برگزاری کارگاه آموزشی "مهارت برقراری ارتباط موثر" ویژه کارکنان در آموزشکده فنی و حرفه ای دختران آمل
در راستای دستیابی به یک ارتباط کارآمد و اثربخش در روابط اجتماعی کارکنان آموزشکده، کارگاه آموزشی"مهارت برقراری ارتباط موثر" با حضور کارکنان آموزشکده فنی و حرفه ای دختران آمل برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی آموزشکده، دکتر امانی، مدرس کارگاه، آشنایی و توانمندسازی کارکنان در زمینه مهارت برقراری ارتباط موثر را هدف از برگزاری این کارگاه عنوان کرد و درخصوص موضوعاتی همچون تعریف ارتباط و عناصر آن، ویژگی های ارتباط سالم و اهمیت آن در حیطه های مختلف زندگی و محیط کار، نحوه برقراری ارتباط با دانشجو و همکاران، عوامل تقویت کننده و موانع ارتباط سالم مطالبی را بیان کرد.
وی، با اشاره به اینکه ارتباط اولین ضرورت یک زندگی اجتماعی است، گفت: توانایی برقراری ارتباط درست یک مهارت است و هیچ فردی با چنین مهارتی به دنیا نمی آید، بلکه افراد در طی دوران زندگی به تدریج این مهارت را می آموزند.افرادی موفق ترند که بتوانند کمبودهای خود را در این زمینه شناخته و در جهت رفع آنها و یادگیری روش های بهتر اقدام کنند. برقراری ارتباط ، یکی از ویژگیهای بزرگ انسانهای هوشمند ، خرد ورز و عاقبت اندیش است . هرکس بتواند با دیگران ، اشیاء اطراف و حتی لحظه های زندگی خود ارتباط بهتر و مؤثر تری برقرار کند ، احساس مؤفقیت بیشتری خواهد داشت برای دستیابی به یک ارتباط خوب و مؤثر کلامی و یا غیر کلامی ، علاوه بر داشتن باورهای مناسب ، لازم است روش ها و مهارت های ارتباط برقرار کردن با دیگران رانیز فرا گرفت بسیاری از رفتارهای ما مثل نحوه برقراری ارتباط با دیگران ، محصول عادت های ماست . پس اولین گام کسب آگاهی و شناخت درست اصول ارتباطی برای اصلاح نگرش و کشف مهارت های جدید ارتباطی است ، تنها در این صورت است که ما قادر خواهیم بود عادت های غلط را شکسته و از نوع ارتباط جدید خود احساس لذت کنیم. اگر بتوانیم در روابط خود با دیگران احساسات، اندیشه ها و افکار خود به طور درست و صحیح منتقل کنیم در حقیقت یک ارتباط موثر برقرار کرده ایم. توانایی برقراری چنین ارتباطی یک مهارت است که افراد برای داشتن یک زندگی اجتماعی با کیفیت نیازمند یادگیری آن هستند.
گفتنی است این کارگاه به همت مرکز مشاوره آموزشکده برگزار شد.