جلسه هماهنگی اجرای تفاهمنامه ی منعقد گشته بین دانشگاه فنی و حرفه ای کشور و بنیاد نخبگان استان مازندران در دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری
جلسه هماهنگی اجرای تفاهمنامه ی منعقد گشته بین دانشگاه فنی و حرفه ای کشور و بنیاد نخبگان استان مازندران با حضور جناب دکتر امیر حیاتی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران و جناب دکتر محسن جهانشاهی رئیس بنیاد نخبگان مازندران و نیز معاونین و مسئولین اجرایی دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری و بنیاد نخبگان مازندران در روز شنبه 1397/5/27 در دانشکده فنی محمد باقر(ع) ساری برگزار گردید.
دکتر امیر حیاتی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران و رئیس دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری با عرض خیر مقدم حضور مهمانان حاضر در جلسه اظهار داشت: توانمندی های بسیاری در عرصه های مختلف دانشگاه فنی و حرفه ای وجود دارد و اساتید این دانشگاه در عرصه کارآفرینی بسیار توانمند هستند. این دانشگاه از ایجاد مرکز نوآوری و فناوری با همکاری بنیاد نخبگان مازندران استقبال می نماید.
وی بیان کرد: باید انعطاف پذیری بیشتری در بنیاد نخبگان ایجاد شود تا دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای نیز در آن دیده شوند؛ به گونه ای که دانشجویان با اختراعات و ابتکارات از حمایت های بنیاد نخبگان بهره مند گردند.
دکتر محسن جهانشاهی رئیس بنیاد نخبگان استان مازندران نیز در این دیدار اظهار داشت: جامعه آماری در بنیاد نخبگان، جامعه کوچکی است و شامل افراد محدودی می شود و باید برنامه مدون داشته باشیم تا نخبگان را در کشور حفظ نماییم و روح امید را در جامعه زنده نگه داریم و مراکز رشد و فناور به عنوان حلقه مفقوده این امر می باشند.
تفاهمنامه خوبی بین دانشگاه فنی و حرفه ای و بنیاد ملی نخبگان جهت ایجاد مرکز نوآوری و فناوری منعقد گشته است. با مطالعه و بررسی ظرفیت دانشگاه فنی وحرفه ای به عنوان دانشگاه مهارتی و نیز حضور مدیران موفقی چون جناب دکتر صالحی عمران در رأس این دانشگاه، نخبه پرور بودن استان مازندران، و وجود همدلی در استان گسترده مازندران تصمیم به راه اندازی مرکز نو آوری و فناوری در ساری نموده ایم.
متن تفاهمنامه توسط دکتر زنگنه و با حضور دکتر صالحی عمران امضاء شد و باید با کمک و همکاری بنیاد ملی نخبگان و دانشگاه فنی و حرفه ای، مدل اولیه مرکز نوآوری و فناوری را طراحی و اجرا نماییم. بنیاد ملی نخبگان مازندران تنها مرکز در کشور می باشد که مجوز ایجاد مرکز نوآوری و فناوری را دریافت نموده است و باید ارتباط بنیاد نخبگان مازندران و دانشگاه فنی وحرفه ای مازندران به صورت مدلی موفق ارائه گردد. هدف داشتن خروجی خوب با استفاده از هسته های فناور می باشد. هسته های فناور در مرکز فناوری موجب تجاری سازی ایده های دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای خواهد شد و در ضمن از تسهیلات کمکی نیز بهره مند می گردند.
دکتر جهانشاهی افزود: جشنواره ملی توسکا (توانمندسازی و سرمایه گذاری کسب و کارهای ارزش آفرین) با موضوع و زمینه محیط زیست در مازندران برگزار می شود و با توافق دانشگاه فنی و حرفه ای استان، برگزاری این جشنواره را با محوریت و میزبانی دانشگاه فنی وحرفه ای درسال جاری (در آذر ماه و یا در هفته اول دی ) پیشنهاد می نماییم.