در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 27 دی 1403
nus.ac.ir

با حضور معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور؛
آموزشکده فنی و حرفه ای ملاصدرای رامسر افتتاح شد.

ساختمان های جدید آموزشکده فنی و حرفه‌ای رامسر (ملاصدرا) با حضور دکتر محمدباقر نوبخت معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور، دکتر مجید حسین زادگان استاندار مازندران، دکتر ابراهیم صالحی عمران رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور و هیأت همراه، دکتر حسینی نماینده مردم رامسر تنکابن و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی، دکتر امیر حیاتی رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران و هیأت رییسه استانی، آزاد فرماندار شهرستان رامسر، حجت الاسلام والمسلمین تقی پور امام جمعه شهرستان رامسر، مدیران کل استانی، مسئولان شهرستانی، شورای تأمین، شهرداران و شورای شهر، دکتر شمشادی رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان گیلان و رؤسای دانشکده های فنی و حرفه ای استان مازندران در روز پنجشنبه 13 خرداد 1400 مورد بازدید قرار گرفت و بطور رسمی افتتاح گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران، دکتر ابراهیم صالحی عمران رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، با بیان اینکه آموزشکده فنی و حرفه ای ملاصدرا یکی از آموزشکده های قدیمی کشور بوده و با توجه به ظرفیت های شهرستان رامسر، زمینه توسعه آموزش های مهارتی را دارد، اظهار داشت: ساخت آموزشکده رامسر یک کار جمعی و تیمی بوده است و همه دست به دست هم دادند تا این آموزشکده زیبا ساخته شود اما تجهیز آن به حمایت بیشتر مسئولین نیاز دارد.

وی توسعه همه جانبه دانشگاه فنی و حرفه ای را در رشد آموزش های مهارتی مؤثر خواند و اظهار داشت: برای اینکه دانشگاه با تولید و اقتصاد پیوند یابد، اولین کار هماهنگ کردن برنامه‌های آموزشی و درسی مطابق با نیاز ملی است و در حقیقت برنامه‌های درسی دانشگاه در حال شایستگی محور شدن هستند و مهارت‌هایی مدنظر قرار دارد که کمک می‌کند تا دانش آموختگان ما بتوانند در عرصه تولید و کسب و کار، موفق عمل کنند.

این مقام مسئول به توانمندسازی مربیان، اعضای هیأت علمی و کادر آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای اشاره کرد و گفت: تا زمانی که کادر آموزشی توانمند و حرفه‌ای به مهارت‌های علمی، عملی و کسب و کار آشنا نباشند نمی‌توانند عملا در تولید ایفای نقش کنند، لذا توانمندسازی کادر آموزشی در کنار اصلاح سرفصل‌های درسی بسیار اهمیت دارد که پیگیری‌های لازم در این خصوص در حال انجام است.

صالحی عمران عنوان کرد: حدود ۱۳۰۰ کارگاه و آزمایشگاه داریم که محیط‌های عملی را برای دانشجویان تشکیل می‌دهند و دانشجویان به واسطه آن‌ها می‌توانند کار در محیط‌های مختلف را تجربه کنند. اگر آموزش مبتنی بر تولید باشد آموزش اقتصادی است لذا برنامه داریم که آموزش اقتصادی را مدنظر قرار دهیم.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه راه اندازی ۱۶ مرکز نوآوری در سراسر کشور ضمن انعقاد تفاهم نامه‌ای با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور در راستای تجاری سازی و رونق تولید انجام گرفته است، ادامه داد: این مراکز کمک می‌کنند تا دانشجویان و کارفرمایان ارتباط نزدیکی با یکدیگر داشته باشند و از این طریق بتوانند کار‌های خود را به درستی پیش برند. این کار هم اکنون از سوی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه در حال پیگیری است.

وی درخصوص راه اندازی کارگاه‌های مهارتی در کنار خوابگاه‌ها گفت: پیشنهاد داده شد که خود دانشگاه با استفاده از پتانسیل بخش‌ خصوصی به راه اندازی این کارگاه‌ها بپردازد. در این خصوص اطلاعیه‌های لازم به صنایع و بنگاه‌های خصوصی داده شده تا ضمن انعقاد تفاهم نامه بتوانیم از ظرفیت‌های آن‌ها استفاده کنیم. از آنجایی که دانشجویان باید در محیطی آرام به تحصیل بپردازند سال گذشته ۱۴۷ خوابگاه را برای اولین بار ارتقا دادیم و بنا داریم امسال نیز برای ارتقای واحد‌های دیگر گام برداریم.

 

دکتر امیر حیاتی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران در این مراسم با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای در بحث اشتغالزایی در جامعه نقش مهم و بسزایی داشته است، توسعه کمی و کیفی دانشکده های فنی و حرفه ای را با هدف رشد آموزش‌های مهارتی مورد تأکید قرار داد.

وی با تقدیر از جناب دکتر صالحی عمران و تیم مدیریتی شان به جهت مساعدت هایی که در طول این مدت برای ساخت آموزشکده جدید رامسر داشتند، بیان داشت: مرکز پسران رامسر تنها مرکز دولتی غرب استان مازندران با قدمت بیش از ۴۰ سال می باشد و فارغ التحصیلان این مرکز جزو سرآمدان مهارتی و کارآفرینی بودند که در عرصه اشتغال ورود می کردند. در سال ۹۷ پروژه ساخت آموزشکده جدید با قرارداد سازمان مرکزی و از اعتبارات دانشگاه و درآمدهای اختصاصی تقبل شد و اکنون با مساحت بیش از ۶۰۰۰ متر مربع و با کیفیت بالا در حال بهره برداری می باشد.

حیاتی با اشاره به مساعدت های سازمان مرکزی، پیگیری های مستمر استانی و همکاری نهادهایی مانند فرمانداری، آموزش و پرورش، اداره فرودگاه ها، شهرداری و شورای شهر در شکل گیری این اتفاق مبارک گفت: در نظام مقدس جمهوری اسلامی تغییر گرایش از آموزش نظری خاص به سمت آموزش مهارتی به عنوان یک کلید واژه متداول شکل گرفته است و در حاکمیت از بالاترین مقام دستگاه ها داعیه حمایت از آموزش های مهارتی را دارند و مأموریت اصلی دانشگاه فنی و حرفه ای نیز دقیقاً توسعه آموزش های مهارتی است. با حضور دکتر صالحی عمران و تیم مدیریتی ایشان دانشگاه به‌طور کامل فضای مهارتی پیدا کرد.

 این مقام مسئول تصریح نمود: اکنون علاوه بر اینکه کارگاه ها و آزمایشگاه ها در تمام مراکز تجهیز شده اند، دانشگاه دارای اعتبارات پژوهشی قابل توجهی شده است. امیدوارم آموزش مهارتی سرلوحه تمام نهادهای تصمیم‌ساز به خصوص در دستگاه‌های آموزشی قرار گیرد. در آموزش مهارتی، فضا باید آماده باشد و امکانات و تجهیزات در حد متعارف و معقول باشند تا دانشجویان با طیب خاطر و به صورت ماهر، مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای را ترک نمایند.

وی در پایان اظهار داشت: دانشگاه فنی و حرفه ای به طور عام و استان مازندران به طور خاص علاوه بر آموزش های خاص، متولی آموزش‌های فوق‌برنامه شده است. ما اخیراً میزبان جشنواره ملی رویش بودیم و مازندران با افتخار به عنوان استان سرآمد و برتر انتخاب گردید. امیدوارم بتوانیم توسعه متوازن را در همه حوزه‌ها داشته باشیم و انشاءالله تمام کسانی که مراکز ما را انتخاب می‌کنند به صورت آگاهانه وارد دانشگاه شوند و بعد از فارغ التحصیلی سفیران فرهنگی و مبلغین ما باشند.

 

لازم به ذکر است آموزشکده فنی و حرفه ای رامسر (ملاصدرا) در زمینی به مساحت پنج هکتار و زیربنای ۶ هزار و ۶۰۰  مترمربع در منطقه دشت جلم از توابع رامسر احداث‌ شده است. این آموزشکده دارای ۲ هزار و ۴۰۰ متر فضای خوابگاهی، سه سایت کامپیوتر، بیش از 20 کلاس درس و ۶  سالن کارگاهی است، ضمن اینکه ۷۰ متر فضای مخزن کتابخانه نیز در اختیار دارد که ساخت ساختمان جدید دانشکده از دی ماه سال 1397 شروع شد و پس از ۲ سال آماده افتتاح و بهره برداری قرار گرفت و از چند ماه گذشته ساخت خوابگاه دانشجویی نیز آغاز شده است.

آموزشکده فنی و حرفه ای ملاصدرا رامسر، به عنوان نخستین مجموعه دانشگاهی فنی و حرفه ای منطقه با بیش از 750 نفر دانشجو و در 14 رشته و گروه های آموزشی برق، کامپیوتر، حسابداری، معماری و عمران در مقاطع کاردانی و کارشناسی مشغول به تحصیل هستند و با تلاش 40 نفر کارکنان تحصیل کرده در حوزه های اداری و آموزشی، تدریس بیش از 80 نفر استاد خبره با تحصیلات کارشناسی ارشد و دکتری و تلاش فراموش نشدنی جمع کثیری از همکارانی که به کسوت بازنشستگی نائل آمده اند، سکان دار مهارت آموزی و اشتغالزایی دانشگاهی در غرب مازندران است.

ساختمان قدیم دانشکده فنی و حرفه ای رامسر (ملاصدرا) که یکی از موانع سطوح پروازی و ایمنی پروازهای فرودگاه رامسر جهت نشست و برخاست هواپیما بوده است در راستای اجرای طرح توسعه فرودگاه رامسر تخریب و زمین بیش از ۹ هکتاری آن تحویل فرودگاه گردید.

مهندس بهروز رضاسروش رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای ملاصدرا رامسر در پایان این مراسم طی پیامی محبت ها، تلاشها و پیگیری های مجدانه و مستمر مسئولین کشوری، استانی و شهرستانی در راستای احقاق حق، شناسایی جایگاه واقعی و هویت بخشی به دانشگاه فنی و حرفه ای با رسالت مهارت-محور، اشتغالزا و کارآفرین به مسئولین و جامعه را ستود و از زحمات کلیه همکاران در برگزاری این مراسم صمیمانه قدردانی نمود.