مسئول سازمان بسیج اساتید دانشگاه های استان مازندران ؛
اولین و مهمترین قدم در حرفه ای کردن دانشگاه، دمیدن روح امید در دانشجویان است
نشست علمی بصیرتی با موضوع "تبیین بیانیه گام دوم انقلاب با محوریت حرفهای کردن دانشگاه ها" با حضور رییس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران، مسئول بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، مسئول سازمان بسیج اساتید دانشگاه های استان مازندران، رؤسای دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای استان مازندران، مسئولین کانون های بسیج اساتید و معاونین علمی پژوهشی و نیز مسئولین و اساتید دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری در روز شنبه 1398/10/21 از ساعت 9 صبح در سالن جلسات دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری برگزار گردید.
دکتر رحمت عباس تبار مسئول بسیج اساتید دانشگاه های استان مازندران در نشست علمی بصیرتی با موضوع "تبیین بیانیه گام دوم انقلاب با محوریت حرفهای کردن دانشگاه ها" که در دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری برگزار شد، با تأکید بر فنی کردن یا حرفه ای و کاربردی کردن دانشگاهها با استفاده از بیانات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اظهار داشت: یکی از قدم های اولیه ای که باید در بحث فنی و حرفه ای کردن دانشگاهها برداشته شود این است که امید را در دانشگاه زیاد کنیم یعنی به خود و توانایی های خودمان باور داشته باشیم و همچنین این موضوع را به اساتید و دانشجویان عزیزمان در رشتهها و حرفه های مختلف القا کنیم. در گام بعدی محاصره های تبلیغاتی دشمن را شکست دهیم و یا محاصره را از بین ببریم و راهی که وجود دارد این است که توانایی خود و دانشجویان را فعال کنیم و به همه القا شود که می توانیم. باید از ابزارهای تبلیغاتی استفاده کنیم و فعالیتهای خوب و امیدبخش که در دانشگاه انجام میشود، در دید همگان قرار گیرد.
عباس تبار علم را در مبانی نظری دینی و علمی، سلطان نامید و ادامه داد: جنگی که الان وجود دارد جنگ اراده هاست و هرکس اراده قوی تر داشته باشد، توان بیشتر و خواست و اراده محکمی از خود نشان دهد موفق خواهد بود و این موضوع در همین دانشگاه ها اتفاق خواهد افتاد. کاربردی کردن، حرفهای کردن و فنی کردن دانشگاهها این است که بتواند این اقتدار را به نمایش بگذارد. ما باید تلاش کنیم دانایی را به توانایی تبدیل کنیم و این تبدیل دانایی به توانایی عمدتاً در همین دانشگاه رقم میخورد. ما باید در جریان مخالف جریان سازی های دشمن در عرصه علمی حرکت کنیم و بنا بر تعبیر مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب، شنای ما باید در جریان مخالف حرکت دشمن باشد.
وی در پایان تأکید نمود: دور زدن دستگاه علمی رسمی با رویکرد جهادی، عبور از مرزهای کنونی دانش و رفتن به فراتر از آن و عدم اکتفا به سطح فعلی، ایجاد رشته های جدید و متناسب با بوم، توجه به مباحث بین رشته ای، شتاب حکیمانه در علم و فناوری، ظرفیت شناسی در علوم و فنون جدید و توجه به استارت آپ های علمی از گام های مهم در بحث حرفه ای کردن دانشگاه ها با رویکرد حکیمانه، بسیجی و انقلابی خواهد بود.