در حال بارگذاری ...
سه‌شنبه 25 دی 1403
nus.ac.ir

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان مازندران؛
در سال تحصیلی جاری 42 درصد دانش آموزان پایه دهم استان مازندران به مراکز فنی و حرفه ای هدایت شده اند

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان مازندران در جلسه آمایش و ساماندهی رشته های تحصیلی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران بزرگترین تهدید برای تغییر را میل بازگشت به گذشته دانست و اظهار داشت: تغییر به شهامت و برنامه احتیاج دارد. بزرگترین اشتباه آموزش و پرورش ما در گذشته این بود که نتوانست پول، ثروت، درآمد، تولید و کارآفرینی را به دانش آموزان در مدرسه بیاموزد اما امروزه آموزش و پرورش در فرایند هدایت تحصیلی به دنبال کارآفرین و ماهر نمودن دانش آموزان می باشد.

اسفندیار نظری تأکید نمود: در سال تحصیلی جاری 42 درصد دانش آموزان پایه دهم استان مازندران به مراکز فنی و حرفه ای هدایت شده اند و دانشگاه فنی و حرفه ای نیز باید فضای مطلوب را مهیا کند تا فرهنگ کار اصلاح شود و بچه‌های ما ریسک کردن و کارآفرینی را بیاموزند.

وی افزود: برای رسیدن به نتیجه خوب باید مهارت های گردآوری و تحلیل و سازمان دادن اطلاعات، برقراری ارتباط، برنامه ریزی و سازماندهی، مهارت فنی (کمک در برگزاری دوره های ضمن خدمت)، حل مسئله، مهارت فردی و همت گروهی، و تفکر علمی و فهم و کاربرد آن را هم در آموزش و پرورش و هم در دانشگاه فنی و حرفه ای تقویت نماییم.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان مازندران در پایان به ارائه آمار دانش آموزان مشغول به تحصیل در سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم و رشته های دایر موجود در استان مازندران پرداخت و گفت: با توجه به سه ساله شدن هنرستان، بیشترین چالش آموزش و پرورش در حوزه های نیروی انسانی و تجهیزات می باشد. ارتباط چند سویه آموزش و پرورش، وزارت علوم و دانشگاه فنی و حرفه ای برای رسیدن به نیروی کار ماهر در کشور ضروری می باشد.