در حال بارگذاری ...
دوشنبه 24 دی 1403
nus.ac.ir

کارگاه آموزشی یک روزه بررسی آیین نامه ارتقا و ترفیع پایه سالانه اعضای هیأت علمی دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، کارگاه آموزشی یک روزه بررسی آیین نامه ارتقا و ترفیع پایه سالانه اعضای محترم هیأت علمی با سخنرانی دکتر حیاتی سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران، خانم سلیمانی رئیس هیئت ممیزه دانشگاه فنی و حرفه ای کشور و دکتر رمضانی مدیر هیئت ممیزه دانشگاه مازندران و با حضور معاونین آموزشی و پژوهشی و رؤسای امور اداری و اساتید هیأت علمی دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای استان مازندران در روز دوشنبه 1397/4/11 در تالار 16 آذر دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری برگزار گردید.

دکتر امیر حیاتی سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران با عرض خیر مقدم به حاضران در جلسه، به افزایش تعداد دانشگاه های کشور در 20 سال اخیر اشاره نمود و گفت: جاذبه سرمایه گذاری در این حوزه برای سرمایه گذاران و تقاضای حوزه اجتماعی جهت اخذ مدرک تحصیلی به تعدد دانشگاه های مختلف منجر گردید اما با گذشت زمان با مسأله بیکاری نیروهای تحصیلکرده مواجه شدیم و این معضل به دلیل کمّی گرایی افراطی و عدم توجه به ارتباط بین مدرک صادر شده و نیاز کسب و کار جامعه به وجود آمد.

 سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران آموزش های مهارتی را الگوی عملی بسیاری از کشورهای جهان دانست و اظهار داشت: در کشور ما دانشگاه فنی و حرفه ای با مأموریت آموزش های مهارتی بانی این امر می باشد. امروزه دانشگاه فنی و حرفه ای جزو دانشگاه های درجه یک کشور تلقی می شود چرا که دارای 200 هزار دانشجو و 176 مرکز دانشگاهی فعال می باشد و بسیاری از فارغ التحصیلان مهارت آموخته این دانشگاه، کارآفرین هستند و نگرانی کمتری در حوزه کسب و کار دارند.

وی نیروهای انسانی دانشگاه را به عنوان سرمایه های مهم برشمرد و افزود: اگر قرار است یک دانشگاه کارآمد باشیم، باید شاخص های درجه یک مانند نیروی انسانی کارآمد نیز داشته باشیم و نیروی انسانی کارآمد شاخصی مؤثّر در بهبود کیفیت و افزایش کارآیی است. اساتید هیأت علمی و مدرسین نیز از جمله مهمترین بخش های حوزه نیروی انسانی در دانشگاه می باشند و اساتید تلاشگری که دغدغه کارآفرینی و مهارت افزایی دارند می توانند مشکل مدرک گرایی را بر طرف نموده و به اشتغال کمک نمایند و بدین لحاظ کارگاه آموزشی با هماهنگی جناب دکتر سینایی معاون محترم آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور و نیز دانشگاه مازندران برای توانمند سازی اعضای هیأت علمی در دو حوزه ارتقا و ترفیع برنامه ریزی و اجرا گردید.

دکتر حیاتی در پایان با تأکید بر بومی سازی آیین نامه ارتقا و ترفیع پایه سالانه با توجه به مهارتی بودن دانشگاه فنی و حرفه ای و عدم حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی گفت: انجام تحقیقات پژوهشی و درج مقاله در مجلات علمی، نوشتن کتاب های تخصصی و ترجمه ی مقالات علمی روز دنیا از رکود علمی اساتید جلوگیری خواهند کرد. بدون توجه به بحث مالی، هیأت علمی یک برند والاست. عزم دانشگاه ارتقای جایگاه اساتید هیأت علمی می باشد و تمام تلاش ما این است که اساتید ما با آشنایی با قوانین مرتبط با این امر و پالایش علمی، در رتبه های علمی برجسته قرار بگیرند.

در ادامه ی کارگاه آموزشی، دکتر رمضانی مدیر هیئت ممیزه دانشگاه مازندران و خانم سلیمانی رئیس هیئت ممیزه دانشگاه فنی و حرفه ای کشور به تشریح آیین نامه ارتقا و ترفیع پایه سالانه اساتید هیأت علمی پرداختند و در انتها به سؤالات مطرح شده حاضران، پاسخ های لازم را ارائه نمودند.

 

 

عبدالرضا مشتاقی- روابط عمومی دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری