در راستای مسئولیت های اجتماعی دانشگاه؛
دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران همیار دانشگاه علوم پزشکی مازندران در تزریق واکسن کووید 19
دکتر محمدصادق تبریزی مدیر کل مرکز توسعه شبکه وزارت بهداشت، دکتر قاسم اویس رئیس و دکتر نادر آهنگر معاون فنی مرکز بهداشت استان مازندران، دکتر امیر حیاتی رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران، معاونین و اعضای هیأت رییسه دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران و سایر مسئولین استانی با حضور در مرکز تزریق واکسن در دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری، از این مرکز و فرایند واکسیناسیون بازدید نمودند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران، دکتر امیر حیاتی ریس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران در نشستی که پس از بازدید از مرکز واکسیناسیون در دانشکده فنی امام محمدباقر(ع) ساری برگزار شد، بیان داشت: دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران با ۱۲ دانشکده و آموزشکده از شرق تا غرب استان مازندران آماده همکاری با دانشگاه علوم پزشکی و ارائه خدمات جهت تزریق واکسن می باشد و این عمل در راستای توسعه مسئولیت های اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای انجام خواهد شد.
وی افزود: دانشگاه همکار علوم پزشکی مازندران در انجام واکسیناسیون میباشیم و لازم است با توجه به عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی بودن بسیاری از دروس در دانشگاه فنی و حرفه ای، واکسیناسیون کارکنان و دانشجویان این دانشگاه در اولویت قرار گیرد. همه باید کمک کنند تا سلامتی و بهداشت در جامعه گسترش یابد.
دکتر محمدصادق تبریزی مدیر کل مرکز توسعه شبکه وزارت بهداشت نیز در این جلسه بیان داشت: ملاحظه و مداخله اجتماعی در انجام واکسیناسیون در کشور وجود دارد. وزارت بهداشت چند برابر توان معمول در حال انجام کار است و تمام توان خود را وقف مدیریت و کنترل بیماری کووید ۱۹ نموده است.
وی با تأکید بر اینکه سایر بخش های کشور هم باید در حل این معضل کشوری وارد شوند، بیان داشت: من از مشارکت دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران در این اقدام ملی و امر خداپسندانه تقدیر و تشکر می نمایم و همکاری شما و همکارانتان جزو باقیات صالحات می باشد و اجر الهی را در پی دارد. از همکاری شما و همکارانتان در سطح استان سپاسگزارم و امیدوارم سلامتی هرچه بیشتر مردم را شاهد باشیم.
این مقام مسئول ادامه داد: مازندران بیشترین پایگاه تجمیعی و پوشش بالایی را در انجام واکسیناسیون دارد. همکاران دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران با تمام توان تلاش میکنند تا واکسیناسیون بر طبق برنامه و به طور منظم انجام گیرد.
دکتر تبریزی ادامه داد: تا کنون پیک های زیادی را در همهگیری ویروس کرونا شاهد بودیم اما باید با قطع زنجیره انتقال و در مرحله بعد واکسیناسیون هر چه سریعتر افراد با سن بالا و افراد در معرض خطر در کنترل این بیماری بکوشیم. واکسیناسیون در حال انجام می باشد و باید تلاش کنیم تا مرگ و میر را در افراد بالای ۶۰ سال کاهش دهیم. خدا را شاکریم جوانان ایرانی توانستند واکسن های داخلی را به سرانجام برسانند و در شهریور ماه ده میلیون دُز در ماه تولید خواهد شد و از محل تولید داخل و در کنار آن واردات از سایر کشورها بیشترین تزریق واکسن را در کشور داشته باشیم.
وی در پایان گفت: جهت انجام سریعتر واکسیناسیون پایگاه های جدید را با به کارگیری نیروهای انسانی بیشتر ایجاد خواهیم نمود. واکسیناسیون دانشگاه ها نیز از مرداد شروع می شود و تابع سیاست گذاری وزارت علوم با اولویت دروس عملی خواهد بود.