاری این گردهمایی قبول زحمت نمودند، تشکر می‌کنم.

وی بخشی نگری را یکی از مشکلات مهم برشمرد و گفت: یکی از مشکلات این است که بخشی‌نگری داریم و هر کس به مرکز خود فکر می‌کند و به فکر مجموعه دانشگاه نیستیم و علت اصلی آن است که قانون رعایت نمی‌شود.دایر کردن رشته ها باید پیوست شغلی داشته باشد و امکانات مناسب کارگاهی، آزمایشگاهی و خوابگاهی در مراکز وجود داشته باشد. باید با تبلیغ و تلاش، دانشجویان را به خوبی جذب کنیم.

کی پور افزود: اعمال مدرک، تطبیق و اصلاح پایه‌ها را پیگیر هستیم و شبانه روز تلاش می‌کنیم تا کارها انجام شود. با رفتار و کارمان، دانشگاه را می‌سازیم و باید برای نفع ملت، تحولی در صنعت به وجود آوریم.

برای تبدیل شدن به هیأت علمی، قانون را بررسی کنید و پرونده‌ها را بر اساس چهارچوب قانون ارسال کنید. مشارکت فعال در تدوین برنامه وجود داشته باشد و گرفتن پایه منوط به داشتن فعالیت می‌باشد. با آگاهی و تسلط کامل بر قوانین، رشته‌ای که شرایطش را ندارد پیشنهاد ندهید و آمایش را در نظر داشته باشید.

معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در پایان اظهار داشت: معاونت آموزشی یکی از مهمترین معاونت‌های دانشگاه‌ها است و شما باید جایگاه خود را تثبیت کنید تا بسیاری از مشکلات به دست شما حل شود.

لازم به ذکر است در حاشیه این مراسم کارگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی با حضور مهندس رضا سلطانی نسب مدیرکل محترم آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور، آقای محمدی از سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، خانم دکتر شالیکار معاون محترم مدیر کل خدمات آموزشی و آقای شفیعی اردستانی معاون  محترم مدیرکل آموزش های آزاد دانشگاه فنی و حرفه ای درخصوص موضوعات مهم حوزه آموزش مانند دانش آموختگان، آموزش های آزاد و ... برگزار خواهد شد.