رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران:
دانشگاه فنی و حرفه ای در حال رشد است و این رشد متوازن با رشد همه ی نیروهای انسانی و همه ی حوزه های کاری محقق خواهد شد.
اولین دوره کلاس های توجیهی آموزشی با عنوان امنیت ملی سطح 1 برای کارکنان مشاغل حساس و اساتید هیأت علمی چهار دانشکده فنی و حرفه ای پسران و دختران شهرستان ساری در تالار 16 آذر دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دکتر امیر حیاتی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران با ابراز خرسندی از میزبانی این دوره جهت بالندگی و ارتقای آموزشی کارکنان در حوزه حراست اظهار داشت: سیستم پویا به توسعه و رشد متقارن نیاز دارد و یک سیستم درست، همه ی اجزای آن به خوبی عمل می نماید. دانشگاه نیز باید در همه حوزه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و امنیتی ارتقای تدریجی را کسب نماید. اولویت حوزه ستادی دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان یک دانشگاه صاحب عنوان و نیز دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران ارزشیابی و ارزش گذاری و ارتقای خدمات کارکنان می باشد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران افزود: حراست به عنوان امین دستگاه به مسئولین تصمیم گیر جهت مشاهده دقیقتر مسائل کمک می نماید و بر این اساس باید نگاه و بینش کلیه مجموعه حراست ارتقا یابد. حراست باید ارباب رجوع را برای خود سرمایه بداند و تکریم ارباب رجوع جزو اولویت های آن باشد و این جریان در کل سیستم تسرّی پیدا کند. سیستم درست و سالم به خود پالایشی و خود دکترین می رسد و ما خودمان باید مسائلمان را حل نماییم.
وی با تأکید بر ضرورت انتقال حساسیت مشاغل حساس ادامه داد: صاحبان مشاغل حساس و اساتید باید با انتقال حساسیت های ضروری، مدافع نظام باشند و ما باید به هم افزایی و بالندگی مجموعه کمک کنیم و افراد خارج از رویه نظام اصلاح گردند. آنچه که از ما می پرسند و روزی باید منصفانه پاسخ دهیم این است که ما چکار کردیم؟ عملکرد و کارکرد ما به راحتی با ملاحظات کاملاً کارکردی و چشمهای باز و بدون هر گونه گرایش سیاسی رصد می شود و افراد و سازمانهای کار بلد متمایز خواهند شد.
حیاتی با تأکید بر وجود برنامه های عمیق در راستای ارتقای کارکنان، هیأت علمی، دانشجویان و خانواده های دانشگاه بیان داشت: در پی آنیم تا فضا را شفاف، جذاب و بازتر کنیم تا افرادی با دغدغه و اندیشه و تفکر درست در مجموعه ی دانشگاه فنی و حرفه ای استان تلاش و مدیریت نمایند و همه باید تلاش کنیم با کسب حداقل ها در رفع معضلات جامعه از قبیل بیکاری بکوشیم.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران در پایان گفت: بر طبق برنامه ریزی، 24 درصد دانشجویان کل کشور باید به سمت آموزش های مهارتی فنی و حرفه ای بروند. آموزش های نظری در حال افول می باشد و نظام آموزشی کشور در حال مدیریت این امر و مدارک دانشگاهی می باشد. دانشگاه فنی و حرفه ای نیز به نسبت معقولی در حال رشد است و این رشد متوازن در همه ی حوزه های دانشگاه با مدیریت جناب دکتر صالحی عمران محقق خواهد شد. ما باید با طراحی لایه های رشد، پلن و برنامه ای قابل دفاع داشته باشیم تا در سالیان آینده دچار استحاله نشده و سایر دانشگاه های کم کار به عنوان زیر مجموعه به دانشگاه فنی و حرفه ای اضافه گردند.
لازم به ذکر است این دوره دارای هفت کلاس آموزشی با عناوین آشنایی با وظایف حراست ها، جنگ نرم، امنیتIT ، حفاظت گفتار، جاسوسی به روش تلفنی، روش ها و شگردهای جاسوسی ، و اقتصاد مقاومتی می باشد و توسط اساتید برتر این حوزه ها طی هفت روز در تالار 16 آذر دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری تدریس می گردد.
عبدالرضا مشتاقی- روابط عمومی دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری