رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران: حضرت فاطمه زهرا(س) الگوی تمام نما و آینه ی چهره ی رسول خداست
مراسم باشکوه جشن سالروز میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت روز زن، روز مادر با حضور دکتر هاشمی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران، معاونین، مادران و همسر شهدا، همکاران دانشگاه به همراه همسرانشان، اساتید هیأت علمی و مسئولین چهار مرکز فنی و حرفه ای و کشاورزی ساری، در روز یکشنبه 3 بهمن در تالار ١٦ آذر دانشکده فنی امام محمد باقر (ع) ساری برگزارگردید.
به گزارش روابط عمومی، دکتر هاشمی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران در ابتدا این مراسم ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) روز مادر و مقام زن و عظمت و جایگاه این بانوی عزیز را اینگونه اظهار داشت: زهرای مرضیه الگوی تمام نما است این بانو آینه ی چهره ی رسول خداست و مادر پدرش است، حضرت فاطمه وارث پیامبر شد فاطمه، فاطمه ترین فاطمه هستی است و ارزش پدر را طوری نمایان ساخت که خداوند با وجود نازنینش سوره کوثر را به پیامبر هدیه داد و فرمود ای پیامبر ما نهر جوشان خروش انسانیت را به تو عطا کرده ایم به تو فاطمه عطا کرده ایم که از لحاظ سجایا و ویژگی ها بسیاری از مردان از این کمالات و وژگی ها برخوردار نیستند و برایش نماز بگذار و شتر قربانی کن، و کسانی که پیامبر خدا را ابتر خطاب میکردند امروز خود ابتر شده اند جاذبه ی ائمه اطهار را در جهان مشاهده بفرمایید سلمان فارسی جزء اهل بیت شد اما ابولهب عموی پیامبر در قرآن لعن و دستش بریده باد خطاب شد. اینچنین یک دختر ارزشهای پدر می شود، از آدم تا خادم حضرت فاطمه(س) آخرین حلقه ی اتصال این عدل الهی است، فاطمه فقط دخت خدیجه(س)، همسر علی(ع)، مادر زینب و حسنین نیست، بلکه فاطمه فاطمه است.
دکتر هاشمی افزود: سه چیز شخصیت انسان را می سازد، اول وراثت که همان پدر و مادر و خانواده هستند، دوم تربیت که معلم و اساتید در آن نقش دارند و سوم محیطی که در آن زندگی می کنیم و این سه ویژگی می تواند انسان را نورانی و به عرش اعلا برساند و یا به هلاکت برساند، این سه ویژگی وراثت، تربیت و محیط که سه ضلع مثلث در خاندان پیامبر و نورانیت حضرت فاطمه(س) متأثر بود که فاطمه فاطمه شد و این مولود فرشته است یک زن کامل و بانوی نامدار دو عالم که سه صفات منحصر به فرد و ذاتی عقل، زیبایی و فصاهت را دارا بود و ما باید سعی کنیم صفات و کمالات اهل بیت را به ارث ببریم و الگوی انسانیت، شرافت و عطوفت را بهتر و بیشتر بشناسیم.
این مقام مسئول تصریح نمود: یک هدیه از استاد رفیعی برای شما به یادگار بگذارم خداوند به ده زن ده هدیه داد، به زن حضرت آدم، حوا توفیق توبه داد، به زن حضرت ابراهیم ساره زیبایی داد، به همسر ایوب حفاظ و صبر داد، به همسر فرعون، آسیه حرمت داد، به خانم زلیخا حکمت داد. خداوند به زن سلیمان بلقیس عقل داد، و به مادر موسی صبر داد، به حضرت مریم مقام بر گزیده داد، به حضرت خدیجه مقام رضا داد و به حضرت فاطمه (س) مقام عقل، آگاهی و علم داد که علم لدّنی است.
وی در پایان سخنانش بیان داشت: سیره حضرت فاطمه نشان می دهد که ایشان به سه نکته اساسی در زندگی توجه داشت، صداقت و ساده زیستی، شجاعت و همسر داری، ادب و ایثار به تمام وظایف خویش به نحو احسن انجام رساند.اگر بخواهیم حضرت فاطمه را الگوی زندگی خود قرار دهیم باید دین شناس باشیم، مومن باید مرز داشته باشد. دنیا شناس باشد درد دین و مردم را حس کند، به پست و یا به مقامی و میز رسید دلسوزانه عمل کند و گزینه مهم، خودشناسی با چشم بینا و عیب جویی را در خود بیابیم و هر وقت توانستیم این صفات الهی اهل بیت را کسب کنیم و درست عمل کنیم دو نعمت بزرگ و جاودانه، دعوت به بهشت و شهادت قسمت ما خواهد شد.
سرکار خانم عقیله ملازاده، مادر یکی از شهدای مدافع حرم، شهید رادمهر با تبریک به گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) روز مادر و مقام زن اظهار داشت: در قرآن کریم به مقام و میزان حساب، قیامت و صراط اشاره کرده که اگر در اظهار ارادت و ساحت مقدس صادقانه عمل کنیم و دیدگاه، معرفت و تربیت فرزندان و فداکاری وی را سرلوحه زندگی خود قرار دهیم و پایبند به اصول و فرامین قرآن و دوستی با خاندان اهل بیت داشته باشیم از شفاعت این بانوی بزرگوار در زندگی بهره مند خواهیم شد. خواهیم شد.
در ادامه مراسم، اجرای سرود از گروه دختران بابل، مولودی خوانی آقای محمد نزاد در وصف حضرت فاطمه زهرا (س) و از مادران و همسر شهدا و همکاران محترم دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری و خانمهای مرحوم اسماعیلی و مرحوم افتخاری با اهدای لوح تقدیر تجلیل و تکریم به عمل آمد.