برگزاری اولین رویداد کارآفرینی با رویکرد TED با حضور کارآفرینان برتر در مازندران
اولین رویداد کارآفرینی با رویکرد (E.TED ) در مازندران با همکاری کمیته امداد، دانشگاه فنی و حرفه ای و پارک علم و فن آوری استان مازندران در جهت گسترش طرح های اشتغال مددجویان به میزبانی دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اولین رویداد کارآفرینی با رویکردE.TED ) ) با حضور کارآفرینان حوزه اشتغال پایدار و نیز دکتر حسن سلمانی تیله نویی رئیس دانشگاه فنی و حرفهای مازندران، دکتر معافی مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران، دکتر مؤمنی رییس جهاد کشاورزی مازندران، خانم دکتر دولتشاهی از استانداری مازندران، حسن صفری خیّر و کارآفرین و مدیر رستوران های زنجیره ای، مدیران مرکز رشد و پارک علم و فناوری، معاونین دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران، دانشجویان و سایر مسئولین استانی در تالار ۱۶ آذر دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران برگزار شد.
دکتر حسن سلمانی تیله نویی، رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان مازندران در این جلسه بیان داشت: باعث افتخار ماست که کارآفرینانی را داریم که هم برای خود و هم برای سایر افراد نیازمند درآمدزایی می کنند. واقعا ما در جامعه چه چیزی میخواهیم؟ چه چیزی از این بهتر که کارآفرینان در خانه خودشان درآمدزایی میکنند، زندگی شان متحول میشود و اصلاً مزاحم مسئولین دولتی یا مسئولین حاکمیتی نمیشوند و نهایتش این بوده که حمایتهای شتاب دهندهای را از مسئولین دریافت کردهاند.
وی افزود: هزاران هزار نفر دنبال شغل میگردند اما کارآفرینان در کارگاه و منازل برای خودشان درآمدزایی دارند و برای دیگران هم ایجاد شغل میکنند. یعنی برکتی بالاتر از این نداریم و خدا میداند که اگر از این مجموعه و این عزیزان حمایت نشود، فردای قیامت باید جوابگو باشیم.
رئیس دانشگاه مهارت آموز فنی و حرفهای استان مازندران ادامه داد: تفاوت کارآفرینان با سایرین در این است که در کنار انگیزه، استمرار و صبر دارند. این عزیزان کمتر به دنبال جابجایی مرز دانش هستند و فقط مهارت خودشان را به رخ کشیدهاند و با پشتکار و مهارت به درآمدهای عالی دست یافتهاند. بیش از ۹۰ درصد جامعه افراد مستعد ماهرند و عدالت خدا بر این است که استعدادها به همه افراد داده شده است و استعداد ذاتی محال است که در ما وجود نداشته باشد. باید استعدادهایمان را پیدا کنیم و با استمرار و تکرار، مهارتهایمان را شکوفا کنیم و استمرار و تکرار را در فرزندان و اطرافیانمان نهادینه کنیم.
سلمانی در پایان تاکید کرد: مسئولین کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) و بویژه آقای دکتر معافی، همیشه پای کار برای حمایت از پیشرفت جوانان هستند و تاکید همیشگی ایشان، هزینه کردن و حمایت از کارآفرینان برای ایجاد مهارت است تا باعث شود که این شخص برای خود کسب روزی کند. ما باید به جای مرکز رشد که به دنبال تکان دادن مرزهای علم است، کارخانه مهارت را توسعه دهیم تا همه کارآفرینان در آن شعبه و حضور داشته باشند، دانشجویان و مددجویان و هر قشری در آنجا تردد بکنند و کسب و کار را یاد بگیرند. سعی کنیم برای دیگران منافع ایجاد کنیم و منافع به صورت درصدی در اختیار زیر مجموعه قرار گیرد تا اعتمادسازی بیشتری شکل گیرد. با تلاش زیاد و پشتکار فراوان مشکل بیکاری را در کشور نخواهیم داشت.
دکتر میثم معافی، مدیر کل کمیته امداد مازندران، اظهار داشت: یکی از کارهای مهم در مسیر اشتغال مددجویان در طرح های اشتغال، آموزش های مهارتی، کارآفرینی و پایدار سازی است.
وی با بیان اینکه در این رویداد ده کار آفرین برترکشور در رشته های مختلف حضور داشتند گفت: کارآفرینان برتر تجربیات خود در رویارویی با مشکلات، چگونگی رقابت در بازار کار، موفقیت در فروش محصولات در داخل و خارج از کشور و برقراری ارتباط با پارک علم و فن آوری در مجهز شدن به علم روز و نگاه نو، در اختیار ۲۰۰ مجری طرح اشتغال کمیته امداد و دانشجویان قرار دادند.
معافی گفت: کارآفرین ها با کمیته امداد رفاقت دیرینه دارند و بهترین احسان، کارآفرینی است.
وی با اشاره به اینکه ۸۳ درصد اشتغال کشور، کارمند محور نیست، بلکه کارآفرین محور است افزود: از ۲۱میلیون شاغل کشور فقط ۳ و نیم میلیون کارمند هستند و وقتی از شغل حرف میزنیم نباید کارمند شدن به اذهان عمومی متبادر شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه ۷۸ درصد اقتصاد دنیا، اقتصاد دانش بنیان است و ایرانی ها استعداد شگفت انگیز آینده جهان هستند گفت: فرهنگ کار و کارآفرینی باید مد روز ملی شود.
لازم به ذکر است در این همایش یک روزه به همراه برگزاری کارگاه های آموزشی و انتقال تجربیات کسب و کارهای پیشرو، کارآفرینان برتر حوزه اشتغال پایدار در استان مازندران به بیان تجربیات و مشاوره های تخصصی و مسیر دستیابی به موفقیت با عبور از مشکلات و دره های مرگ با پرهیز از نا امیدی پرداختند.