در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 27 دی 1403
nus.ac.ir

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مارندران "رضایت کامل حضور دانشجویان در دانشگاه"

وبینار جلسه شورای دانشگاه فنی و حرفه ای  با عنوان « برنامه ریزی در خصوص شروع ترم آتی به صورت حضوری» ۲۷ دی ماه ۱۴۰۰با حضور دکتر خسرویان رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، هیأت رئیسه و اعضای شورای دانشگاه های فنی و حرفه ای سراسر کشور و روسای دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای کشور برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر هاشمی رئیس  دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران ضمن تقدیر از دکتر عرفان خسرویان، انتصاب ایشان را به عنوان سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای تبریک گفت.

دکتر هاشمی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران،در جلسه وبیناری شورای دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، با توجه به وقت تعیین شده و محدود، "رضایت کامل خود را در خصوص حضور دانشجویان در دانشگاه" اعلام کرد و بیان داشت: که با وجود ضعف در امکانات خوابگاهی، تجهیزات و افزایش هزینه های جاری دانشجو اعم از غذا، ایاب، ذهاب و مشکلات زیر ساختی کارگاه ها، تاسیسات و کالینزه نشدن آنها و از طرفی نگرانی خانواده ها و برخی از اساتید و کمبود اعتبارات ملی در طی این دو سال و موارد دیگر که موجب مانع حضوری می باشد. با توجه به مشکلات و کمبودها، اعتقاد کافی و وافی داریم که کلاسها بایستنی حضوری برگزار گردد. چرا که: در بخش فضای مجازی و نرم افزاری طی این دو سال بازدهی زیر 50 درصد بوده است و با توجه به اینکه ما دانشگاهی اشتغال‌زا، کارآفرین هستیم و سیاست ما پرورش و تربیت تکنسین ماهر و آچار به دست و ارتباط دانشگاه با صنعت می باشد. دوران فضای مجازی مسیر تحقق اهداف دانشگاه را به چالش روبرو می کند، ارتباط اساتید و دانشگاه و دانشجو در صورتی محقق می گردد که دانشجویانی به صورت حضوری در کلاس درس حاضر شوند تا دانشگاه تمدن ساز بر پایه گام دوم محقق گردد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران در ادامه سخنانش چند پیشنهاد را با حضوری شدن کلاس ها بیان داشت: در نهایت پیشنهاد می گردد از اعتبارات استانی و خیرین و نهادهایی که می توانند به دانشگاه کمک کنند استفاده شود و از این ظرفیت مدیریت جهادی و انقلابی بهره بگیریم درآمد زایی چه در بحث فیزیکی و چه در بحث علمی یعنی تجاری سازی ایده های علمی در مراکز شد صورت گیرد به هر حال در شهرها باید مدیران خود را نشان دهند و به قول سردار دلها شهید حاج قاسم عزیز، مدیر باید خلاق و توانمند، مبتکر، شجاع، راه گشا و پا به میدان در صورت تایید بودن شرایط حضوری، می توان کلاسها را به دو گروه بومی و غیربومی، و یا انتخابی توسط دانشجو داشته باشیم. و در برنامه ریزی کلاسها به زمانبندی هم باید توجه کرد که از 90 دقیقه به 45 دقیقه کاهش یابد و همچنین با وجود ماه پر برکت رمضان در سال جدید می توان از حسنات این ماه عظیم در تسهیلات غذایی دانشجویان بهره گرفت و از انسانهای خیر و مردم، که سخاوتمند آنها ثابت شده است کمک گرفت تا انشاالله با رعایت پروتکل های بهداشتی بتوانیم عملا شعار "دانشگاه مهارت محور" را پیاده سازی نماییم.

در پایان جلسه شورای وبیناری، دکتر خسرویان رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای و دکتر میر فخرالدینی معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای با حضور دانشجویان در دانشگاه فنی و حرفه ای بیان داشتند: این ترم مثل ترمهای قبل نیاز به دریافت مصوبه ستاد ملی کرونا نیست، نظم و انظباط در برنامه درسی باید صورت گیرد و دانشجویان که دروس عملی دارند دیگر نباید حذف کنند،حراست و نظارت باید در این ترم تلاش مضاعف داشته و بر دانشجویان و اساتید احاطه داشته باشند. در امر مهمان شدن دانشجویان تسریح ببخشید. سعی شود 70 درصد کلاسها حضوری گردد و مواردخاص را از تهران مجوز بگیرید. در خصوص سامانه مستقل که مربوط به حیطه پژوهش و فناوری است هماهنگی شود. ساعت های کلاس فشرده تر از ترم های قبل بر گزار نماییم. از ظرفیت بنیاد مستضعفان و ستاد اجرای فرمان امام(ره) بهره بگیریم. به طور کلی در فاز اول اسکان و غذا اجباری نیست و در صورت دادن تسهیلات سعی کنیم غذای ارزان پز و تسهیلات با بهره کمتر داده شود.در مجموع با مدیریت و تدبیر این ترم را به آخر برسانیم.