در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 26 دی 1403
nus.ac.ir

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران؛
امر به معروف و نهی از منکر یک موضوع اجتماعی تقریباً روی زمین مانده است که احیای آن می‌تواند راه حل بسیاری از مشکلات عمده جامعه باشد.

جلسه هم اندیشی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مازندران با مسئولین و اساتید هیأت علمی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران در دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر امیر حیاتی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران با اشاره به اهمیت امر به معروف و نهی از منکر اظهار داشت: در زندگی اجتماعی برخی مسائل وجود دارند که همه در خصوص آن موضوعات مشارکت می کنند. اگر قرار باشد فردی به دلایل و اختیار شخصی بخواهد بخشی از امنیت و معروف را جابجا کند، به کل جامعه آسیب خواهد زد و همگان باید با امر به معروف و نهی از منکر در تعالی جامعه بکوشند.

وی دانشگاه‌ها، اساتید و دانشجویان را به عنوان مراجع مورد اعتماد جامعه دانست و بیان داشت: دانشگاهیان باید نسبت به تأمین این وظیفه دینی و اجتماعی بیش از پیش وارد شوند. فرهنگ سازی در این حوزه علاوه بر خانواده باید از دستگاه هایی مانند آموزش و پرورش و آموزش عالی صورت گیرد که مورد اعتماد و وثوق جامعه هستند. سبک و سیاق دانشگاه منطبق بر تعامل و هم افزایی در حوزه معارف و دوری جستن از منکر می باشد. دانشگاه باید در همه حوزه ها متوازن جلو برود. از نظر ما استاد استاندارد، استادی است که علاوه بر انتقال دانش نظری و محتوایی، اخلاقیات، فرهنگ و معارف متناسب با خلق و خوی اسلامی و ایرانی را منتقل کند و دانشگاهی در تراز جمهوری اسلامی ایران را اداره نماید.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران رسانه ها را از عناصر مهم کمک کننده به این امر دانست و گفت: رسانه های جمعی مانند تلویزیون و صدا و سیما، روزنامه ها و فضای مجازی می‌توانند با یک برنامه کوتاه، پیامی مهم و گویا را منتقل کنند و این امر نیاز به کار کارشناسی و کار فرهنگی دارد تا رسانه ها و صدا و سیما ورود بهتری نمایند. از ظرفیت دانشگاه ها و محیط های آموزشی نیز باید کمک گرفته شود تا امر به معروف به عنوان مهمترین دستور دینی و از تأکیدات پیامبر گرامی اسلام، بتواند کشور و زندگی را بیمه کند و همگان بتوانند با این اصول متقن، فضای سالم و امیدبخشی را شاهد باشند و حقوق همه افراد جامعه حفظ شود.

ولی الله امیری جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مازندران در این جلسه اظهار داشت: جنگ تحمیلی و تحریم ها و تلاش های بی ثمر برای ساقط کردن نظام جمهوری اسلامی ایران، امروزه به سمت فاز فرهنگی سوق یافته است و تهاجم فرهنگی و شبیخون فرهنگی را شاهد هستیم.

وی با اشاره به سخنان گهربار مقام معظم رهبری افزود: بالاترین معروف، حفظ نظام جمهوری اسلامی است. متولیان فرهنگی کشور باید گوش به فرمان مقام عظمای ولایت باشند تا در جنگ فرهنگی نیز پیروز شویم.

دکتر حسن نبی پور معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران با تأکید بر رواج نگاه جهانی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر بیان داشت: با برگزاری کارگاه ها و جلسات آموزشی باید بتوانیم شرایط و مصداق های خوبی در این زمینه پرورش دهیم. عدم آگاهی نسبی، زیر ساخت های این حوزه را از بین خواهد برد.

لازم به ذکر است در این جلسه  حیاتی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران، امیری جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان، نبی پور معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه فنی حرفه ای مازندران، باقری دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان ساری، حجت الاسلام دماوندی امام جماعت دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری، خانم قادری مسئول امور بانوان ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان و جمعی از مسئولین و اساتید هیأت علمی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران و مسئول بسیج دانشجویی دانشکده حضور داشتند.