بازدید مدیر کل محترم نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای از دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری
جلسه ی هم اندیشی آقای دکتر علی موسوی مدیر کل محترم نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای و کارکنان دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری در روز سه شنبه 23/5/1397 در سالن جلسات حوزه ریاست دانشکده فنی و حرفه ای امام محمد باقر (ع) ساری برگزار گردید.
دکتر امیر حیاتی سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران و رئیس دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری در این جلسه اظهار داشت: بازدیدهای مفیدی از بندر امیر آباد، صدرا و مؤسسات مختلف کشتی سازی مازندران با حضور جناب دکتر موسوی و برخی از رؤسای محترم استان به عمل آمد. تلاش ها بر این است که دانشگاه فنی حرفه ای مازندران با کسب شرایط مناسب تر، شأن اصلی خود را حفظ نماید. بسیاری از دستگاه ها برای کارگاه ها و آزمایشگاه ها با همکاری مسئولین و اساتید تهیه گردیده و ما هم تلاش می کنیم با تجهیز هر چه بیشتر مراکز، از هیبت دانشگاه فنی و حرفه ای دفاع نماییم.
دانشگاه ما یک دانشگاه تازه تأسیس است و با سپری شدن زمان، نواقص برطرف خواهد شد. تمام تلاش ما بر این است تا تعداد دانشکده های استان با امکانات و زیر ساخت های لازم افزایش یابد و آموزشکده ها به دانشکده ارتقا یابند.
در ادامه جلسه جناب دکتر علی موسوی مدیر کل محترم نظارت و ارزیابی دانشگاه فنی و حرفه ای با اظهار خوشحالی از حضور در جمع کارکنان دانشکده اظهار داشت: باعث افتخار است که در سال 66 در این مرکز مشغول به تحصیل بوده ام. دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری با سایر مراکز استان فرق دارد؛ چرا که دارای نقش دوگانه است و یک نقش همان سیستم آموزش و پژوهش و کارهای روتین است و نقش دیگر با توجه به رؤسا و اساتید خوب این دانشکده که برای تعالی آن گام برداشتند و وجود کارگاه های استاندارد، نقش ستادی وجود دارد و باید به آن نظم بیشتری داده شود. امور استان با قاطعیت از رامسر تا بهشهر مدیریت گردد و نظم و انضباط آموزشی این دانشکده به تمام مراکز استان تسرّی داده شود و همه باید به این امر کمک نمایند.
حرکت کارکنان باید در جهت توسعه اداری سازمان باشد و کارهایی که باعث افزایش کیفیت آموزش می شود، پیگیری گردد. آمار دانشجویانی که در مسابقات جهانی مهارت مقام آورده اند تهیه شود و از رؤسای مراکزی که این افراد در آنجا تحصیل می کرده اند، تقدیر صورت گیرد.
دکتر موسوی ادامه داد: نتیجه گرایی ویژگی مهندسین است و محصول برای آنها خیلی مهم است. بحث آموزش های آزاد همانند دروس پیش نیاز و یا جبرانی می باشد. آموزش های آزاد همان واحدهای پیش هستند و دانشجویان حتما باید از آن استقبال نموده و در آن شرکت نمایند. بدین منظور باید مبالغ ورودی و ثبت نام کمتر شود؛ چون هدف یادگیری بیشتر دانشجویان است و ضعف های احتمالی نظام آموزش برطرف گردد. در ریزش راندمان قبولی، مکانیزم مناسب برای آموزش اتخاذ گردد و دوره های کوتاه مدت برای دانشجویان تدارک دیده شود. ارتباط صاحبان مشاغل بزرگ با دانشگاه ها برقرار گردد و باید از توان اساتید تکنیکال و ماهر جهت آموزش به دانشجویان استفاده شود.
وی در پایان افزود: کلیه مراکز باید در خرید و جانمایی و اولویت بندی خرید تجهیزات، مدیریت داشته باشند. طرح اجرایی انستیتو کردن مراکز به عنوان یکی از راه های نجات سیستم آموزشی و اداری در مازندران احیا شود و طرح انستیتوها به روز رسانی و جهت تصویب ارسال شود. نظام رتبه بندی بطور نادرست اجرا می شود و مدرسان تا اندازه ای ضرر می کنند و باید مدل رتبه بندی جدید در 4 یا 5 سطح و به طور متفاوت با نگاه به لایه های پایینتر کاری طراحی و برای تهران ارسال گردد. چیدمان صحیح مکان ها، کارگاه ها و آزمایشگاه ها باید در کلیه ساختمان های دانشکده و آموزشکده ها رعایت گردد.
پس از پایان جلسه که در سالن جلسات حوزه ریاست دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری برگزار گردید، جناب دکتر موسوی از کارگاه ها و آزمایشگاه های دانشکده بازدید به عمل آوردند. بازدید از بازسازی سلف سرویس دانشکده برنامه بعدی جناب دکتر موسوی بود و ایشان راهکارهای لازم را جهت توسعه کارگاه ها و سلف سرویس دانشکده بیان نمودند.