در حال بارگذاری ...
شنبه 29 دی 1403
nus.ac.ir

معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای؛
ساماندهی رشته ها اصلی جدی در بهره وری و اقتصاد آموزش است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران-دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری، معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور با تشریح سیاست دانشگاه در خصوص ساماندهی و آمایش رشته ها در جمع رؤسا و معاونین آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران اظهار داشت: با توجه به کمبود زمان، همه کارکنان دانشگاه فنی و حرفه ای باید در جهت کارآمدی، افزایش کیفیت و بهره وری تلاش نمایند و با عمل درست و تلاش وافر از این فرصت استثنایی در جهت تعالی دانشگاه بهره ببرند.

دکتر غلامرضا کیانی با اشاره به شعار قبلی دانشگاه، «با هم»، در بحث آموزشی بیان داشت: برای سال تحصیلی جدید شعار «سامان» انتخاب گردیده که معرف ساماندهی، اقتصاد آموزش، مأموریت گرایی، ارزیابی و نظارت، و نظم کیفی است. 

وی گفت: در تخصیص کد مدرسی و تعیین صلاحیت اساتید با زحمات زیاد انجام شده اما باید به خروجی معناداری در کلاس ها منجر شود. موضوع حق التدریس به صورت نظام متمرکز کشوری و بررسی متغیرها بر اساس کد ملی، کد مدرسی و عناوین درسی مورد پیگیری قرار گرفته است و اشکالات احتمالی آن نیز مورد بررسی قرار می گیرد.

معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای با اشاره به حضور 18000 استاد رسمی و حق التدریس در دانشگاه فنی و حرفه ای کشور تأکید نمود: تعدادی از برنامه های درسی اساتید تغییر نموده است و توانمندسازی اساتید با تمرکز بر برنامه درسی از مؤلفه های اصلی آموزش می باشد. کلیه دانشگاه های فنی و حرفه ای در استان ها در بحث توانمندسازی اساتید خود و برگزاری دوره ها، حتماً برنامه داشته باشند.

دکتر کیانی ساماندهی و آمایش را از مهمترین برنامه های دانشگاه برشمرد و افزود: دانشکده ها و آموزشکده ها نیاز به ساماندهی را بهتر حس می نمایند و اخیراً نیز با بخشنامه حد نصاب، مشکل تعداد دانشجویان در کلاس ها برطرف شده است اما تعداد زیاد مراکز و رشته‌ها به تدریج از کیفیت آموزش کاسته است. موضوع ساماندهی رشته ها یک اصل جدی است و مسئله ما بهره وری و اقتصاد آموزش است و استان ها باید دلسوزانه و بر طبق مصالح کشور، کاهش رشته ها و ظرفیت های ورودی را بررسی و نقشه کاربردی 5 سال آینده را ارائه نمایند.