در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 27 دی 1403
nus.ac.ir

جلسه کمیته آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران

جلسه کمیته آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران با حضور دکتر امیر حیاتی رییس دانشگاه، علیرضا خویی معاون آموزشی دانشگاه و رئیس کمیته آموزشی استان، عادل داداش تبار رئیس اداره آموزش و دبیر کمیته آموزشی استان، معاونین آموزشی دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای استان، منتخبین اساتید هیأت علمی و سایر مسئولین اجرایی دانشگاه در روز دوشنبه ۱۹ مهرماه ۱۴۰۰ در سالن جلسات دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری برگزار شد.

دکتر امیر حیاتی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران در این جلسه با تقدیر از زحمات کلیه همکاران در حوزه آموزش با عنایت به ثبت نام بیش از ۷۰ درصدی دانشجویان نو ورود در مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران بیان داشت: در استان مازندران آمار بیش از ۸۰۰۰ ثبت نامی دانشجویان جدید را داریم. شما نباید در تصمیم‌گیری‌ها به صورت محلی و جزیی فکر نمایید بلکه باید بر اساس منافع کل استان تصمیم بگیرید تا سیستم از آن منتفع شود. آموزش یک فرآیند پیوسته و مستمر است. هدف ما در آموزش پرهیز از موازی کاری می باشد و همه همکاران باید در این زمینه کمک نمایند.

وی با اشاره به توجه به بازار برای ارائه رشته های جدید در دانشگاه فنی و حرفه ای تصریح نمود: ارتباط نزدیک با آموزش و پرورش و نیز هنرستان ها بسیار مهم است. تنوع رشته و اعضای هیأت علمی به عنوان سرمایه های دانشگاه افزایش یافته اند و برای رقابت با سایر نهادها مانند سازمان فنی و حرفه ای، آموزش و پرورش و نهادهایی با اهداف مشابه دانشگاه ما، باید تلاش بیشتری نماییم تا به اهداف دانشگاه و توسعه آن دست یابیم. آزمایشگاه ها و کارگاه ها نباید به صورت کتابخانه‌ای و انبارداری اداره شوند بلکه باید به صورت عملی و بهینه کار نمایند و نیز منبع درآمدی برای دانشگاه باشند.

علیرضا خویی معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران ضمن خوش آمدگویی به مهمانان حاضر در جلسه بیان داشت: مشکلات و مسائل مراکز استانی در حوزه آموزش و تعداد ثبت نامی های هر رشته تحصیلی بررسی و نتیجه گیری خواهد شد و مطابق دستورالعمل با سازمان مرکزی مکاتبه می گردد.

وی افزود: آمار پذیرفته شدگان و تعداد ثبت نامی های جدید هر مرکز باید مطابق گزارشی که از سامانه آموزشی بوستان گرفته می شود، به دقت بررسی گردد تا دانشجویان جدید در مراکزی که حد نصاب کمتری دارند، از منافع تحصیل در دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران برخوردار گردند.

معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران از معاونین آموزشی حاضر در جلسه خواست گزارشی از میزان پذیرفته شدگان رشته های دایر و همچنین آمار دقیقی از ثبت نام شده ها ارائه گردد تا تصمیمات بهتر و منطقی تری در این خصوص اتخاذ شود.

در ادامه، حاضران در جلسه در خصوص مشکلات و مسایل آموزشی مراکز در حیطه ثبت نام با اعلام تعداد پذیرفته شدگان دانشجویان نو ورود و تجمیع رشته هایی که به حد نصاب نرسیده اند، به بحث و بررسی پرداختند.

روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران