در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 26 دی 1403
nus.ac.ir

حضور رییس و معاون پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران در آموزشکده فنی و حرفه ای قدسیه ساری

به گزارش روابط عمومی آموزشکده فنی و حرفه ای قدسیه ساری، صبح روز سه شنبه مورخه 99/6/11 جناب آقای دکتر حیاتی ریاست محترم  به همراه جناب آقای دکتر پاشایی معاون پژوهشی،   آقای محمودی، حراست دانشکده امام محمد باقر(ع) و آقای مهندس گلی، رئیس گروه پژوهش و فناوری، ارتباط با صنعت و کارآفرینی  دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران ضمن نشست با مسئولین آموزشکده قدسیه از این مرکز، بازدید به عمل آوردند.

دکتر حیاتی ضمن معرفی دکتر پاشایی بعنوان معاون پژوهشی استان  بر انجام فعالیتهای پژوهشی تاکید و با اشاره به ایجاد دو قطب علمی پژوهشی در غرب و شرق استان جهت پیگیری راحت تر و بیشتر طرح های پژوهشی اظهار امیدواری کرد که مسیر رشد و پیشرفت دانشگاه در پژوهش با سرعت بیشتر ادامه یابد.

سرکار خانم دکتر رودباری ریاست آموزشکده قدسیه، ضمن عرض خیر مقدم و تبریک به آقای دکتر پاشایی جهت تصدی مسولیت معاونت پژوهشی استان و آرزوی موفقیت برای ایشان، از حمایتها و راهنمایی های ریاست محترم استان تشکر و قدردانی نمود.

رودباری همچنین در خصوص برگزاری کارگاه های آموزشی برای هیات علمی، پیگیری طرح های پژوهشی، نیازسنجی برای جذب اساتید مدعو و متخصص، برگزاری وبینار دانش افزایی برای اساتید و ... مباحثی را مطرح و یادآور شدند این مرکز پتانسیل تبدیل شدن به دانشکده را دارد وخواستار مساعدت دانشگاه فنی و حرفه ای استان در پیشبرد و رسیدن به این هدف شدند. ایشان همچنین  در خصوص همکاری همه جانبه آموزشکده قدسیه ساری در جهت پیشبرد اهداف پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای اعلام آمادگی نمو.دند .

دکتر پاشایی معاون پژوهشی استان  نیز ضمن تبیین حوزه فعالیت های معاونت پژوهشی که شامل چهار حوزه ی «پژوهش» ، «کارآفرینی و ارتباط با صنعت»، «اسناد و کتابخانه» و «فناوری اطلاعات»؛   دانشگاه فنی و حرفه ای را نسل سوم دانشگاه خوانده که نیاز به بازنگری اصول اجرایی پژوهشی ان می باشد.

ایشان اظهار داشت: گفتمان پژوهشی را باید جا بیاندازیم، دانشگاه فنی حرفه ای از راه کارآفرینی و بحث پژوهش می‌تواند پله های ترقی را سریعتر طی نماید.

وی همچنین در خصوص رسیدگی به پروژه ها و دفاع،  نشست کارآفرینی ، برنامه‌های پژوهشی ،قدم نهادن در رشته های پولسازی که در بازار کار حرف برای گفتن دارد، آماده سازی بستر برای کارآفرینی و درآمد زایی و... مباحثی را تشریح و بیان داشتند: از آموزشکده قدسیه انتظار داریم مدل ها ی بومی را تدوین و پررنگ کند.....

ایشان همچنین بر پر رنگ نمودن کانال خلاقیت و نوآوری,  بر ارتباط بین مراکز نیز  تاکید داشتند.

وی با اشاره به گستردگی فعالیت‌های این حوزه افزود: امیدوارم با همت و همفکری دوستان بتوانیم موفقیت‌های بیشتری را در حوزه پژوهش و فناوری رقم بزنیم.

در پایان دکتر پاشایی و مهندس گلی،  با همراهی  مهندس کاوه سرپرست معاون آموزشی و پژوهشی و خانم فلاح  کارشناس پژوهش آموزشکده قدسیه، از کارگاه طراحی دوخت و تولید ماسک، کارگاه معماری ،نقاشی، الکترونیک ، آزمایشگاه و ... این مرکز بازدید به عمل آورده و رهنمودهای لازم را ارائه نمودند.