در حال بارگذاری ...
دوشنبه 24 دی 1403
nus.ac.ir

اجرای طرح "خودمراقبتی سازمانی با رویکرد تغدیه سالم . بشقاب سالم " در آموزشکده فنی و حرفه ای دختران آمل

8یکی از ابعاد مهم خودمراقبتی در نظام سلامت فرد و جامعه، رعایت تغذیه صحیح است. با تغذیه سالم می‌توان از بروز بسیاری از بیماری‌های مزمن مثل چاقی، پوکی استخوان، دیابت، قلبی و عروقی و برخی از سرطان‌ها پیشگیری کرد. منظور از تغذیه صحیح، محروم کردن خود از غذاهای خوشمزه یا غذاهای مورد علاقه نیست، بلکه توجه داشتن به ارزش غذایی هر خوراکی و کیفیت غذای مصرفی است. رعایت اصل تعادل و تنوع برای هر فرد اساس خودمراقبتی در تغذیه سالم است، شناختن گروه‌های غذایی مختلف و توجه به میزان توصیه شده آنها، با توجه به شرایط جسمانی و میزان فعالیت هر فرد به او کمک می‌کند تا از دریافت مقادیر کافی مواد مغذی از طریق رژیم غذایی روزانه اطمینان داشته باشد. اطلاع‌ رسانی و افزایش دانش مردم برای خودمراقبتی در زمینه تغذیه، می‌تواند به مردم کمک کند انتخاب بهتر و در نتیجه زندگی سالم‌تری داشته باشند. در همین راستا با همت مرکز مشاوره طرح "خودمراقبتی سازمانی با رویکرد تغدیه سالم ، بشقاب سالم "  در آموزشکده فنی و حرفه ای دختران آمل با حضور گرم همه کارکنان آموزشکده توحید برگزار شد. دکتر لیتکوهی، عضو شورای شهر آمل، مهندس ملی و دکتر امانی مهمانان افتخاری این طرح بودند.