پیام تبریک رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران به مناسبت فرا رسیدن چهل و چهارمین دهه فجر انقلاب اسلامی ایران
دکتر سیدیوسف هاشمی جیردهی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران با صدور پیامی آغاز چهل و چهارمین بهار انقلاب اسلامی ایران، ایام الله خجسته دهه مبارک فجر، را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران، در پیام ایشان آمده است:
دهه فجر انقلاب اسلامی نقطه عطفی با شکوه در تاریخ مجاهدت های دلیرانه ملت بزرگ ایران علیه ظلم و بی عدالتی است. دهه فجر سرآغاز استقرار انقلابی الهی است که با تأسی از حماسه عظیم حسینی با رهبری پیامبر گونه امام خمینی(ره) و پشتوانه آحاد ملت بویژه خون پاک شهدا به بار نشست و در ادامه با وحدت کلمه، حقیقت خواهی و ظلم ستیزی، سرمشق و زمینه ساز بیداری و آزادی خواهی ملت های مظلوم سراسر دنیا شد.
دهه فجر پاسداشت انقلاب کبیر ایران و فرصتی برای بازآفرینی انقلاب اسلامی به دست مردم است. حضرت امام خمینی(ره) و انقلاب دو واژه جدایی ناپذیر که در کنار مردم معنی پیدا می کند و واژه ما می توانیم را تفسیر می کند.
دهه فجر طلوع انقلاب است، مقطع رهایی ملت ایران، و گذشته را از آینده جدا می کند. دهه فجر رشته معیوب و سلطه غلط و هندسه معیوب بین حاکم و مردم را از بین بُرد. دهه فجر تاریخ ساز شد، روز 22 بهمن عید حقیقی برای ملت ماست، عید فطری است که ملت از یک دوران روزه ی سخت رها شد. 22 بهمن عید قربان و عید غدیر است که نعمت ولایت به رشد و تکامل رسید.
دست آوردهای انقلاب در حوزه های جهانی (شکستن ابهت پوشالی برقدرتها، صف آرایی در برابر نمایش قدرت آمریکا، انتقال وحشت از دل مظلومان به دل مستکبران، بازکردن دریچه نور و امید در دل مسلمانان، الگوسازی برای ملتهای مستضعف، حمایت از مسلمانان آزاده، همگرایی امت اسلام، بیداری امت اسلام، وحدت و همگرایی مردم و سپاه و بسیج) و در حوزه معنویت و اخلاق (جهادگربودن، شهادت طلب بودن) و در حوزه سیاست و حکومت و در حوزه دین (احیای حج ابراهیمی) و در حوزه نظامی(شکل گیری نهادهای مسلح مردمی و ... ) بوده است.
امام(ره) خادم بود و خادم بودن را به همه آموخت که ثمره آن، مکتب شهید سلیمانی است، چون مانند امامش خادم بود، در دل مردم جای گرفت و سردار دلها شد. با نگاهی به انقلابهای دنیا ( فرنسه، اُکتبر روسیه، چین، آمریکا و ....) می توان دریافت که هر یک به دنبال هدف خاصی بود اما انقلاب ایران وابسته به قشر خاصی نبود و تمام مردم با هر پیشه ای را در بر می گرفت. موضوع انقلاب ما موضوع فقر و بیکاری نبود، بلکه موضوع فساد بود، تاختن به ارزشهای دینی بود، دین ستیزی بود، اگر کتاب مأموریت به تهران آقای ژنرال هایز را مطالعه کنیم می توان درک کرد سیل خروشان مردم با اراده پولادین امام(ره) انقلاب را ایجاد کرد، و این انقلاب می رود تا با دستان مقام معظم رهبری به انقلاب امام زمان(عج) متصل شود.
برکات این انقلاب شامل (ثبات و امنیت، موفقیت در عرصه های علمی، مشارکت سیاسی مردم، ارتقا بینش مردم، عدالت محوری، اخلاق محوری و ایستادگی در برابر زورگویان عالم) را می توان برشمرد، از آنجایی که دانشگاه در دوره انقلاب ما در طول ۴۳ سال رشد کیفی و کمی خوبی داشته و اثرات و ثمرات جهانی را به ارمغان آورده است.
به قول امام راحلمان و رهبری عزیز، آمریکا رو به افول است و صدای شکستن استخوان های سرمایهداری و استکباری آمریکا را همچون شوروی سابق می شنویم.
انشاء الله ما دانشگاهیان به ویژه دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران که دانشگاهی است الهی، پویا، اشتغال زا و کارآفرین با کارآمدی، مهارت محوری و تربیت تکنسین ماهر و آچار به دست به قول رهبری «پنجه های کارآمد» با تأسی از مرشد و رهبرمان در پرتو سند و منشور گام دوم و مکتب شهید سلیمانی در جهت تحقق دانشگاه تمدن ساز و کار آفرین گام برمیداریم.
سید یوسف هاشمی جیردهی
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران