دکتر امیر حیاتی؛
دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران آگاهانه، به سمت تفکر آکادمیک و علمی حرکت کرده است
مراسم تکریم دکتر امیر حیاتی رئیس سابق دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران و معارفه دکتر سیدیوسف هاشمی سرپرست جدید دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران با حضور دکتر رضا مهدی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای، رؤسا و معاونین دانشکدهها و آموزشکدههای فنی و حرفه ای استان مازندران، مسئولین بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران، حجت الاسلام دماوندی امام جماعت دانشکده فنی امام باقر(ع) ساری، سرهنگ قاسمی جانشین سازمان بسیج اساتید استان مازندران، اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه، کارکنان و سایر مسئولین استانی و شهرستانی در روز پنج شنبه ۱۳ آبان ماه 1400 در تالار ۱۶ آذر دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری برگزار شد.
دکتر امیر حیاتی رئیس سابق دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران که پس از سالها تلاش در دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران به مقام بازنشستگی نایل شد، با گرامیداشت 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در این جلسه بیان داشت: از سال ۹۵ که مدیریت دانشگاه را بر عهده گرفتم، تفکر آگاهانه داشتم که دانشکدهها و آموزشکدههای فنی و حرفه ای از تفکر آموزش و پرورش به سمت تفکر آکادمیک و علمی حرکت کنند و با افتخار در این ۵ سال به این سمت حرکت کردهام.
وی گفت: دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران یک دانشگاه نوپا بود و به همین دلیل سیاستگذاری در آن سخت و شکننده بود و سعی کردم تصمیم های جسورانه و آگاهانه زیادی اتخاذ نمایم. در اولین گام میزبانی هفته پژوهش استان مازندران را به خوبی در دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری بر عهده گرفتیم. در مدیریت امور مراکز، دیدگاه من کلی نگری و به دور از جزئی نگری و توجه به همه شهرها بود و کلیه مراکز را به صورت یکپارچه و یک واحد استانی می دیدم. از ظرفیتهای همه طیف ها استفاده کردم. تلاش کردم امور بین الملل را فعال کنم و رفتار برون مرزی را تقویت نمایم. طرف مشورت بسیاری از سازمان های استان بوده ایم و در رویداد گردشگری اکو ۲۰۲۲ به میزبانی ساری، دانشگاه مشاور می باشیم. کارهای عمرانی بزرگ در استان صورت گرفت و پروژه ملی آموزشکده رامسر و نیز افتتاح آموزشکده نوشهر را به عنوان خاطرات ذیقیمت به همراه خواهم داشت.
دکتر حیاتی افزود: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند در هر جایگاهی هستید، خود را مرکز عالم بدانید؛ ما باید به گونهای رفتار کنیم تا پاسخگو باشیم و نشود که شرمنده شویم. باید مسئول رفتارمان باشیم. تمام تلاشمان را انجام دادیم و از همه رؤسای دانشگاه فنی و حرفه ای کشور دکتر شفیعی، دکتر شمس و دکتر صالحی عمران که افتخار کار کردن با ایشان را داشتم و نیز از زحمات کلیه کارکنان دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران صمیمانه تشکر می نمایم.
لازم به ذکر است در این مراسم لوح تقدیر از طرف دانشگاه فنی و حرفه ای کشور توسط دکتر مهدی، حلقه ی گل از طرف خانواده دکتر حیاتی و نیز هدیه ای از طرف رؤسای مراکز استان به جناب دکتر حیاتی اهدا گردید و از زحمات چندین ساله ایشان قدردانی به عمل آمد.