در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 26 دی 1403
nus.ac.ir

اجرای برنامه طعم سلامت با هدف ترویج غذاهای اصیل مازندرانی بمناسبت روز جهانی غذا در آموزشکده فنی دختران آمل

25 اکتبر روز جهانی غذاست که به مناسبت سازمان جهانی فائو (سازمان خوار و بار کشاورزی سازمان ملل متحد) در سال 1945 نامگذاری شده و در سراسر جهان گرامی داشته می شود. در این روز سازمانهای بین المللی با هدف حساس سازی و کسب حمایت سیاسی به منظور برقراری امنیت غذا و تغذیه ریشه کنی گرسنگی و کاهش سوء تغذیه تلاش می کنند متاسفانه در سالهای اخیر شاهدیم بر اساس الگوهای جدید و بعضاً نامطلوب کشاورزی صنعتی و تهیه مواد اولیه حاصل از این روشها، استفاده از مواد نگهدارنده از یک سو و به کار گیری رژیم های غلط غذایی از سویی دیگر، انواع بیماریهای خطرناک خصوصاً چاقی های مفرط، دیابت و بخصوص بیماریهای گوارشی بین مردم رواج پیدا کرده است حال آنکه بازگشت به شیوه های درست زندگی و سنت های سازگار با هر منطقه، می تواند این مسئله را حل کند.

به گزارش روابط عمومی آموزشکده فنی دختران آمل ، به مناسبت روز جهانی غذا، واحد فرهنگی-اجتماعی آموزشکده با هدف ترویج فرهنگ سلامت و تغذیه سالم ئ ترویج الگوهای تغذیه اصیل ایرانی در بین کارکنان، برنامه طعم سلامت را اجرا کردند در اجرای این برنامه در فضایی بسیار صمیمی و با نشاط و با رعایت پروتکل های بهداشتی در مورد تغذیه سالم سنتی و اثرات آن در زندگی روزمره صحبت شد و از کارکنان با غذای اصیل مازندرانی، کیی پلا و بادمجان کباب پذیرایی شد. با آرزوی تندرستی برای همه ی عزیزان

روابط عمومی آموزشکده فنی دختران آمل