مراسم بزرگداشت روز معمار به میزبانی دانشکده فنی امام محمدباقر(ع) ساری برگزار گردید.
مراسم بزرگداشت روز معمار به میزبانی دانشکده فنی امام محمدباقر(ع) ساری برگزار گردید.
مراسم بزرگداشت روز معمار با موضوع «از شکل تا صورت در معماری، با تأکید بر نقش معمار» با ایراد سخنرانی دکتر ویدا تقوایی مدیر کل مرکز امور مدرّسان دانشگاه فنی و حرفه ای و با حضور دکتر جعفریان معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران، مهندس سنجابی معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری، مهندس خویی رئیس گروه تخصصی معماری سازمان نظام مهندسی استان مازندران و عضو هیأت علمی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران، دکتر پاکدامن معاون معماری-شهرسازی اداره کل راه و شهرسازی مازندران، مهندس خاوری نژاد عضو هیأت مدیره سازمان نظام مهندسی استان مازندران، مهندس هوشیار خواه عاملیت شرکت کناف مازندران، مهندس آرام مسئول خانه معمار مازندران و نیز اساتید رشته های معماری و عمران دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران در روز چهارشنبه چهارم اردیبهشت ماه 1398 در تالار 16 آذر دانشکده فنی امام محمدباقر(ع) ساری برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران- دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری، دکتر ویدا تقوایی مدیر کل مرکز امور مدرّسان دانشگاه فنی و حرفهای زادروز تولد شیخ بهایی و بزرگداشت مقام معمار را به جامعه دانشگاهی کشور تبریک گفت و بیان داشت: این جلسه بر اخلاق حرفه ای تأکید دارد. اخلاق، جدای از مباحث علمی و تخصصی نباید مطرح شود، زیرا جداسازی ها اخلاق را بی هویت می کند و درس های تخصصی نیز از شور و شوق تهی می شوند. معماری بهانه ای است که از اخلاق صحبت کنیم.
وی در ادامه بحث تخصصی با موضوع «از شکل تا صورت در معماری، با تأکید بر نقش معمار» افزود: شکل از آنجایی که کلام نهایی معمار و هنرمند میباشد، دریچهای است که از آن طریق میتوان به دنیای درونی آنها راه برد. دنیای درونی که به کمک «شکل» بروز مییابد و به هستی در میآید.
مدیر کل مرکز امور مدرّسان دانشگاه فنی و حرفهای کالبد معماری را تحت تأثیر سه عامل مهم مکان، زمان و تکنولوژی دانست و گفت: معمارها باید تفاوت ها را بشناسند و به اندازه ها توجه ویژه ای داشته باشند. تعامل میان معمار و هنرمند و بهرهوری کننده و نقاد هنر، توسط شکل آن محقق میگردد چرا که صورت، بخش غیر مادی معماری است. پس صورت، غایت و مقصود شکل است و میزان تطابق این دو با هم، درجات کمال اثر هنری را مشخص می نماید.
پس از پایان مراسم، خانم دکتر تقوایی از کارگاه ها، آزمایشگاه ها و فضای آموزشی دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری بازدید به عمل آورد.