سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران:
ماه رمضان، ماه تکرار اراده و تقویت ایمان است.
ماه رمضان، ماه تکرار اراده و تقویت ایمان است.
در بیست و چهارمین روز از ماه مبارک رمضان، مراسم معنوی «محفل انس با قرآن» با سخنرانی دکتر هاشمی سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران و سخنرانی واعظ ارجمند حجت الاسلام حسینی و با حضور مسئولین، کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران در روز سه شنبه 6 اردیبهشت در تالار 16 آذر دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران، دکتر سید یوسف هاشمی جیردهی سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران در این مراسم بیان داشت: به همت مسئولین دانشگاه، محفل خوب قرآنی در دهه آخر ماه مبارک رمضان برگزار شد که زمان نتیجه گیری است و منتظریم که عید فطر بیاید و آن نتیجه و عیدی واقعی را از خداوند بزرگ پس از یک ماه بگیریم و دعا می کنیم که همیشه در زیر سایه قرآن، راهتان مستدام باشد.
وی اظهار داشت: ماه مبارک رمضان که آغاز می شد چهره پیامبر تغییر می کرد و اشک از چشمانش جاری میشد و منتظر بود که برکات و رحمت الهی که مثل باران می بارد، دریافت کند و به یاران و مؤمنین منتقل می کرد. خوشا به حال کسانی که در این ماه عظیم و پربرکت بخشیده میشوند. به جز سه گروه عاق والدین شده ها، همسایه بد، و افراد آتش بیار معرکه همه آمرزیده می شوند.و در مقابل، سه گروه هستند که نعمت و روزی و برکت بیش از پیش در این ماه نصیبشان می شود؛ افرادی که صلح و صفا بین دیگران میآفرینند مانند دادن یک افطاری حتی به اندازه یک خرما که نعمت بزرگی است. گروه دوم نیکی کنندگان به پدر و مادر و گروه سوم باید دیگران را ببخشیم تا بخشیده شویم.
هاشمی افزود: انسان در شب قدر، راه صدساله را یک شبه می تواند طی کند که ریشه در ولایت دارد. از برکات بزرگ این ماه فرستادن صلوات بر محمد و آل محمد است و بهترین نعمت قرآن است که درمان دردهاست و مونس و همدم همه ماست. الحمدلله به برکت امام عزیز، مقام معظم رهبری و خون شهیدان، قرآن در کشور ما ساری و جاری شده و باید قدر آن را بدانیم و از این فرصت استفاده کنیم.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران یکی از واژه های خوب این ماه را خدا ترسی دانست و گفت: باید تمرین کنیم تا بتوانیم ایمان و اراده را به نسل جوان منتقل کنیم. هر چند بیماری کرونا و عدم حضور دانشجویان در کلاس ها به این امر تا اندازه ای آسیب رسانده، اما باید بتوانیم فرهنگ معنویت را به جوانان انتقال دهیم و اساتید ما باید بیشتر کار کنند و مطالب آنها می تواند برای دانشجویان الگو باشد.
باید خدا را بر هر کس و همه چیز برتر بدانیم. تعهدات اخلاقی و اجتماعی را رعایت کنیم و همه افراد از ما آسوده باشند. اخلاق خوب ما را شارژ روحی می کند. کسی که از خدا بترسد نعمت بزرگ را در دنیا و آخرت دریافت خواهد کرد. باید مواظب باشیم تا کبر و خودپسندی در ما نفوذ نکند.
این مقام مسئول تصریح کرد: برای خداترسی، غلبه بر نفس خود و داشتن استقامت و عزم و اراده خیلی مهم است. مخصوصاً مداومت داشتن بر قرائت سوره واقعه که فرد هیچ وقت فقیر نمی شود. بهترین نکته قران در این ماه پر برکت، صبر است. امام علی علیه السلام ۲۵ سال سکوت کرد و می دانست خلافت حق ایشان است اما با رجوع به کلام وحی صبر نمود.
نکته دیگر در خصوص نقش قرآن، ایجاد آرامش روحی است. آرامش روحی در دل انسان است و قرآن می تواند آرامش قلبی و روحی را در زندگی به ما بیاموزد و برای این کار عوامل مهمی مانند ایمان، ذکر، توکل، تقوا و پرهیزگاری نیاز است.
حجت الاسلام حسینی سخنران اصلی مراسم نیز در خصوص فضایل ماه مبارک رمضان، اعجاز و موضوعات علمی در آیات قرآن، آثار قرائت قرآن مجید در این ماه و شب های قدر به ایراد سخن پرداخت.
وی تأکید نمود: قرآن یک عنصر و کتاب الهی است و انسان ها در هر دوره ای یک سری از مطالب آن را می فهمند.
تلاوت قرآن کریم توسط قاریان برجسته کشور، اجرای تواشیح، پخش کلیپ های مناسبتی، اقامه نماز جماعت مغرب و عشا و پذیرایی افطار از میهمانان از دیگر برنامه های این محفل نورانی بود.