در حال بارگذاری ...
سه‌شنبه 25 دی 1403
nus.ac.ir

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه فنی و حرفه ای؛
عزمی جدی در دانشگاه وجود دارد و همه باید کمک کنیم و دست به دست هم بدهیم تا در جنگ اقتصادی موفق باشیم.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه فنی و حرفه ای؛

عزمی جدی در دانشگاه وجود دارد و همه باید کمک کنیم و دست به دست هم بدهیم تا در جنگ اقتصادی موفق باشیم.  

جلسه هم اندیشی معاون اداری و مالی دانشگاه فنی و حرفه ای با رؤسا و معاونین اداری و مالی دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای مازندران در روز شنبه 1398/8/4 در سالن جلسات دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران- دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری، در ابتدای جلسه رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران ضمن معرفی مراکز استان اظهار داشت: آمار نهایی ثبت نام دانشجویان ورودی های جدید در این سال تحصیلی، نزدیک به شش هزار نفر در کل استان مازندران است که نسبت به سنوات گذشته، آمار قابل توجه و امید بخشی می باشد.

دکتر امیر حیاتی مشکلات عمده ی حوزه اداری مالی را سه موضوع نیروی انسانی، چارت سازمانی و اعتبارات برشمرد و بیان داشت: یکی از مهمترین شاخص های توسعه در بحث ساختارسازی و ارتقای کیفیت، نیروی انسانی کارآمد است و با عنایت به سیاست کلان دانشگاه ما تمام تلاشمان را کرده ایم تا بر اساس تخصص و مهارت همکاران، از دانش و تجربه شان در حوزه های مختلف سازمان استفاده شود.

وی با اشاره بر دو فعالیت انجام گرفته مفید و بسیار خوب در دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران گفت: در اولین گام واحد حقوقی را با استفاده از ظرفیت نیروهای درون دانشگاه در استان فعال کردیم که کمک کرد تا در زمینه حقوقی موفق باشیم. مورد دیگر کمیته فنی و کمیته عمرانی است و با تلاش این کمیته در حوزه عمرانی کارنامه قابل توجهی داریم و پروژه های نیمه ساخت را مدیریت کرده ایم.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران در پایان عنوان کرد: بر اساس تفاهم نامه امضا شده بین استاندار محترم مازندران و دانشگاه فنی و حرفه ای این موضوع تأکید شده بود که دانشگاه فنی و حرفه ای از اعتبارات استانی برخوردار گردد اما تخصیص اعتبار به دلیل حوادث غیر مترقبه مانند وقوع سیل در استان انجام نشده است و از مسئولین استان انتظار می رود با توجه به حضور تعداد زیاد دانشجویان در رشته های مختلف و ۱۲ مرکز فعال در این استان، دانشگاه فنی و حرفه ای در حوزه اعتبارات استانی بهتر و پر رنگتر دیده شود.

 

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه فنی و حرفه ای یکی از وظایف حوزه معاونت اداری و مالی دانشگاه را پشتیبانی از فعالیت‌های دانشگاه خواند و بیان داشت: فعالیت اصلی که در دانشگاه فنی و حرفه ای انجام می شود، آموزش دانشجویانی است که با هدف کسب مهارت وارد این دانشگاه می شوند. آموزش وزنه سنگینی است و به عنوان اولویت جدی تلقی می‌شود و برای ما هم افتخار است که بتوانیم فعالیت های آموزشی را با کمترین نقصان پشتیبانی کنیم.

دکتر غلامرضا زمانی تأکید نمود: همه ما در یک مجموعه هستیم و آنچه که به ما کمک خواهد کرد تا این مجموعه را بهینه جلو ببریم و از امکانات بهینه استفاده کنیم و آموزش‌های مؤثرتری تحویل جامعه بدهیم شناخت است؛ شناخت بر هرچیزی که الزام داریم تا سیستم مان را بهتر مدیریت نماییم. ما در چرخه کاری چاره ای نداریم جز اینکه به لحاظ محتوایی شناختمان کامل باشد. انتظار ما این است که تسلط کافی بر آیین‌نامه‌های دانشگاه مانند آیین نامه استخدامی و آیین نامه مالی و معاملاتی داشته باشید و با این تسلط، دو حسن بزرگ حاصل می شود. در ابتدا از ظرفیت ها استفاده می کنیم و دوم اینکه خیلی از موانع را از پیش روی خودمان برمیداریم و پاسخگو خواهیم بود. در ضمن علاوه بر تسلط، تدبیر و تصمیم گیری را نیز باید به کار برد.

وی دو ویژگی اصلی معاونین اداری مالی را انعطاف پذیری و محکم بودن نام برد و گفت: با این دو قابلیت باید بتوانید راهگشا باشید و ضمن رعایت قوانین و استفاده از ظرفیت ها، راه های مناسب را پیدا نمایید.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه فنی و حرفه ای تأکید نمود: واقعیت قضیه این است که دانشگاه فنی حرفه ای دانشگاه جوانی است و هفت سال از عمر آن می‌گذرد و تکامل های لازم از جمله در بخش اعتبارات دانشگاه شکل نگرفته است. با توجه به اینکه سرانه دانشجویان ما یک سوم سرانه سایر دانشگاه های وزارت علوم می باشد، دانشگاه فنی و حرفه ای در مقایسه با سایر دانشگاه ها حقیقتاً جهادگونه عمل نموده است. ۲۵ درصد دانشجویان روزانه کشور در دانشگاه فنی و حرفه ای مشغول به تحصیل هستند و باید به همین نسبت از سرانه دانشجویی کشور برخوردار باشند.

دکتر غلامرضا زمانی افزود: در سازمان برنامه و بودجه کشور، دانشگاه فنی و حرفه ای ذیل دفتر آموزشهای عمومی می باشد که باید قوانین اصلاح شود و باید به دفتر آموزش عالی بیاید تا نگاه های مختلف به دانشگاه ها از بین برود. منابع و محدودیت های مالی دانشگاه مشخص می باشند و ما با مدیریت منابع کارمان را انجام می‌دهیم. کارهای اصولی در حوزه معاونت اداری مالی شروع شده و مجموعه مدیریت عالی دانشگاه و ما هم در مجموعه حوزه اداری و مالی هر کاری که شایسته انجام و پیگیری باشد، انجام می‌دهیم.

وی در خصوص طرح های عمرانی گفت: 260 پروژه نیمه تمام در دانشگاه فنی و حرفه ای کشور وجود دارد و بودجه عمرانی دانشگاه ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار با ۶۴ درصد تخصیص می باشد. پاداش بازنشستگان سال ۹۷ را یک ماه پیش پرداخت کردیم. عزمی جدی در دانشگاه وجود دارد و همه باید کمک کنیم و دست به دست هم بدهیم تا در جنگ اقتصادی موفق باشیم.

لازم به ذکر است دکتر غلامرضا زمانی معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه فنی و حرفه ای ضمن بازدید از کلیه امکانات، توانمندی ها، کارگاه ها و آزمایشگاه های دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری، سوئیت رفاهی ویژه مهمانان دانشکده را افتتاح نمود.