در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 26 دی 1403
nus.ac.ir

با حضور مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور؛
اولین جلسه کارگروه اجرایی استان مازندران در سال ۹۹ برگزار گردید

اولین جلسه کارگروه اجرایی استان مازندران در سال ۹۹ با حضور ویدیو کنفرانسی دکتر سلمانی مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور و دکتر حیاتی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران در روز یکشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ به میزبانی دانشکده فنی امام محمد باقر (ع) ساری برگزار گردید.

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران، دکتر سلمانی مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور که به صورت ویدیو کنفرانس در جلسه حضور یافته بود، بیان داشت: دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران با دارا بودن 12 دانشکده و آموزشکده، تعداد پرسنل، اساتید و دانشجویان و نیز تعداد دانشکده ها در مرکز استان حالت منحصر به فردی در کشور دارد که می‌تواند به عنوان الگویی برای کشور و به دانشگاهی مستقل و کامل در بدنه دانشگاه فنی و حرفه ای تبدیل شود.

مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور گفت: هیأت اجرایی با حضور دکتر صالحی به استان ها تفویض اختیار شد و تنوع استانی سبب شده هر استان مدل های مختلفی را داشته باشد. در خیلی از استان ها تعداد آموزشکده‌ها به اندازه انگشتان یک دست نیست اما در استان مازندران تعداد آموزشکده ها، پراکندگی و شاخص های دانشجویی و پرسنل آن زیاد است و این موضوع حساسیت کار را هم به همین میزان افزایش می دهد و نمونه های تصمیم گیری در هیأت اجرایی استان مازندران، قابلیت الگوسازی و الگوبرداری برای استان‌های دیگر را نیز دارد. ساختار استانی در حال تکامل و شکل گیری بهتر می باشد و روند رو به رشد در استانها دیده می شود.

سلمانی با اشاره به چشم‌اندازهای سال 99 در مسیر رشد و ارتقای دانشگاه تصریح نمود: یکی از سیاست های دانشگاه فنی و حرفه ای که دکتر صالحی در صحبت های شان مطرح نموده اند کارگشایی برای همکاران می باشد و باید راهکاری پیدا کنیم که همکاران با انگیزه و به نوعی تمایل و روحیه بیشتری بتوانند در دانشگاه کار بکنند. انتظار داریم شوراهای استانی با جلسات مناسب تر و تعداد جلسات بیشتر برگزار و پیگیری شوند تا مسائل استانی داخل این جلسات به نوعی چکش کاری و رتق و فتق گردند.

وی تأکید نمود: مدیران ستادی و سطح بالای دانشگاه نباید خود را درگیر جزئیات یک ساختار کنند و وقتشان را برای ارتباطات بیرونی، تعاملات و کسب درآمد از منابع خارج دانشگاه اختصاص دهند. استفاده از ظرفیت خیرین، ایجاد درآمدهای پایدار با استفاده از ظرفیت بخش های خصوصی و دولتی و نیز تجهیز کارگاه ها با ظرفیت صنایع و برند ملی به ارتقای آموزشکده ها کمک خواهد نمود.

این مسئول ادامه داد: قرار گرفتن دانشگاه فنی و حرفه ای در دفتر بخشی آموزش عالی در سازمان برنامه و بودجه همانند یک زلزله و جابجایی عظیمی بود که به لطف خدا و مدیریت ارزنده دکتر صالحی اتفاق افتاد و همین اتفاق باعث ورود منابع ارزنده و اتفاقات مهمی شد.

مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در پایان با توجه به پیش بینی متخصصان وزارت بهداشت در خصوص همه گیری ویروس کرونا همراه با آنفلونزا در پاییز اظهار داشت: دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران باید بتواند پیشنهادات کاربردی در بحث قرنطینه، تشکیل کلاس ها، حوزه آموزشی و نیروی انسانی را به عنوان یک الگوی موفق در کشور ارائه دهد و مدل حضور همکاران، مدل تعامل همکاران، خدمت رسانی به دانشجویان اساتید و افراد با در نظر گرفتن حالت های مختلف حضوری و غیرحضوری را تهیه نماید.

 

دکتر امیر حیاتی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران با تقدیر از زحمات مسئولین دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، شکل گیری اتفاقات اخیر در دانشگاه فنی و حرفه ای را کم نظیر دانست و بیان داشت: رشد و ارتقای دانشگاه به واسطه دانش، تجربه، بینش و شخصیت مدیران دانشگاه و مدیریت دکتر صالحی عمران به عنوان انسانی بزرگوار و فرهیخته در حال شکل گیری می باشد و همه مراکز استان با نهایت کوشش و تلاش، در جهت رفع مشکلات، تجهیز کارگاه ها و مدل سازی و ارائه راهکارها گام بر می دارند.

 

دکتر علی اصغر بزرگی رییس آموزشکده فنی پسران بابل نیز ضمن قدردانی از زحمات دکتر سلمانی به عنوان چهره تأثیرگذار ستادی دانشگاه فنی و حرفه ای، در خصوص مباحث طرح شده و انجام تلاش بیشتر برای تکمیل پروژه های عمرانی نیمه کاره، ارزیابی مجدد برای ارتقاء آموزشکده ها و موضوع ایثارگری اساتید به ایراد سخن پرداخت.