رییس دانشگاه فنی و حرفهای کشور؛
دانشجو نقش اصلی را در دانشگاه ایفا میکند، محوریت دانشگاه دانشجو است.
وبینار گرامی داشت روز دانشجو با حضور آیت الله محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در استان مازندران و دکتر ابراهیم صالحی عمران رییس دانشگاه فنی و حرفهای کشور در دانشکده فنی و حرفه ای امام محمد باقر(ع) ساری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران، امروز در وبینار گرامیداشت روز دانشجو، دکتر ابراهیم صالحی عمران، ضمن تبریک به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو، بیان کرد: دانشجو نقش اصلی را در دانشگاه ایفا میکند و محوریت دانشگاه، دانشجو است.
وی با بیان اینکه دانشجویان در مقابل فشارها و استکبار ستیزی همواره نقش محوری دارند گفت: دانشجویان بر حول محور کلیدواژهها فعالیت دارند، بنابراین دانشگاه با بودن دانشجو هویت میگیرد.
صالحی عمران با اشاره به اینکه دانشگاه محلی برای یادگیری است و مسئولیت دانشگاه تربیت دانشجویان است اظهار کرد: دانشجویان نباید نقش غیرفعال داشته باشند.
وی گفت: فلسفه آموزش در دانشگاه بهگونهای است که ارتباط تنگاتنگی با دانشجویان دارد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور، با اشاره به اینکه دانشگاه فنی و حرفهای دانشگاه بزرگی است، گفت: در این دانشگاه حدود ۷۰ درصد از دروس عملی است و ارتباط نزدیکی بین اساتید با دانشجو وجود دارد.
این مسئول عنوان کرد: بها دادن به دانشجویان در شرایطی که کشور تحت فشار و تحریمها است، میتواند کمک کند و ما با رویکرد اشتغال، مقاومت خواهیم کرد.
در ادامه آیت الله محمدباقر محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران در دانشکده فنی و حرفهای مرکز مازندران، با اشاره به یاد و نام شهدای هستهای، بهخصوص شهید فخری زاده، تأکید کرد: نقش این شهیدان در رشد و پیشرفت مملکت و بهخصوص تقویت بنیان دانش و علم و دفاع موثر بوده است.
وی با اشاره به فرموده امام راحل (ره)، اضافه کرد: قلم و علم باید در راستای خدا باشد، اگر در این راستا صورت بگیرد، آن علم، جنگ و مسلسل را کنار میگذارد؛ اگر در کنار هم نباشند تبدیل به آدمکشی، سرکشی و طغیان میشود.
محمدی لائینی با بیان اینکه دانشگاه و دانشجو اگر در مسیر خدا باشند نیازی به جنگ نیست افزود: اگر دانشگاه و دانشجو در این راه نباشند سبب سرکشی خواهد شد.
وی در ادامه گفت: با نگاهی به اتفاق ۱۶ آذر و حرکت دانشجویان میتوان درک کرد که دانشجویان، پیرو خط فکری امام (ره) بودند.
نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه دانشگاه تهران که در سال ۱۳۱۳ آغاز بهکار کرد نوپا بود تصریح کرد: دیدیم که در آن ماجراها اولین شعارهای مرگ بر آمریکا سر داده شد.
وی گفت: اولین شعارها همان هویت استکبارستیزی است. جنبشهای دانشجویی در مبارزه با نظام سلطه بهوجود آمدند اما همان نظام سلطه این جنبشها را در مقابلحکومتها قرار داد.
ایشان تأکید کرد: باید به هویت روز دانشجو در حادثه ۱۶ آذر توجه کنیم و به نسل بعد انتقال دهیم که اگر اینکار را نکنیم به قربانیان آن روز خیانت کردیم، ۱۶ آذر و ۱۳ آبان از هویت ضد استکباری و ضد سلطه برخوردار هستند، دانشجویان آن روز پیرو خط و فکر امام بودند.
وی یادآور شد: در آن دوران در حوزه خارج از کشور هم جریاناتی همچون تشکیل دولت غاصب صهیونیست اسرائیل در سال ۲۷ شکل داده شد که در همان ابتدا در مقابله با فلسطین قرار گرفت. در این حوزه خط فکری امام مدنظر است که در انقلاب خودش را نشان داده است، امروز نباید بگذاریم رویکرد استکبارستیزی و جنبش دانشجویی مغفول بماند.