رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران؛
دانشگاه فنی و حرفه ای پایه و ستون اصلی در کمک به اشتغال و رفع بیکاری است
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران، دکتر امیر حیاتی در مراسم تکریم دکتر هادی کاظمی معاون سابق اداری-مالی و معارفه دکتر جواد هادی تبار معاون جدید اداری-مالی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران که با حضور مسؤولین ستادی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران، کارکنان و اساتید دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری در سالن جلسات دانشکده برگزار گردید، بیان داشت: با رفاقت، دوستی ها و همدلی می توان کارهایی را انجام داد که منشاء اثر برای جامعه باشد و این امر الگو و عبرتی برای همه کارکنان می باشد.
وی با اشاره به بالندگی و بلوغ دانشگاه فنی و حرفه ای در سال های اخیر گفت: بر اساس مصداق و شاخص های عینی و در حوزه کارکردی، دانشگاه فنی و حرفه ای همتراز با دانشگاه های درجه یک وزارت علوم به شمار می رود. مدیریت و پذیرش مسؤولیت های اجتماعی، چارت سازمانی جدید و حضور موفق در عرصه های علمی و ورزشی کشور از دیگر شاخصه ها و توانمندی های دانشگاه می باشد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران تصریح نمود: در مدیریت های کلان برای توسعه ظرفیت ها، رفت و آمد نیروهای انسانی متخصص طبیعی است و باید برای رسیدن به سطح بالاتر تلاش نمود. اکنون در حوزه اداری، مالی و پشتیبانی با دکتر هادی تبار همکاری خواهیم داشت که حوزه بسیار مهمی است و امیدوارم پشتیبانی و لجستیک اداری با مدیریت کارآمد، روابط خوب و استفاده از ظرفیت ها بتواند به خوبی از فعالیت های دانشگاه حمایت نماید.
دکتر حیاتی با اشاره به پیشرفت های حوزه عمرانی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران اظهار داشت: در حوزه ساخت و سازها بیش از ۶۰۰۰ متر مربع در رامسر پروژه داریم که بالای ۷۰ درصد پیشرفت کار داشته است. ساختمان ۴ طبقه آموزشکده نوشهر در شرایط معمولی تا مهرماه به افتتاح خواهد رسید. مجوز دو پروژه دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری اخذ شده و در حال مکان یابی می باشیم و ساخت سالن تربیت بدنی آموزشکده قدسیه در حال پیگیری می باشد.
این مقام مسئول با اشاره به بلوغ و بالندگی بیشتر دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران با اضافه شدن معاونت پژوهشی در چارت جدید ادامه داد: برندسازی و ظرفیت سازی با حضور اساتید محقق و با رزومه پژوهشی در دانشگاه شکل خواهد گرفت. بر طبق قوانین وزارت علوم، سه عامل تعداد دانشجو، تعداد هیأت علمی و تعداد گروه های آموزشی در رتبه بندی دانشگاه مؤثر خواهد بود و ما باید آنها را تقویت کنیم تا رنکینگ دانشگاه بالا برود.
رییس دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری تأکید نمود: خیرین باید بدانند که دانشگاه فنی و حرفه ای پایه و ستون اصلی در کمک به اشتغال و رفع بیکاری است و خیرین می توانند هدایای خود را سخاوتمندانه به دانشگاه فنی و حرفه ای اهدا نمایند تا اشتغال و کارآفرینی توسعه یابد.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران ضمن تقدیر از آقای دکتر کاظمی افزود: کارمند خوب کارمندی است که حواسش به همکارش باشد، حواسش به دانشگاه باشد، دغدغه سازمانی و اخلاق حرفه ای داشته باشد؛ ما این شاخصه ها را در شما دیدیم و بسیار سپاسگزاریم.
در ادامه مراسم معاونین سابق و جدید اداری و مالی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران به ایراد سخن پرداختند و در پایان جلسه، با اهدای لوح تقدیر از زحمات چند ساله دکتر هادی کاظمی تجلیل به عمل آمد و دکتر جواد هادی تبار ابلاغ معاون جدید اداری و مالی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران را دریافت نمود.