در حال بارگذاری ...
دوشنبه 24 دی 1403
nus.ac.ir

اولین گردهمایی بزرگ تحقق تفاهم نامه فیمابین دانشگاه فنی و حرفه ای و معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش

ساری- رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران بیان داشت: با توسعه آموزش های مهارتی می توان در جهت افزایش کسب و کار و اشتغالزایی گام برداشت.

 

اولین گردهمایی بزرگ تحقق تفاهم نامه فیمابین دانشگاه فنی و حرفه ای و معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش با حضور دکتر امیر حیاتی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران، دکتر هادی ناطقی راد مدیر کل خدمات آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای، دکتر حسینی مقدم مدیر کل دفتر آموزش های فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش، عسکری نیکزاد مدیر کل آموزش و پرورش مازندران و با حضور رؤسا و معاونین آموزشی-پژوهشی دانشکده ها و آموزشکده های فنی وحرفه ای استان مازندران و رؤسا و معاونین آموزش متوسطه نواحی و مناطق آموزش و پرورش مازندران در روز پنج شنبه 1397/6/15 در دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر امیر حیاتی با تأکید بر اینکه تفاهم نامه بین آموزش و پرورش و دانشگاه فنی و حرفه ای تفاهم نامه ای جامع است، بیان داشت: این همایش برای اولین بار در سطح کشور جهت بررسی راهکارهای عملی شدن تفاهم نامه به میزبانی دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری برگزار می گردد و از رؤسا و معاونین محترم دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای و نیز رؤسا و معاونین آموزش و پرورش به عنوان افراد تصمیم ساز، صاحب رأی و فرهیخته جامعه انتظار می رود حساسیت بیشتری جهت اجرایی شدن تفاهم نامه داشته باشند و نهایت تلاش و کوشش خود را در اجرای مفاد تفاهم نامه انجام دهند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران با بیان اینکه در کشورهای توسعه یافته به آموزش فنی و حرفه ای توجه ویژه ای شده است، گفت: یکی از راه های کاهش آمار بیکاری توسعه آموزش های مهارتی می باشد. آموزش و پرورش باید با تغییر رویکرد از آموزش نظری به آموزش مهارتی به عنوان مسئول آموزش های عمومی در این حوزه وارد شود به گونه ای که دانش آموزان پس از فارغ التحصیلی از آموزش و پرورش چند مهارت مهم را آموخته باشند.

 وی افزود: آموزش فرایندی مستمر است که نمی توان آن را وابسته به یک دستگاه یا نهاد خاص دانست. آموزش و پرورش و دانشگاه فنی و حرفه ای در کنار سایر نهادها و دستگاه های اجرایی می توانند نقش مؤثری در آموزش های واقعی مهارتی داشته باشند.

دکتر حیاتی در پایان اظهار داشت: آنچه از این نشست توقع داریم این است که همه مسئولان آموزش و پرورش و دانشگاه که نقشی در تصمیم گیری دارند به محقق شدن موضوعات تفاهم نامه کمک کنند و از ظرفیت های مشترک استفاده بهینه نمایند.