در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 26 دی 1403
nus.ac.ir

پرفسور صالحی عمران: بحران ایجاد شده توسط ویروس کرونا یک فرصت طلایی برای آموزش تلقی می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای محمودآباد، وبینار سراسری اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای با حضور بالغ بر 8000 نفر از اساتید محترم در دانشکده فنی و حرفه ای محمودآباد برگزار گردید.در این جلسه که بصورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، پرفسور صالحی عمران ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای ضمن عرض تیریک ولادت با سعادت حضرت ولی عصر ( عج ) و تشکر از کلیه اساتید زحمتکش در جهت تحقق اهداف آموزش مجازی خاطر نشان کردند: آموزش مجازی بعنوان یک رویکرد آموزشی می بایست از مدتها قبل جدی گرفته می شد. ایشان در ادامه فرمایشات خود به این نکته اشاره کردند: آموزش مجازی باید از نگاه دانشجویی وارد بحث شود، امروزه قضاوت دانشگاه ها از نظر کیفیت آموزش به نتایج خروجی آنها وابسته است لذا دانشگاه فنی و حرفه ای از این قاعده مستثنی نیست. یکی از خروجی های بسیار مهم، بازار کار می باشد و انتظاری که کار فرمایان از فارغ التحصیلان دانشگاهی در این ارتباط دارند.

ایشان در بخشی از سخنان خود به شاخصهای مورد بحث در خروجی دانشجویان از جمله توانایی در برنامه ریزی،حل مسأله، تفکر انتقادی، اخلاق کار و مهارتهایی که بعنوان شایستگی قلمداد می گردد، اشاره کردند و تأکید داشتند مهارت اشتغال پذیری، ادبیاتی است که در آموزش عالی مطرح است و یکی از مهمترین مهارتهای اشتغال پذیری در بازار کار تحت عنوان کارکرد و طراحی فن آوری اطلاعات معرفی می شود. و علی رغم اینکه این موضوع در بازار کار بسیار مهم بوده در آموزش عالی زیاد مطرح نبوده است .

ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای در ادامه متذکر شدند که یکی از مسائل بسیار مهم، ارتباط بین شایستگی اساتید و فن آوری های جدید و همچنین بروز بودن مهارت مدرسین در فن آوری می باشد بطوریکه خروجی آن که همان دانشجویان مهارت آموز این دانشگاه می باشند خود را در بازار کار نشان دهد،

در ادامه ایشان بحران ایجاد شده و درگیری با آموزش مجازی را یک فرصت طلایی تلقی کردند و با توجه به اینکه در سیستم آموزشی یکی از دغدغه ها، خارج شدن از زمان و مکان بوده، در سیستم آموزش مجازی این امکان فراهم خواهد شد، که انشاء ا... محصول نهایی دانشگاه از این امر بشدت پشتیبانی خواهد کرد.

پرفسور صالحی عمران در بخشی دیگر از بیانات خود اشاره ای به برنامه های دروس عملی داشتند و اینکه توسط شبیه سازها برنامه جدیدی برای این دروس ارائه گردد، لذا هر برنامه و فعالیتی در این زمینه مورد استقبال و پشتیبانی صد درصدی دانشگاه فنی و حرفه ای خواهد بود.

همچنین تأکید کردند حتی اگر کرونا هم نبود، دانشگاه فنی و حرفه ای می بایستی به سمت آموزش مجازی حرکت می داشت، زیرا دنیا به این سمت حرکت داشته و دانشگاه نباید ازاین امر عقب بماند و آنرا بعنوان یک سیاست کلان پذیرا باشد و هیچ تعللی از طرف هیچ کس قابل قبول نمی باشد.

با توجه به اینکه امکانات مالی واقعاً موجود نیست با ارائه راهکارههای مناسب و شیوه های خلاقانه در پیشبرد اهداف آموزش مجازی حرکت داشته باشید.

در ادامه ابراز امیدواری کردند در آینده آموزش مجازی بعنوان یک واحد درسی در دانشگاه تدریس گردد.

    ایشان در پایان از تمام دست اندر کاران کمال تشکر و قدر دانی را بعمل آوردند