رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران:
حماسه 9 دی روز سبقت گرفتن مردم از مسئولان و نخبگان بود
دکتر سیدیوسف هاشمی جیردهی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران به مناسبت فرا رسیدن نهم دی ماه، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت بیانیه ای صادرکرد.
به گزارش روابط عمومی، در بیانیه ایشان آمده است:
بسمه تعالی
«فَاصْبرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ وَلا یَسْتَخِفَّنَّکَ الَّذِینَ لا یُوقِنُونَ» (روم/60)
43 سال از عمر پر برکت انقلاب اسلامی و ۴۲ سال از عمر بسیج که با فرمان معمار کبیر انقلاب اسلامی تشکیل شده است میگذرد و در طول این ایام فراز و نشیب هایی در عرصههای مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی شاهد بودیم و در همه این بخش ها به تجربه ثابت شده است که هر وقت مردم با توکل به خدا و اعتماد و اعتقاد راسخ در میدان حاضر شوند و گوش به فرمان ولی امر خودشان مقام عظمای ولایت، رهبر فرزانه دهند، حماسه می آفریند که در تاریخ بی نظیر است. حماسه، تبلور اراده و همت مردم فهیم و انقلابی و شهید پرور کشور جمهوری اسلامی ایران بود.
فتنه ۸۸ سرمایهگذاری فرهنگی جهان استکبار برای به زانو درآوردن نظام اسلامی بود. مردم با بصیرت خود افتخار دیگری در تاریخ انقلاب اسلامی رقم زدند و عزت و استقلال و شجاعت دینی خود را به رخ دشمنان داخلی و خارجی نمایاندند و ثابت کردند تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمانهای انقلاب اسلامی ایستادهاند و اعلام می نمایند که اگر دشمن در برابر دین آنها بایستد آنها در برابر تمامی دنیای آنها خواهند ایستاد.
موفقیتهای انقلاب اسلامی و رمز پیروزی و پایداری آن، وحدت و انسجام مردم بود و روز ۹ دی نیز بار دیگر این وحدت و یگانگی دوباره به نمایش گذاشته شد. روز ۹ دی روز مرگ منافقین و فتنه گران بود چرا که آنها به خیال خود خوشحال بودندکه با برنامه ریزی که انجام داده اند می توانند به فکر و خیال خود و به زعم خود نوکری خود را برای استکبار جهانی نشان دهند و خود شیرینی نمایند و خود را بفروشند که زهی خیال باطل، تمامی این خیالات محو شد و چهره منافقان و دوستان بدتر از دشمن برای جهانیان مشخص شد و این مسیر نمی شد مگر به اراده و فهم مردم با بصیر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران.
مردم با حضور غرور انگیز نُهم دی به خواص نشان دادند که بیدار باشید، نکند پُست و مقام و دنیاطلبی شما را از مسیر اصلی انقلاب و از خون پاک شهیدان جدا کند و زنگ بیداری را به صدا درآورد. همانطوری که رهبری فرزانه، بارها به خواص هشدار داد که مراقب حرف زدن، موضع گرفتن و رفتار خود باشید ولی برخی خواص نه تنها گوش نکردند بلکه مردود هم شدند و حضور پرشور و شعور مردم زنگ خطر را برای آنها به صدا درآورد.
۹ دی به فرمایش معظم له مانند بیست و دوم بهمن ماه جزء ایام الله است. حماسه عظیم نهم دی ماه ۸۸ حادثه کوچکی نیست، بلکه آن حرکت عظیم و ماندگار مردمی، شبیه حرکت بزرگ ملت در روزهای اول انقلاب است، به قول مقام معظم رهبری باید در سالگرد این حماسه، حرف اصلی ملت ایران، یعنی حرکت در سایه دین و تحقق وعدههای الهی تبیین شود.
حماسه عظیم ۹ دی نشان دهنده بصیرت و آگاهی و توانمندی مردم فهیم ایران و در رأسشان مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله امام خامنه ای (مدظله العالی) است.
بنابراین می توان عناصر حماسه ماندگار 9 دی را بر شمرد.
1-حضور گسترده مردم: هنر اصلی امام خمینی(ره) وارد کردن مردم به صحنه بود و در هر جایی که مردم با شجاعت، بصیرت و عمل متناسب با ایمان خود وارد میدان شدند، تمام مشکلات و بزرگترین موانع در مقابل اراده مردم از بین می رود.
2-ایمان دینی مردم: آن معجزه گری که همه مردم را بسیج کرده، به صحنه میآورد و با وجود همه سختی ها آنان را در صحنه نگه می دارد، ایمان قلبی و دینی است؛ چرا که بر اساس ایمان، شما در هر شرایطی پیروز خواهید بود و شکست معنایی ندارد.
3- دلبستگی مردم به نظام: کمتر کشوری در دنیا وجود دارد که اعتمادی را که مردم ایران نسبت به نظام جمهوری اسلامی دارند نسبت به نظام حکومتی خود داشته باشند. دلیل این اعتماد هم همین پدیدههای روشنی است که جلوی چشم همه است. باز یک عده ای این ها را نمی بینند، دم از بی اعتمادی مردم می زنند، نه خیر، مردم به نظام اعتماد دارند این راهپیماییها مربوط به نظام است، مربوط به هیچ دولتی و مربوط به جریان خاصی نیست.
4- نشانه بیداری و هوشیاری مردم: هدف از ایجاد فتنه، گمراه کردن و فریب دادن مردم است، ولی ناکام ماند چراکه مردم بیدارند و هوشیار، و این حرکت خودجوش نشان دهنده عمق بصیرت مردم است و دشمنان بدانند هر وقت خیال برهم زدن اتحاد و ایجاد تفرقه میان نظام و مردم را در سر دارند با چنین حرکت کوبنده مواجه خواهند شد.
5- نشان دهنده پایبندی به دین: حادثه عظیم ۹ دی نشان داد که دستها و تبلیغات دشمن نه فقط، نتوانسته مردم را از احساسات دینی عقب بنشاند، بلکه روز به روز این احساسات تندتر و این معرفت عمیقتر شده است.
6- ماندگار در تاریخ: این موضوع که ملت عظیم از قشرهای مختلف در سراسر کشور به صحنه نگاه می کنند و صحنه را میشناسند، امر بسیار بزرگ و مهمی است. ماندگاری روز ۹ دی در تاریخ به خاطر این است که مردم بیدار و هوشیار هستند.
7-عاشورا به کمک مردم آمد: همانطور که در ابتدای انقلاب، محرم به کمک این مردم آمد و امام خمینی(ره) فرمود، خون بر شمشیر پیروز است، در قضایای 9 دی، عاشورا به کمک ملت آمد و حماسه بزرگ و ماندگار را خلق کرد.
8-یکپارچگی ملت، قوی ترین و آخرین عنصر: سال ۸۸ ، سال همبستگی ملت ایران و سال پیروزی ملت ایران بود، سال حضور نمایان ملت ایران در عرصه های عظیم زندگی در نظام اسلامی و در کشورمان بود. آزمون مهمی برای کشور بود، هم عبرتهای زیادی داشت، هم درسهای زیادی داشت و در این آزمون ملت پیروز شد. پس ۹ دی، روز بصیرت، روز میثاق امت با ولایت، دشمن شناسی، وقت شناسی و حضور مردم و همگام با ولایت فقیه می باشد.
روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران