در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 4 بهمن 1403
nus.ac.ir

دکتر حیاتی در نشست روسای دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای استان مازندران بیان کرد:
دانشگاه فنی و حرفه ای سرآمد همه دانشگاه ها است و باید در سایه دوستی و فضای متوازن رشد کند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای محمودآباد، نشست روسای دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای مازندران به میزبانی دانشکده فنی و حرفه ای محمودآباد با حضور ریاست دانشگاه، معاونین و روسای دانشکده و آموزشکده های فنی و حرفه ای برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر حسن زارع ریاست دانشکده فنی و حرفه ای محمودآباد در سخنان کوتاهی ضمن خوش آمدگویی، انتصاب دکتر قاسمی را به ریاست آموزشکده فنی و حرفه ای آمل و انتصاب منهدس فتاحی را به ریاست آموزشکده فنی و حرفه ای بابل تبریک گفته و از زحمات مهندس بهزادی و دکتر بزرگی روسای قبلی این آموزشکده ها تشکر و برای ایشان آروزی سلامتی کردند.

ایشان با اشاره به انجام اقدامات اولیه در خصوص تکمیل سالن ورزشی، خواستار اجرایی شدن عملیات احداث آن شدند.

دکتر زارع در پایان در گزارش کوتاهی به اقدامات صورت گرفته در خصوص تجهیز کارگاه دریایی و خرید شبیه ساز پل فرماندهی کشتی و همچنین به انجام تغییرات در اتاق های خوابگاه به منظور احداث مهمانسرای دانشجویی اشاره کردند.

در ادامه دکتر امیر حیاتی رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای استان مازندران در سخنانی با تبریک انتصاب دکتر پاشایی به سمت معاونت پژوهشی استان مازندران، دکتر قربان قاسمی به سمت رئیس آموزشکده علامه حسن زاده آملی و همچنین مهندس کورش فتاحی به سمت رئیس دانشکده امام صادق ( ع ) بابل، تاکید کردند: دانشگاه فنی و حرفه ای سرآمد همه دانشگاه ها است و باید در سایه دوستی و فضای متوازن رشد کند و علارغم تمامی مشکلات، اگر صداقت در کار باشد تمامی مسائل قابل انجام شدن می باشد.

وی با بیان اینکه این جلسات باید بصورت مستمر و در فواصل زمانی مشخص برگزار شود گفت: برگزاری کلاس ها بصورت مجازی و در بستر سامانه سمیاد انجام می شود و می بایست نظارت از سوی روسای مراکز بصورت کامل و جدی انجام شود.

رئیس دانشگاه  فنی وحرفه ای استان مازندران تصریح کرد: استفاده از معاونت پژوهشی اقدامی مناسبی می باشد که در کنار آموزش در سطح کشور نیز فعالیت خواهد داشت و می توان گفت آموزش و پژوهش در کنار هم دو بال بالنده برای ارتقای سطح کیفی دانشگاههای فنی حرفه ای می باشند .

ایشان تاکید کرد: کمبود آموزشکده فنی و حرفه ای دختران در غرب مازندران کاملا مشهود است و امیدواریم با اعلام آمادگی از طرف مسئولان، هر چه زودتر خلا نبود این فضای آموزشی و پژوهشی برای دختران غرب استان پر شود.

دکتر حیاتی در بخش دیگری از سخنان خود افزود:  امیدواریم با توجه به تعامل خوبی که بین دانشگاه فنی و حرفه ای و آموزش و پرورش وجود دارد، فارغ التحصیلان این دانشگاه بتوانند بعنوان دبیر و هنر آموز جذب آموزش و پرورش شوند.

وی در پایان سخنان خود از ریاست و کارکنان دانشکده فنی و حرفه ای محمودآباد در اجرای موفق آموزش مجازی و آنلاین در زمان شیوع کرونا تقدیر و تشکر کردند.

در پایان جلسه از روسای مراکز با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تقدیر بعمل آمد.