در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 27 دی 1403
nus.ac.ir

نشست مشترک کمیته آموزش و کمیته پژوهش دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران برگزار شد

نشست مشترک کمیته های آموزش و پژوهش دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران در روز سه شنبه ۵ بهمن ۱۴۰۰ در سالن جلسات دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران، نشست مشترک کمیته آموزش و کمیته پژوهش دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران با حضور مهندس سلمانی معاون آموزشی، دکتر پاشایی معاون پژوهشی، معاونین آموزشی و پژوهشی مراکز استان، مهندس گلی رییس اداره پژوهش، آقای اسدی رئیس اداره آموزش، آقای داداش تبار از مسئولین آموزش دانشگاه و اساتید هیأت علمی برگزار گردید.

در نشست کمیته آموزش، موضوعات برگزاری وضعیت کلاس ها و امتحانات در نیمسال 001 ، هم اندیشی و بررسی نحوه برگزاری کلاس ها در نیمسال 002 ، ارائه راهکارهایی برای افزایش درآمدزایی مراکز از طریق برگزاری دوره های آموزش آزاد و اعلام نیازهای حوزه آموزش (اداری و آموزشی) مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.

مهندس حسن سلمانی تیله نویی معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران در این جلسه بیان داشت: در حوزه آموزش و پژوهش، نگاه سیاسی شدید نباید ورود پیدا کند زیرا بسیار خطرناک است و باید از تمام ظرفیت ها در این دو حوزه استفاده شود. ما علاقه مندیم که شیوه برگزاری کلاسهای دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران در ترم آینده به صورت حضوری باشد. اساتید باید با گذر از فیلتر علمی وارد دانشگاه فنی و حرفه ای شوند و اساتید توانمند برای تدریس انتخاب گردند. پرونده های اساتید حق التدریس در خود مراکز بررسی کامل شود و یکی از اعضای کارگروه در مرحله اولیه، به عنوان نماینده استان در مراکز حضور خواهد یافت تا اساتید خوب، معرفی و انتخاب شوند.

معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران ادامه داد: تجهیزات و وسایل بلا استفاده و نیز کمبودهای وسایل در کارگاه ها و آزمایشگاه ها لیست شوند و در اختیار همه مراکز استان قرار گیرد تا از تجهیزات در مراکز به خوبی استفاده شود. آزمایشگاه ها و کارگاه ها را بررسی کنیم و کلاس ها، در آزمایشگاه های بهتر و با امکانات بالاتر برگزار گردند.

وی در پایان گفت: خط قرمز ما اصول و اهداف انقلاب و نظام است و در مراکز ما باید فضای دوستانه کاری وجود داشته باشد.

پس از سخنان مهندس سلمانی، از زحمات آقای عادل داداش تبار به عنوان مسئول سابق اداره آموزش دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران تجلیل به عمل آمد و آقای حسین اسدی به عنوان مسئول جدید اداره آموزش دانشگاه معرفی گردید.

 

در ادامه، کمیته پژوهش دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران به بررسی موضوعات خرید تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی، فعالیت مرکز رشد، گزارش فرصت مطالعاتی، ساماندهی کارآموزی و پروژه، و برنامه ریزی جهت فعالیت کارگروه های پژوهش پرداخت.

دکتر پویا پاشایی معاون پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران در این جلسه بیان داشت: بودجه خرید تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی به صورت اوراق آمده است و باید ساماندهی شود. مراکزی که نمی توانند از اوراق استفاده نمایند به استان اعلام نمایند تا مدیریت شود. حتماً تجهیزات برای کارگاه ها و آزمایشگاه ها خریداری شود و استفاده اداری از آنها ممنوع است.

وی ادامه داد: بحث تخصصی مرکز رشد در مرکز استان پیگیری شده است و مراکز باید پیگیری بیشتری نمایند تا انتقال دانش را به مراکز انجام دهیم. هر مرکز باید حداقل یک یا دو تیم اجرایی و دارای طرح های مناسب (نه خیلی پیشرفته و نه خیلی معمولی و پیش پا افتاده) باشد تا با توجه به شرایط موجود، به هسته ها و واحدها کمک نماییم و نیازهایشان را مرتفع نماییم. باید مدل مالی آموزش های آزاد و مرکز رشد به طور دقیق ارائه گردد تا دانشگاه از آن منتفع گردد و ظرفیت نیروهای بیرون از دانشگاه نیز فعالتر شود.

دکتر پاشایی افزود: در بحث کارآموزی و پروژه باید پروپوزال تدوین شود و اجرای طرح با تأمین بودجه و به کارگیری بانک اطلاعاتی پیگیری گردد. پروژه، ارزشمندترین کار در فرآیند تحصیلی دانشجو می‌تواند باشد و باید با استفاده از ظرفیت واحد ارتباط با صنعت، نیازها را احصا و هدایت کنیم تا با استفاده از منابع مالی موجود به محصول دست پیدا کنیم. با برنامه ریزی دقیق، موضوعات پروژه را از پراکندگی خارج نمایید.

حاضران و مهمانان در این دو کمیته تخصصی نیز با بررسی موضوعات، به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.