به منظور گرامیداشت هفته درختکاری و پیگیری طرح زراعت چوب،
جلسه هم اندیشی مسئولین دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران و مدیر مزارع آموزشی پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار شد.
جلسه هم اندیشی گرامیداشت هفته درختکاری و پیگیری طرح زراعت چوب در مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران با حضور دکتر حسن نبی پور معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران، دکتر صادق بیک نژاد مدیر مزارع آموزشی پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، عبدالرضا مشتاقی مسئول روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران، مهندس رضایی نماینده آموزشکده فنی پسران آمل، مهندس نوری نماینده آموزشکده فنی قدسیه ساری و دکتر حبیبی نماینده آموزشکده توحید آمل در دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران با تبریک اعیاد گرانقدر ماه رجب بیان داشت: درختکاری نهال صنوبر در مراکزی از دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران که امکان و ظرفیت آن وجود داشته باشد به جهت مزایایی مانند جلوگیری از فرسایش خاک، افزایش فتوسنتز گیاهی و اکسیژن، رفع آسیب ها به منابع طبیعی، کمک به آب و هوا و اتمسفر و نهایتاً فروش چوب در مواقع اضطرار انجام خواهد شد.
حسن نبی پور افروزی تصریح نمود: پس از بررسی و بازدید کارشناسی، سه مرکز آموزشکده فنی پسران آمل، آموزشکده فنی قدسیه ساری، آموزشکده فنی توحید آمل برای کاشت نهال انتخاب گردیدند و تعداد نهال مورد نیاز این مراکز بر اساس شاخص های استاندارد و نقشه دقیق کاشت توزیع خواهد شد.
مدیر مزارع آموزشی پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در این جلسه بیان داشت: از مسئولین دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران که شرایط برگزاری این جلسه را فراهم نمودند، تشکر می کنم.
صادق بیک نژاد ادامه داد: زراعت چوب برای برداشت چوب می باشد تا بتوان از چوب آن درآمدزایی کرد و برای این کار اراضی دولتی و اراضی با بازدهی کمتر و شیبداری که هیج کشت دیگری نمی توان در آن انجام داد، در اولویت طرح قرار دارند. بطور کلی درختان صنوبر و اکالیپتوسی برای این کار انتخاب شده اند و درآمدزایی اختصاصی برای مراکز و ایجاد فضای سبز از مزایای این طرح خواهد بود.
وی افزود: به دلیل اجرای طرح تنفس جنگل در استان مازندران و رفع مشکل کارخانه های سلولزی و مرتبط با چوب، زمین های با بازدهی کمتر برای کاشت درخت توصیه گردید تا مشکل مردم و نیز صنایع تولیدی بصورت برد-برد مرتفع شود. استانداری مازندران، منابع طیبی و جهاد کشاورزی 3 ضلع پیگیری زراعت چوب در استان می باشند.