سردار غلامپور فرمانده دلاور هشت سال دفاع مقدس و عضو هیأت علمی دانشگاه امام حسین(ع): جمهوری اسلامی بخشی از انقلاب اسلامی و به عنوان نقطه ثقل، ام القری و اتاق فکر انقلاب اسلامی است
به مناسبت سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر، نشست بصیرتی اعضای هیأت علمی، اساتید و کارکنان دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران با سردار غلامپور فرمانده دلاور هشت سال دفاع مقدس و هیأت علمی محترم دانشگاه امام حسین(ع) به میزبانی دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سردار غلامپور فرمانده دلاور هشت سال دفاع مقدس و عضو هیأت علمی دانشگاه امام حسین(ع) سخنران اصلی این نشست بصیرتی بود. وی عنوان داشت: عزت، افتخار و سربلندی ما از دولتی سر معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) است. مشکل بزرگ امروز ما این است که درک و فهم جامعه از واژه انقلاب اسلامی تا حدی ضعیف است و گاهی وقت ها خیلی ها تعریفشان از انقلاب اسلامی همان نظام جمهوری اسلامی است. یعنی آنقدر کلاس و تراز انقلاب اسلامی را را پایین می آورند که منطبقش می کنند بر جغرافیای جمهوری اسلامی. در زمان جنگ و هشت سال دفاع مقدس با وجودی که به لحاظ درگیری در جغرافیای ایران و عراق بود، حضرت امام خمینی(ره) بر جنگ تا رفع فتنه در عالم تأکید می نمودند و یا می فرمودند راه قدس از کربلا می گذرد. نگاه حضرت امام (ره) نسبت به انقلاب یک نگاه واقعی، روشن و کاملا جهانی بود و مرز جغرافیایی نداشت.
سردار غلامپور افزود: انقلاب اسلامی در واقع یک استراتژی دارد که امام راحل در صحیفه نور به آن اشاره داشتند: ما انقلابمان را به تمام جهان صادر می کنیم چرا که انقلاب ما اسلامی است و تا بانگ لا اله الا الله و محمد رسول الله (ص) برتمامی جهان طنین نیفکند مبارزه است و تا مبارزه در هر جای جهان علیه مستکبرین هست، ما هستیم. این استراتژی انقلاب است. باید تراز انقلاب اسلامی را بشناسیم و به آن اعتقاد داشته باشیم. همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند جمهوری اسلامی ایران، اتاق فکر انقلاب اسلامی است.
وقتی انقلاب اسلامی را در حد نظام جمهوری اسلامی کوچک می کنیم، همه ی نگاه، دغدغه ها و نگرانی هایمان بر مشکلات کشور معطوف می شود در حالیکه ما به هیچ عنوان توجهی به پیروزی های بزرگی که انقلاب اسلامی در طی 44 سال گذشته به دست آورده، نداریم. باید شرایط اسفناک قبل از انقلاب را به خاطر داشته باشیم. عدم نگاه درست و واقعی به مسأله باعث می شود که حاشیه بر اصل غلبه پیدا کند. پیروزی ها و موفقیت های انقلاب اسلامی در پیرامونش نسبت به نقطه ثقلش خیلی بیشتر بوده است. این یکی از ویژگی های انقلاب اسلامی است. هر چقدر انقلاب در پیرامون خودش نسبت به نقطه ثقلش که جمهوری اسلامی باشد، پیروزی به دست می آورد و امید صادر می کند اما در کشور اینگونه نیست.
این فرمانده دلاور هشت سال دفاع مقدس، یکی از معضلات اساسی که دشمن خیلی بر روی آن کار می کند را تزریق نا امیدی خواند و ادامه داد: مشکلات همیشه وجود دارد اما اگر خودمان را تضعیف کنیم چیزی باقی نمی ماند. اینکه مقام معظم رهبری فرمودند ما خرمشهرها در پیش داریم، خیلی ها این مطلب را نفهمیدند. ما در رابطه با خرمشهر دو نقطه ی عطف داشتیم که خیلی مهم بود. یکی اینکه در فتح خرمشهر یک کار نشدنی را انجام دادیم. یعنی ما امروز باید تمرکز کنیم بر کارها و اتفاقاتی که فکر می کنیم نمی شود که حتما شدنی است و الگو و تجربه برایمان خواهد بود.
نکته دوم اینکه ما بعد از فتح خرمشهر تیر خلاص را به دشمن زدیم. دشمنی که آمده بود تا انقلاب اسلامی را ساقط بکند، بعد از فتح خرمشهر تمام نیروهایش را از خاک ما عقب کشید یعنی قبول کرد که در جنگ شکست خورده است. نظام جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی اراده اش را به دشمن تحمیل کرد و دشمن شکست را پذیرفت. اینکه فرمودند خرمشهرها در پیش داریم بدین معنی است که ما باید به نقاطی برسیم که هم کارهای نشد را شدنی کنیم و هم اینکه مصمم، قاطع و محکم عمل کنیم که بتوانیم اراده دشمن را بشکنیم.
عضو محترم هیأت علمی دانشگاه امام حسین(ع) تاکید کرد: امروزه انقلاب اسلامی در صحنه های جهانی، پیروزی های بزرگی را به دست آورده است که باید به آن توجه کنیم. برخی از مشکلات کشور به مدیریت خودمان برمی گردد و نباید همه چیز را گردن استکبار بیاندازیم. از زمانی که کشور ما دچار سیاست زدگی شد و جامعه به دو بخش تقسیم شد، کشور ما متحمل خسارات بسیار زیادی شد. با همه ی معضلات و مشکلاتی که در داخل کشور داریم، باید توجه مان را به پیروزی های انقلاب معطوف کنیم.
اگر انقلاب اسلامی را در تراز و جایگاه واقعی خودش ببینیم، به بقیه مسایل هم می توانیم برسیم. حاکمیت بلامنازعی که آمریکا به دنبال آن بود، کم کم مانند یخ آب می شود و بر عکس انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی قوت می گیرد. الان همه صف بسته اند برای ارتباط با جمهوری اسلامی و این ناشی از پیروزی هایی است که انقلاب به دست آورده است. امروزه نهضت مبارزه با دلار در جهان به راه افتاده است و اکثر کشورها در تعاملات منطقه ای و بین المللی به دنبال حذف حاکمیت دلار هستند.
سردار غلامپور پس از تایید اهمیت آموزش دانشجویان بر پایه مهارت و دانشگاه فنی و حرفه ای در پایان سخنان خود تصریح کرد: جمهوری اسلامی بخشی از انقلاب اسلامی و به عنوان نقطه ثقل، ام القری و اتاق فکر انقلاب اسلامی است. همگی وظیفه داریم تلاش، پیگیری و نقد کنیم تا اشکالات و ضعف ها برطرف شوند و در این راه دو خطر بزرگ را به خاطر بسپاریم: اول اینکه به مرحله تضعیف نرسیم و خودمان از داخل به نظام و انقلاب اسلامی آسیب نرسانیم. دوم اینکه نا امید نشویم، در صحنه باشیم و مبارزه و استقامت کنیم تا روزی که ضعف ها برطرف شوند. استکبار به دنبال این است که ما را به مرز نابودی بکشاند؛ دلمان نباید بلرزد و نباید سست شویم و نباید در قبال نظام و انقلابمان بی تفاوت شویم.
در ادامه ی مراسم مسئولین و اساتید حاضر در این نشست بصیرتی سؤال های خود را مطرح نمودند و سردار غلامپور در فضای صمیمی به سوالات و ابهامات همکاران پاسخ داد و آرزوی موفقیت و سربلندی برای خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای را از خداوند متعال خواستار شد.