در حال بارگذاری ...
سه‌شنبه 25 دی 1403
nus.ac.ir

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران:
مسئولین آموزش، نوآوری و فکرهای تازه را در توسعه همه جانبه این بخش به کار گیرند.

جلسه معاونین آموزشی و پژوهشی مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران دوشنبه 1398/04/17 در سالن جلسات حوزه ریاست دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران- دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری، امیر حیاتی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران صلاحیت حرفه ای آموزشگران را یکی از دغدغه های فکری و مولفه های مهم آموزشی دانست و بیان کرد: افرادی جهت تدریس انتخاب گردند که دارای شرایط مطلوب و مورد نظر دانشگاه فنی و حرفه ای باشند.

 وی افزود: اگر قرار است اتفاقی در امر آموزش روی دهد، باید از کانال معاونت آموزشی و روال قانونی صورت پذیرد. همکاران دانشگاه می بایست ملاحظات سازمانی پررنگی در رابطه با موضوعات آموزشی و کارگاه ها و دیگر امکانات اداره داشته باشند.

دکتر حیاتی گفت: در حوزه پژوهش، اساتید بسیار خوب هیات علمی را در همه رشته ها داریم که باید به آنها  برنامه بدهیم تا کار و خروجی خوبی را شاهد باشیم. مسئولین آموزش علاوه بر انجام کارهای روتین و اجرای آیین نامه ها و بخشنامه ها، نوآوری و فکرهای تازه را در بخش آموزش به کار گیرند.

 وی با اشاره بر قابلیت های همکاران دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران، از حساسیتی که در خصوص فرآیند و برگزاری امتحانات پایان ترم داشتند، قدردانی کرد و اظهار داشت: معاونین آموزشی موظف هستند سقف ساعات تدریس اساتید را بررسی نمایند تا از حد مجاز بیشتر نشود و تاکید نمود بخشنامه های استانی و دانشگاهی که محدودیت زمانی دارند را درموقع مقرر ارجاع دهند.

لازم به ذکر است جلسه با حضور مهندس سنجابی معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری و دیگر معاونین مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران برگزار گردید و حاضرین در خصوص مسائل مهم آموزشی، بخشنامه ها، آیین نامه ها و برگزاری امتحانات پایان ترم بحث و تبادل نظر نمودند.