مراسم بزرگداشت دهه مبارک فجر در دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری
به همت حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی؛
مراسم بزرگداشت ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ایران با حضور کارکنان و اساتید دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری در سالن جلسات حوزه ریاست دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی، دکتر امیر حیاتی رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران با تبریک چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و رهبر شهدا بیان داشت: امیدوارم قدردان خون های پاکی باشیم که نهال انقلاب را آبیاری نمودند. مطلع شدیم که حضرت آیت الله طبرسی به رحمت خدا رفتند و ان شاء الله خداوند ایشان را غریق رحمت واسعه خود نماید. یاد و خاطره سردار دلها، سردار سلیمانی را گرامی میداریم و مطمئنم همه کسانی که در راه اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش کردند، زحمتشان بی نتیجه نخواهد ماند.
دکتر حیاتی با قدردانی از زحمات و تلاشها در شکل گیری فضای حاضر کشور ادامه داد: برخی از تلخکامی ها و گرفتاری های کشور در این ۴۰ سال ناشی از دشمنانی است که انقلاب دارد. هر جا که آرمان خواهی و آزادی خواهی رشد کند، به همان نسبت دشمنان زیادی خیز می گیرند. اما باید گفت انقلاب اسلامی ایران بر معادلات حاکم بر سیاست های جهان تأثیر گذاشته است و آمریکا به عنوان امپریالیسم قرن پنجه در پنجه کشوری می گذارد که ما در آن زندگی می کنیم.
وی با تأکید بر توجه به داشته های نظام افزود: یکی از عمده ویژگیهای نظام این است که ملت، صاحبان این نظام هستند و وحدت کلمه و اتحاد در آن پررنگ است. ممکن است شرایط کاری و اقتصادی فشارهایی را به ما بیاورد. نمی شود انکار کرد اما در آسیبشناسی کلی، ما دچار مشکلات خود خواسته ای هستیم که بخش اعظم آن میتواند به دلیل عدم مدیریت صحیح یا مدیریت ناکارآمد، استفاده ناصحیح از نیروی انسانی و بهره مندی از منابع زیرزمینی باشد. حالا که فضای مثبت توسعه و هم اندیشی وجود دارد، باید با باور خودمان، کمک کنیم که کارایی و بهرهوری نظام مقدس به طور عام و دستگاههای مرتبط به طور خاص ارتقا پیدا کند.
این مقام مسئول با اشاره به تمدن سازی در فرمایشات مقام معظم رهبری تصریح نمود: تمدن سازی این است که ما یک الگو و سرآمد باشیم و همه ملتهای آزادی خواه چشمشان به ما باشد. ما به عنوان یک کشور ایدئولوژیک و مبتنی بر حکومت دینی با همه گرفتاری ها و مشکلات اقتصادی، به مراد و بزرگ خود اعتقاد داریم و با همه پیچیدگی هایی که وجود دارد بر سر اهداف بلند خود ایستاده ایم.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران در پایان تأکید نمود: هم افزایی با تأکید بر وحدت کلمه می تواند راهگشای مشکلات کشور باشد و بپذیریم که هر قدر هم که بیگانگان دلسوز باشند، دلسوز ما و فرزندان این خاک نیستند و به مصداق آیه شریفه قرآن، ملت ها خود میتوانند تقدیرشان را عملی کنند. ان شاء الله قدردان این موهبت الهی، نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، باشیم.
دکتر هادی کاظمی معاون اداری و مالی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران در ضیافت دهه مبارک فجر در این جلسه بیان داشت: یاد و خاطره گلگون کفن های انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی، امام شهدا و شهدای مدافع حرم و کسانی که در راه حق خون هایشان را دادند گرامی میداریم. درگذشت عالم جلیل القدر حضرت آیت اله طبرسی را تسلیت می گویم و امیدوارم که با امام حسین(ع) محشور گردند.
وی با تحلیل تاریخی امور بین الملل و گذشته ی ایران بیان داشت: در قرن نوزدهم انقلاب صنعتی در کشورهای اروپایی شکل می گیرد و برای فعالیت کارخانه ها به منابع انسانی و مواد اولیه از کشورهای دیگر احتیاج پیدا می کنند تا رتق و فتق امور را پیش ببرند و شروع به استعمار کشورهای مختلف نمودند. در این گذر زمان، مقابله با استعمار به بهای از دست دادن جان بسیاری از انسان ها مانند انقلاب الجزایر و یا انقلاب هندوستان منجر می شد. انقلاب، طغیانی است که برپا می شود و کشته های زیادی نیز می دهد.
دکتر کاظمی ادامه داد: به دلیل بی لیاقتی پادشاهان قاجار بسیاری از سرزمینهای خود را از دست دادیم و اگر فردی مانند عباس میرزا میخواست برای حفظ هرات مقابله کند انگلیسیها نمی گذاشتند و یا امثال قائم مقام فراهانی و یا امیرکبیر اگر میخواستند امور را اصلاح نمایند، باز نمی توانستند موفق شوند برای اینکه چاپلوسان و تملق گویان بسیاری بودند که با توجه به منفعت شخصی خودشان عمل می کردند. نمیگذاشتند این کشور به دست مرد مردمدار بیفتد و اختیار در دست گرگ مردم خوار بود.
معاون اداری و مالی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران با مقایسه دیدگاه مدرنیته و دیدگاه سنت بعد از انقلاب صنعتی تصریح کرد: نگاه مدرنیته با سنت یک نگاه موازی داشتند و هر دو به دنبال این بودند که یک مجلسی عدالت خواهی باید وجود داشته باشد تا حکام به آن پاسخگو باشند. طرفداران دیدگاه مدرنیته میگفتند که ما کشور را از فرق سر تا نوک پا باید به سمت فرنگی شدن پیش ببریم. دیدگاه سنت امثال شیخ فضل الله نوری و علامه طباطبایی مقابل این دیدگاه بودند و مخالفت با تکنولوژی نداشتند اما میگفتند باید بومیسازی شود و در کنار شریعت اسلام باشد. حضرت امام خمینی (ره) اعتقاد داشتند که برای پیشرفت کشور به هر دو ابزار سیاست و دین احتیاج می باشد و دین در موازات سیاست و تلفیق این دو، جامعه اسلامی را به پیش خواهد برد. حکومت جمهوری اسلامی در مقایسه با بسیاری از حکومت های مختلف جهان، بهترین حکومت می باشد زیرا که هم جنبه مدنیت دارد و هم جنبه الهی. جمهوری اسلامی ایران قواعدش منطبق با شریعت اسلام است.
وی با اشاره به حادثه فیضیه گفت: حضرت امام خمینی به تنهایی در مقابل شاه ایستاد. نگاه امام، نگاه ایدئولوژیک و نگاه مکتبی بود و ایشان به دنبال اسلام ناب محمدی بودند. ما اگر امروز اینجا نشسته ایم، مدیون خون پاک شهدایی هستیم که برای پیروزی انقلاب بر زمین ریخته شد. خیزش انقلاب به واسطه حمایت بی چون و چرای مردم از حضرت امام بود و اینکه کافرین هرگز نمی توانند بر مسلمانها پیروز شوند. انقلاب اسلامی به خاطر بی عدالتی های شاه بروز و ظهور کرد. جاده، مسیر و نور مقابل ما، راه مقام معظم رهبری و امام خمینی است و اگر کسی از این مسیر خارج شد ربطی به اصل جاده ندارد و اشتباه افراد، ربطی به نظام ندارد. ما بهترین نظام و بهترین حکومت یعنی جمهوری اسلامی ایران را داریم که در آن هم آزادی وجود دارد و هم قرآن بر سرنوشت ما حاکمیت میکند و هم سنت و اصول فقاهت حکمفرماست.
دکتر کاظمی با اشاره به کارهای انجام شده در این دو سه سال اخیر در دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری افزود: آقای دکتر حیاتی مدیری دلسوز می باشند و برای توسعه دانشکده خیلی زحمت کشیدند و آثار زحمات ایشان قابل مشاهده می باشد و کارهای خوب ایشان به یادگار خواهد ماند. مدیریت دانشکده در اتفاقاتی مانند طرح های عمرانی، تعمیراتی، آزمایشگاهی، کارگاهی، سلف سرویس، ورود دانشجویان خارجی، ساخت زمین فوتبال چمن مصنوعی توانست نمره قبولی را کسب کند و این موفقیت ها با ارتباط مناسب و رایزنی و تلاش مضاعف به دست آمده است.