در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 27 دی 1403
nus.ac.ir

دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران برگزار نمود؛
وبینار «ابعاد علمی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی ترور دانشمندان هسته ای»

وبینار بررسی«ابعاد علمی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی ترور دانشمندان هسته ای» با هماهنگی بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای کشور و بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران با سخنرانی خانم دکتر منصوره کرمی، همسر اولین شهید هسته ای در روز چهارشنبه 1399/09/19 برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران موضوع این وبینار را بسیار ارزشمند دانست و گفت: دانشگاه فنی و حرفه ای از افتخار میزبانی و برگزاری چنین وبیناری در جمع فهیم و فاخر اساتید بسیج و خانم دکتر کرمی همسر شهید علیمحمدی و دیگر سخنرانان به خود می بالد و طرح چنین موضوعاتی می تواند شرمندگی ما را نسبت به این دانشمندان بزرگ که طعمه ترور قرار می گیرند، کم کند.

دکتر امیر حیاتی ادامه داد: امروز هیج کس از اهمیت توسعه فناوری نوین و دانش های جدید در کشورها بی اطلاع نیست. ایجاد رشته های جدید بین رشته ای و تلاش برای توسعه این رشته ها از دغدغه های همه سیاست گذاران و نظام حاکمیتی ما خواهد بود. دانشگاهها می توانند سرآمد این حوزه باشند و دانشگاه فنی و حرفه ای هم در این مسیر گامهای مؤثری برداشته است.

وی با محکوم نمودن ترور دانشمندان ارزشمند هسته ای و سرمایه های کشور بیان داشت: این ترورها در واقع تاییدی بر ناکارآمدی دستگاه ها و نهادهای بین المللی است که از خبرهای محرمانه استفاده ابزاری می کنند.کشور ما همیشه مورد هدف تروریستی قرار گرفته و بزرگانی مثل شهید فخری زاده، شهید علیمحمدی و دیگر شهدای هسته ای را از دست داده ایم. این اتفاقات، دورویی  دستگاههای بیرونی و بیگانه را نشان می دهد. اگر این اتفاق با شدت حتی کمتر در کشورهای دیگر صورت می گرفت آن را خیلی بزرگ و پراهمیت جلوه می دادند و محکوم می کردند. جای تأسف داردکه این ترور را سازمان ملل محکوم نمی کند بلکه کشور ما را دعوت به خویشتن داری  می کند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران هدف اصلی این ترورها را تضعیف وحدت ملی دانست و اظهار داشت: هرچند این ترورها برای ما ناگوار است، اما با این ترورها وحدت ملی ما خدشه دار نخواهد شد بلکه تقویت می شود. موضوع ترور دانشمندان هسته ای فرا جناحی است و در آن سیاسی و حزبی دیده نمی شود و مصداق ملی تلقی می گردد. واکنش های مردم نیز به صورت ملی است و همه جامعه داغدار ترور شهید فخری زاده هستند و در واقع تایید تقویت وحدت ملی است.

حیاتی در پایان تأکید نمود: دشمن با این ترورها می خواهد مسیر علمی کشور را تضعیف کند اما خیزش و تجمع نخبگانی، مسیر و شاهراه علمی کشور را ترسیم می کندکه باعث جهش علمی می شود. و بخش اعظم این نتیجه، مدیون خون افشانی های شهدای هسته ای است.

لازم به ذکر است در ادامه ی وبینار خانم دکتر کرمی رییس انجمن دفاع از قربانیان ترور، حجت الاسلام بنیان جوادی مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فنی و حرفه ای، دکتر فؤاد ایزدی مدیر عامل مجمع بین المللی اساتید مسلمان دانشگاه ها، دکتر جلیلی رییس بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای،دکتر علی شمس الدینی معاون سرمایه انسانی سازمان بسیج، دکتر جلیل دارا رییس بسیج اساتید تهران بزرگ، سردار تهرانی مقدم استاد دانشگاه و مهندس سلمانی مسئول بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران در خصوص موضوع اصلی وبینار به ایراد سخن پرداختند و از لوگو بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای رونمایی گردید.