در دیدار رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران و هیئت اعزامی دانشگاهی لبنان مطرح شد؛
آمادگی کامل دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران جهت جذب دانشجویان لبنانی و تربیت آنها به عنوان دانشجویان ماهر و کارآفرین
حیاتی گفت: واحد بین الملل دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران به زودی فعالیت بین المللی خود را با جذب دانشجویان خارجی آغاز خواهد کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران- دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری، نشست تخصصی هیئت اعزامی دانشگاهی لبنان و مسئولین دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران در روز پنج شنبه ۲۳ خرداد 1398 در دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری برگزار گردید.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران در این نشست تخصصی که با حضور دکتر علی غدار نماینده هیئت اعزامی مؤسسه آموزشی الآفاق لبنان، عبدالحسین ناظریان از امور بین الملل دانشگاه فنی و حرفهای کشور، مسئولین حوزه ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران و سرگروه های آموزشی رشته های مختلف دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری برگزار گردید، اظهار داشت: ما امروز افتخار داریم که میزبان فرهیختگانی از کشور لبنان هستیم. دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران مجموعهای از مجهزترین کارگاه ها و آزمایشگاه ها و اساتید نخبه را دارد و متناسب با نیازهای صنعت، رشته های آموزشی را برگزار می نماید که غالباً فارغ التحصیلان جذب کار می شوند و یا خودشان کارآفرین و شاغل می شوند.
دکتر امیر حیاتی با اشاره به موقعیت های خاص استان مازندران گفت: استان مازندران در رشته های ورزشی مانند کشتی و والیبال سرآمد جهانی می باشد به گونه ای که بسیاری از افراد دنیا به خصوص محصلان رشته تربیت بدنی، تقاضای کسب گواهینامه حرفهای در این زمینه های ورزشی را در استان مازندران دارند.
وی تأکید نمود: ما علاوه بر داشتن حساسیت در زمینه آموزش مهارت و فن، علاقه مندیم که برای فراغت دانشجویان، دوره های رفاهی و بازدیدهای فرهنگی از ظرفیت های گردشگری، بوم گردی و کوهنوردی به دلیل فاصله زمانی کوتاه با کوهستان را ایجاد نماییم. امتیاز ویژه ساری نسبت به سایر شهرها، وجود راه ها و پل های ارتباطی با سایر کشورها به دلیل وجود فرودگاه بین المللی، راه آهن، اتوبان ها، دریا و بندر امیرآباد می باشد. ساری به عنوان مرکز استان یکی از پرترددترین و پر مسافرترین شهرهای توریستی کشور می باشد و این به واسطه نزدیکی به پایتخت، وجود کریدور غرب-شرق و عبور رودخانه زیبای تجن از مرکز ساری می باشد.
حیاتی با اشاره به رشته های کاردانی و کارشناسی تدریس شده در دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری در گروه های عمران، برق، معماری، کامپیوتر، مکانیک، صنایع شیمیایی، حسابداری و تربیت بدنی گفت: کتابخانه مرکزی با ۴۰۰ متر مربع مساحت و ۲۲ هزار عنوان کتاب دانشگاهی، خوابگاه های دانشجویی در دو فاز، فضاهای ورزشی متنوع با تجهیزات ورزشی تخصصی و ورزش همگانی، نمازخانه، سالن آمفی تئاتر در دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری وجود داشته و بسیار فعال می باشند.
عبدالحسین ناظریان از واحد امور بین الملل دانشگاه فنی و حرفهای کشور نیز ضمن معرفی مؤسسه آموزشی الآفاق لبنان بیان داشت: توافقات اولیه جهت حضور دانشجویان لبنانی در دانشگاه فنی و حرفه ای در نشست پروفسور صالحی عمران ریاست دانشگاه فنی و حرفهای کشور با مسئولین لبنانی انجام پذیرفته است و جهت اجرایی شدن آن، بازدید از کارگاه ها و آزمایشگاه های مراکز صورت می پذیرد و در نهایت از سال آینده ۱۰ هزار دانشجوی لبنانی در پنج سال آتی جذب دانشگاه فنی و حرفه ای خواهند شد.
وی افزود: این بازدید میزان اشتغال، بحث رفاهی و فرهنگی مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای در حال بررسی می باشد. هیئت اعزامی لبنان امیدوارند در پایان دوره آموزشی، گروهی که از لبنان خواهند آمد بتوانند در بازسازی کشور و ایجاد شغل برای تحصیل کردگان کشور لبنان موفق باشند.
پس از پایان نشست، کلیپ معرفی مؤسسه الآفاق پخش گردید و دکتر علی غدار در معیت مسئولان دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران، از کلیه توانمندی ها و امکانات موجود در کارگاه ها و آزمایشگاه های دانشکده فنی امام محمد باقر (ع) ساری بازدید به عمل آورد.