برگزاری وبینار دستیابی به توسعه پایدار با نوآوری و پژوهش بمناسبت روز جهانی علم در آموزشکده فنی دختران آمل
روز جهانی «علم در خدمت صلح و توسعه» با هدف بهرهمندی مردم از ثمرات علم، فناوری و نوآوری و ایجاد فضای مناسب برای گفتوگو در این زمینه، در کنفرانس عمومی یونسکو در سال 2001 به تصویب رسید. از آن سال تاکنون یونسکو در تمامی کشورهای عضو همانگونه که فلسفه اصلی تشکیل این سازمان حکم میکند در حوزه علم نیز به دنبال ایجاد تفکر صلح در اذهان بشر بوده است.
در این زمینه آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب نیز در دیدار با نخبگان کشور با اشاره به سرعت پیشرفت علمی ایران، درباره جایگاه علمی کشور در سخنانی خاطرنشان کردند: جایگاه علمی ایران پایین نیامده است، اما متوجه باشیم که قرار بود جایگاه علمی ایران بالاتر برود. سرعت پیشرفت علمی ایران به هیچ وجه نباید کاهش یابد، بلکه باید بیشتر شود، زیرا دچار عقبماندگیهای علمی فراوان هستیم.
دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو با اشاره به اینکه ایران برای نشان دادن میزان اهمیت اخلاق در علم و فناوری، جایزه بینالمللی ابن سینا را به یونسکو پیشنهاد کرده است، خاطرنشان کرد: علم باید بتواند از درد و رنج بشر بکاهد و این تضمین نخواهد شد مگر آنکه دانش از همراهی اخلاق برخوردار باشد. جایزه بینالمللی ابن سینا نیز هر دو یا سه سال یکبار به بهترین آثار، مقالات و کتابهایی که در زمینه اخلاق در علم و فناوری خلق شدهاند، اهدا میشود.به گزارش روابط عمومی آموزشکده فنی دختران آمل، بمناسبت هفته ترویج علم، با همت معاونت آموزشی و پژوهشی آموزشکده، وبیناری با محوریت دستیابی به توسعه پایدار با نوآوری و پژوهش توسط سرکار خانم امیدی، سرپرست گروه طراحی دوخت و پوشاک آموزشکده با حضور علاقمندان برگزار گردید.ایشان با بیان اینکه "توسعه" و "صلح" پیام علم به جهانیان است توسعهای که بشر را از غارنشینی به تسخیر کُرات رساند، بیان داشتند :روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه، هرچند عنوان کلی است؛ اما این عنوان کلی دربردارنده اهداف و برنامههای دیگری است که کشورها و نهادهای علمی باید تلاش کنند تا به آن دست یابند، این اهداف عبارتند از:
√ بهرهمندی آحاد جامعه از ثمرات علم، فناوری و نوآوری.
√ معرفی پیشکسوتان و شخصیتهای علمی برجسته کشور.
√ ایجاد زمینه مناسب برای آشنایی دانشآموزان با مهارتها و مشاغل علمی.
√ ایجاد بستر و فضای مناسب گفتمان پیرامون تأثیر علم، فناوری و نوآوری بر زندگی روزمره مردم.
√ ایجاد تمهیدات لازم برای بازدیدهای عمومی از موزههای علمی کشور.
√ بازدید عمومی از مراکز و مؤسسات مؤثر در ایجاد تعامل بین علم، صلح و توسعه.
√ معرفی برخی موقعیتهای نو که موجب ارتقاء کیفیت عمومی زندگی میشود.
در ادامه ایشان به معرفی پیشرفتهای تکنولوژی در حوزه پارچه های هوشمند و ... و کاربردهای آن پرداختند.
با آرزوی توفیق برای خانم امیدی