در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 27 دی 1403
nus.ac.ir

نشست رؤسای دانشکده و آموزشکده های فنی و حرفه ای و کشاورزی استان مازندران در رامسر

دومین جلسه رؤسای دانشکده و آموزشکده های سراسر استان مازندران در سال ۱۳۹۹ با حضور امیر حیاتی رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران، معاونین و رؤسای مراکز دانشگاهی این دانشگاه به میزبانی آموزشکده فنی و حرفه ای ملاصدرای رامسر انجام شد.

به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران در این جلسه طرح پایش فارغ التحصیلان را در راستای کمک به اشتغال مهم دانست و بیان داشت: دانشکده ها و آموزشکده های استان باید رشته های مورد نیاز جامعه را توسعه دهند و رشته های غیر کاربردی را حذف نمایند.

دکتر امیر حیاتی با تأکید بر اینکه تعداد اساتید هیأت علمی و مدرسین دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران محدود می باشد، گفت: باید اساتید قوی و با روحیه کارآفرینی دعوت به همکاری شوند و شاخص‌های نوین برای دعوت از اساتید مدعو تعریف نماییم و به رشد و بالندگی دانشگاه کمک نماییم.

وی افزود: چارت سازمانی جدید دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران تدوین و تبیین شده است و به زودی اجرایی خواهد شد و همکاری مراکز جهت سازماندهی نیروهای انسانی و به کارگیری نیروها در دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران ضروری است.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران ادامه داد: عملکرد رؤسای محترم مراکز باید استانی باشد. ما یک خانواده ایم و بزرگ شدن و توسعه دانشگاه با خرد جمعی و همفکری استانی روی خواهد داد. ظرفیت خیرین برای توسعه دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران را نیز جدی بگیرید.

 

معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران در این جلسه بیان داشت: بر اساس قانون، اساتید هیأت علمی موظف به حضور ۴۰ ساعت در هفته در مرکز دانشگاهی می باشند و باید در ساعات آزادشان با مراکز به صورت تعاملی همکاری نمایند.

علیرضا خویی ادامه داد: باید بتوانیم شرایط برگزاری کلاس های عملی را به صورت حضوری مد نظر قرار دهیم و برنامه ‌ریزی‌های لازم با رعایت پروتکل های بهداشتی صورت گیرد. باید راهکارهایی را در نظر بگیریم تا با توجه به کم بودن تعداد دانشجویان دختر در برخی رشته ها، از احتمال حذف رشته ها جلوگیری گردد و کمک کنیم تا شرایط انتقال دانشجویان به سایر مراکز استان و حتی استان های دیگر تسهیل شود.

 

معاون اداری و مالی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران در این جلسه در خصوص چارت سازمانی جدید دانشگاه به ایراد سخن پرداخت.

جواد هادی تبار اظهار داشت: در چارت جدید انتخاب معاونین به عهده استان قرار گرفته است و رؤسای محترم باید فهرست معاونین مشغول به کار فعلی و نیز معاونین پیشنهادی جدید را جهت بررسی در چارت جدید به دبیرخانه استان اعلام نمایند.

وی افزود: در اعتبارات جاری با رعایت صرفه و صلاح کارها به پیش برده شود و در بخش تعمیرات و تجهیزات با توجه به تغییرات فعلی قیمت ها تسریع در کار انجام شود. اعتبارات خاص برای سرفصل های خود باید هزینه شود.

 

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران با تبریک مناسبت های ماه ربیع الاول در این جلسه اظهار داشت: مراسم جشن میلاد رسول گرامی اسلام حضرت محمد(ص) با رعایت پروتکل های بهداشتی در مراکز استان انجام گردد.

حسن نبی پور با ارائه توصیه های لازم در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی ادامه داد: خوابگاه ها جهت ورود دانشجویان جدید با ۴۰ درصد ظرفیت پذیرش و دادن وعده های غذایی آماده شوند و فرم آنالیز غذا (فرم الف) آماده باشد. عناوین وام صندوق رفاه کم شده است اما مبلغ وام، افزایش پیدا کرده و با شرایط دقیق و سختگیرانه تری به دانشجویان داده خواهد شد.

وی با تأکید بر بررسی دقیق پرونده های دانشجویان عنوان نمود: دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران بی نقص ترین پرونده‌ها را به ویژه در بخش الکترونیک در کمیسیون موارد خاص کشور به خود اختصاص داده است.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران در پایان گفت: برنامه های گرامیداشت ۱۶ آذر روز دانشجو به صورت مجازی برنامه ریزی گردد. نشریه دانشجویی به صورت استانی منتشر خواهد شد و کلیه مراکز باید در تهیه آن همکاری کامل داشته باشند. دانشجویان ورزشکار نخبه شناسایی و به استان اعلام گردند و مازندران میزبان جشنواره پاییزه ورزش همگانی دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای کشور خواهد بود.

 

معاون پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران نیز در این جلسه بیان داشت: سایت اینترنتی نمایشگاه و فروشگاه دائمی دستاوردهای مراکز، طراحی و اجرا گردیده است و کارهای شاخص، کتاب های تخصصی، محصولات در دسترس و دستاوردهای اساتید و دانشجویان در این سایت معرفی و به فروش گذاشته خواهد شد.

پویا پاشایی با تأکید بر تجلیل از اساتید و دانشجویان پژوهشگر در هفته پژوهش با رعایت پروتکل های بهداشتی افزود: افتتاح مرکز رشد دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران در هفته پژوهش انجام خواهد شد. مراکز اطلاعات مورد نیاز را به ما برسانند تا فرایند ایجاد حداقل دو هسته در هر مرکز انجام گردد.

وی ادامه داد: برای خرید تجهیزات از نمایشگاه ساخت ایران، نیازسنجی بر مبنای مطالب عرضه شده در سایت iranexpo انجام شود. خروجی و عملکرد پژوهشی مراکز در اعتبارات آن مرکز تأثیر مستقیم خواهد داشت. ارتقای کیفی مدرسین کارآفرین دغدغه ی ماست و اساتید کارآفرین برتر به استان معرفی شوند.

 

 بهروز رضاسروش رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای ملاصدرا رامسر با بیان خیر مقدم حضور مهمانان در جلسه بیان داشت: با بررسی عدد درجه برخورداری مراکز و بازدید از کلیه فضاهای آموزشی، کارگاه ها و آزمایشگاه ها، باید بتوانیم در تصمیم سازی درست از آن استفاده نماییم.

در ادامه جلسه رؤسای مراکز استان مازندران با بیان مسایل مربوط به دانشکده ها و آموزشکده های خود، در خصوص مباحث طرح شده به ایراد سخن پرداختند.