جلسه داخلی کارگروه اشتغال و ارتقا بهره وری خدمات و نیروی کار استان مازندران به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران برگزار شد
جلسه داخلی کارگروه اشتغال و ارتقا بهره وری خدمات و نیروی کار استان مازندران با حضور دکتر سلمانی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران و رئیس کارگروه اشتغال استان، حجت الاسلام والمسلمین عالی مشاور عالی استاندار مازندران، دکتر مرتضی موقر قائم مقام دبیر و مسئول دبیرخانه قرارگاه دانش بنیان و جمعی دیگر از اعضای کارگروه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران، در ابتدای این نشست دکتر موقر با بیان اینکه کارگروه اشتغال تا کنون در بعد دانشگاهی عملکرد خوبی داشته است تصریح کرد: روند توسعه کارگروه اشتغال در بعد دانشگاهی بخوبی طی شده ولیکن باید در همه بخش های استان فعالیت داشته باشیم و در این زمینه باید از مباحث دانش بنیان استفاده کنیم. کارگروه باید با شناخت نقاط ضعف و قوت خود سرعت بیشتری داشته باشد و نباید به دانشگاه ها محدود شود.
وی تاکید کرد: اگر بخواهیم به نقطه هدف برسیم باید بدانیم در سطوح اجرایی و سیاست گذاری در چه مرحله ای قرار داریم و این کارگروه چه ابزارهای اجرایی بابت عملیاتی شدن مصوبات خود در اختیار دارد.
حجت الاسلام عالی، مشاور استاندار مازندران، نیز صحبت های خود را با مقدس و حیاتی خواندن موضوع اشتغال آغاز کرد و گفت: مساله اشتغال امروز به یک موضوع حیاتی و مقدس مبدل شده و در همه مسائل سیاسی، اقتصادی و فرهنگی بطور مستقیم وارد می شود.
مشاور استاندار ظرفیت های تولید و اشتغال آفرینی در مازندران را یک فرصت استثنایی خواند و افزود: مازندران در بخش های کشاورزی، دامپروری و پرورش ماهی و گیاهان دارویی دارای ظرفیت های کثیری است و باید با آموزش های تخصصی جوانان را به این سمت سوق داد. پیشنهاد تشکیل آموزشکده دانش بنیان به وزارت علوم ابلاغ شده و در این زمینه در حال رایزنی و سیاستگذاری هستیم.
دکتر حسن سلمانی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران، با تاکید بر عملیاتی نمودن مصوبات جلسات کارگروه بیان داشت: باید جلسات کارگروه را هدفمند و عملیاتی پیش ببریم تا به نقطه اطمینان و هدف نهایی برسیم و بتوانیم در پایان سال منویات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در خصوص شعار سال و همچنین دستورات استانداری و دولت را عینیت ببخشیم.
وی ادامه داد: موسسات، سازمان ها و ادارات درگیر در کارگروه اشتغال باید مستقیما وارد حوزه های اشتغال شوند و اگر هر کس وظایف خود را بدرستی انجام دهد می توانیم به آینده امیدوارتر باشیم. دانشگاه فنی و حرفه ای آمادگی عملیاتی نمودن رویکردهای مهارتی کارگروه اشتغال را دارد و این رسالت را به نحو احسن اجرایی سازی می کنیم.
دکتر سلمانی افزود: دبیرخانه کارگروه اشتغال به طور جد و پیگیرانه در دانشگاه فنی و حرفه ای فعالیت می کند و بصورت مداوم و پیوسته دستورات جلسات کارگروه را با اعضا و دیگر سازمان های مسئول در میان خواهد گذاشت تا به نتیجه مطلوب برسیم.
دکتر بابک مومنی عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور استان نیز با ایده راه اندازی کلینیک مهارتی در استان افزود: باید با حمایت از جامعه مهندسی در تاسیس کلینیک مهارتی برای دو هدف اشتغال زایی و کاربردی کردن علم و تولید در استان بکوشیم. با راه اندازی اکوتوریسم و هیدروتوریسم فضای کسب و کار در حوزه گردشگری را قوت ببخشیم و از این طریق استان مازندران می تواند پایلوت اجرایی این طرح باشد. کشاورزی استان مازندران باید از خام فروشی به سمت صنایع تبدیلی پیش برود تا علاوه بر اینکه از هدر رفت محصولات مرکباتی مازندران جلوگیری شود بلکه به ارزش افزوده و حمایت از کشاورزان نیز قوت بخشید.