مراسم گرامیداشت سالروز درگذشت دکتر شریعتی و شهادت دکتر چمران
مراسم گرامیداشت سالروز درگذشت دکتر علی شریعتی و شهادت دکتر مصطفی چمران با سخنرانی منصور جعفری در دانشکده فنی و حرفهای شماره 2 ساری برگزار گردید.
مراسم گرامیداشت سالگرد درگذشت دکتر علی شریعتی و شهادت مصطفی چمران در نمازخانه دانشکده فنی و حرفهای شماره 2 ساری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی و حرفهای شماره 2 ساری در این مراسم که با حضور کارکنان و اساتید مرکز پس قرائت آیاتی از کلامالله مجید و زیارت پرفیض عاشورا برقرار گردید، منصور جعفری معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده با ایراد سخنانی تحت عنوان شباهتهای شریعتی و چمران، بخشهایی از شخصیت، مبازرات، تفکرات و میراث این دو شخصیت را برای حضار تشریح کرد.
جعفری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه تفکرات این شخصیتها را باید در ظرف زمان خویش سنجید؛ به اهمیت تفکرات و آموزههای این اشخاص در جهتدهی به نسل جوان پرداخت.
وی در پایان به سخنان علامه محمدرضا حکیمی درباره این دو شخصیت پرداخت و نیاز مذهب به انطباق با زمان، نیاز جامعه به داشتن پایگاه مذهبی و تحقق این دو برای نسل جوان را از ویژگیهای شریعتی و چمران برشمرد.
گفتنی است دکتر علی شریعتی 2 آذر 1312 در کاهک سبزوار متولد و 29 خرداد 1356 در ساوتهمپتون انگلیس درگذشت. وی نویسنده و جامعهشناس، پژوهشگر دینی، از مبارزان و فعالان مذهبی و سیاسی و از نظریهپردازان انقلاب اسلامی ایران بود. پیکر وی در مکانی نزدیک مقبره زینب کبری (س) در دمشق سوریه به امانت سپرده شدهاست.
همچنین دکتر شهید مصطفی چمران متولد 17 اسفند 1310 وزیر دفاع ایران در دولت مهدی بازرگان و دولت موقت شورای انقلاب، از همراهان امام موسی صدر در تشکیل جنبش امل (لبنان)، نماینده دوره اول مجلس شورای اسلامی، از فرماندهان ایران در جنگ ایران و عراق و بنیانگذار ستاد جنگهای نامنظم در جریان جنگ ایران و عراق بود که در ۳۱ خرداد ماه ۱۳۶۰ در مسیر دهلاویه به سوسنگرد بر اثر اصابت ترکش خمپاره به پشت سرش در ۴٩ سالگی شهید شد.