در حال بارگذاری ...
سه‌شنبه 25 دی 1403
nus.ac.ir

در جهت عملیاتی ساختن طرح برند ملی در آموزشکده فنی و حرفه ای بهشهر

بازدید ریاست آموزشکده فنی و حرفه ای امام خمینی (ره) بهشهر از شرکت دانش بنیان فولاد ماشین نکا، به گزارش روابط عمومی مرکز، در راستای اجرای تجهیز کارگاه ها و آزمایشگاه دانشگاه فنی و حرفه ای با نام طرح برند ملی روز سه شنبه 28 خرداد ماه، مهندس نعمت اله عسکری به همراه مهندس بهرامی معاونت اداری  ومالی و مهندس هنرور ریاست آموزش مرکز با حضور در شرکت فولاد ماشین واقع در شهرک صنعتی نکا ضمن بازدید از امکانات و تجهیزات این شرکت دانش بنیان با مهندس مجید لطیفی مدیر کارخانه دیدار و گفتگو کردند.
بنابراین گزارش، شرکت دانش بنیان فولاد ماشین شرکت فولاد ماشین از سال 1374، فعالیت خود را در زمینه تولید قطعات، ماشین آلات صنعتی آغاز نموده است. در سال 1383 همزمان با گسترش این واحد صنعتی و انتقال آن به شهرک صنعتی نکا، حوزه فعالیت های شرکت نیز تغییر یافت و به سمت تولید لوله و مقاطع فولادی پیش رفت و با تجربه ای که این شرکت در زمینه طراحی و ساخت ماشین آلات صنعتی داشت، تمامی مراحل طراحی، ساخت و نصب خط تولید لوله ERW و نیز خط تولید مقاطع سازه ای توخالی Hollow Structural Section ,HSS توسط مهندسین و تکنسین های این شرکت انجام گرفت.
با تلاش و پشتکار مجموعه فولاد ماشین، خط تولید لوله ERW در سال 1387، پس از یک سال تولید آزمایشی، با ظرفیت سالانه 80000 تن شروع به کار نمود. این خط قابلیت تولید لوله های با قطر 10، 12 و 14 اینچ و به طول دلخواه بر اساس سفارش مشتری را داراست.

شرکت فولاد ماشین در سال 1391، با هدف تسهیل و کاهش هزینه های تولید و همچنین کوتاه کردن زمان ساخت اسکلت های فولادی ساختمانی، با نوآوری و ابداع در تولید پروفیل های سازه ای و اتصالات مربوطه، خط تولید مقاطع سازه ای HSS را راه اندازی کرد و به این ترتیب تحولی عظیم در صنعت ساختمان کشور به وجود آورد. این خط قادر به تولید مستقیم مقاطع مربع و مستطیل از ورق، در ضخامت های 6 تا 15 میلیمتر و ابعاد گوناگون می باشد. یکی از مزیت های منحصر به فرد این خط قابلیت تعویض سایز مقاطع آن در زمان کوتاه و با صرف هزینه بسیار کم نسبت به سایر خطوط مشابه با آن می باشد.

مهندس عسکری در این نشست ضمن توضیحاتی در خصوص معرفی طرح برند ملی دانشگاه فنی و حرفه ای عملیاتی کردن تجهیز کارگاه های دانشگاه فنی و حرفه ای در استان مازندران و سایر شبعات استانی این شرکت در کشور، برگزاری دوره های بورس صنعتی ویژه اساتید، دوره های کار آموزی دانشجویان، تدریس دوره های کارآفرینی را از مسوولین این شرکت بین المللی خواستار شد.
گفتنی است شرکت دانش بنیان فولاد ماشین در زمینه تولید انواع قطعات و ماشین آلات صنعتی و همچنین تولید لوله و مقاطع فولادی با اشتغال زایی بیش از 70 نفر مستقیم، محصولاتش علاوه بر تامین نیاز صنایع بزرگ کشور به کشورهای ترکمنستان، قزاقستان، حاشیه خلیج فارس صادر می گردد و ارز آوری مناسبی در شرایط تحریم ایجاد نموده است که با هماهنگی های صورت گرفته می تواند کمک بسزایی در تجهیز کارگاهی و آشنایی و ارتقای سطح مهارت در بین دانشجویان داشته باشد.
خاطر نشان می گردد با عنایت به هماهنگی های صورت گرفته و موافقت مسوولین شرکت در آینده نزدیک بحث دوره های توانمند سازی اساتید و دانشجویان، برگزاری دوره های کارآموزی دانشجویان و همچنین طرح تجهیز کارگاههای آموزشکده نیز صورت خواهد پذیرفت.