نخستین جلسه شورای اداری دانشکده فنی علامه حسن زاده آملی با حضور سرپرست جدید دانشکده برگزار گردید:
سرپرست دانشگاه فنی و حرفهای مازندران در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشکده فنی علامه حسن زاده آملی:
نخستین جلسه شورای اداری با حضور عباس رئیس پور سرپرست دانشکده و کارکنان مرکز برگزار و پیرامون مسائل مختلف اداری،اموزشی و فرهنگی پرداخته شد.
نخستین جلسه شورای اداری دانشکده فنی علامه حسن زاده آملی با حضور سرپرست جدید دانشکده برگزار شد:
به گزارش محمد عزیزی روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای آمل؛نخستین جلسه شورای اداری دانشکده با حضور عباس رئیس پور سرپرست دانشکده فنی علامه حسن زاده آملی، معاونین و کارکنان در سالن کنفرانس مرکز برگزار گردید.
جلسه ابتدا با تلاوتی چند از آیات الهی آغاز شد و در ادامه عباس رئیس پور از همکاران بخاطر زحماتی که در برهه زمانی ثبت نام متحمل شدند تقدیر و تشکر کرد.
سرپرست دانشکده فنی علامه حسن زاده با اشاره به حضور فیزیکی دانشجویان در دانشکده اظهار داشت: زمانی کار ما ارزشمند است که دانشجو در دانشگاه حضور داشته باشد تا شور و نشاط علمی برقرار باشد هر چند طی دو سال گذشته بخاطر کرونا و عدم حضور دانشجویان که اساس آموزش بر مبنای آموزش مجازی بود کمبودهایی احساس شد اما با از سرگرفتن دوباره آموزش حضوری ارتباط عاطفی بین کارکنان و دانشجویان ایجاد شده که باعث پیشرفت راندمان علمی دانشجویان شده است.
عباس رئیس پور در ادامه بیان داشت؛ از همکاران در تمام بخشها خصوصا آموزش تقاضا دارم طوری مدیریت نمایند که اساتید به موقع سر کلاس حاضر و کلاسهای درس مطابق تقویم آموزشی برگزار شود،ضمن اینکه جلسه توجیهی برای دانشجویان ترم اولی ها و شناخت همکاران برای آنان حتما باید دستور کار آموزش قرار گیرد.
سرپرست دانشکده علامه در بخش دیگری از صحبتهای خود افزود:سعی و تلاشم بر این است که عدالت را رعایت کنم تا حقی از هیچ همکاری ضایع نشود هر چند عملگرایی هم در این بخش مورد نظر است و تا جائیکه قانون در موضوع ارتقای کارکنان به بنده اجازه دهد برای پیشرفت کارکنان دریغ نخواهم ورزید،از همکاران میخواهم که تعامل و همکاری را سرلوحه کار خویش قرار دهند و این دیدگاه را داشته باشند که در هر پست و مقامی که هستند بهترین خدمات و کارایی را داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: پیشرفت و بالندگی دانشکده در مسیر رشد با تعامل،همفکری و کمک به یکدیگر میسر و سعی نمائیم مشکلات و محدودیت های احتمالی را در درون مجموعه بعنوان یک خانواده حل و فصل نمائیم، در کنار هم بودن را بیشتر از در مقابل هم بودن تجربه نمائیم که این خود یکی از ارکان تعالی دانشکده می باشد.
رئیس پور با اشاره به نقش و جایگاه استاد در دانشگاهها تصریح کرد؛ جایگاه و شأن استاد باید حفظ و اگر تغییر و جا به جایی می خواهد صورت پذیرد باید بر اساس ارزیابی و کارنامه کاری اساتید انجام گیرد و در انتخاب اساتید از شخصی گری پرهیز و سعی شود از نیروهای بومی در این زمینه استفاده بهینه داشته باشیم.
ایشان در خاتمه بیان داشت؛ با توجه هنرستان های فنی و کار و دانشی که در سطح شهرستان آمل وجود دارد بهترین فرصت است تا از ظرفیت و پتانسیل این مراکز آموزشی برای جذب دانشجویان بومی نهایت استفاده را ببریم تا از این منظر نیازی به دانشجویان دیگر استانها دیگر نداشته باشیم.