جلسه کارگروه خرید تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران برگزار گردید.
جلسه کارگروه خرید تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران با تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید و با حضور مسئولین استانی در روز سه شنبه 1397/3/1 در سالن جلسات حوزه ریاست دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری برگزار گردید.
دکتر امیر حیاتی سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای استان مازندران ضمن خیر مقدم و خوش آمدگویی و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در این ماه پر خیر و برکت و آرزوی سلامتی برای همگان اظهار داشت: از زمان آغاز ریاست آقای دکتر صالحی عمران در دانشگاه فنی و حرفه ای اتفاقات خیلی خوبی افتاد. یکی از اتفاقات خوب دانشگاه، نگاه شورایی است که با استفاده از خرد جمعی و آمایش محلی و استفاده از افکار نسبت به حل موضوعات اقدام می گردد. آمدن دکتر صالحی یک فرصت است که همه کشور به آن اذعان دارد. اخذ 330 رشته محل کارشناسی ناپیوسته، یک رؤیا بود که تحقق پیدا کرد. رویکرد وزارت علوم توسعه فنی و حرفه ای است و ما پیشگام این توسعه هستیم و باید کمک کنیم.
دکتر حیاتی با اشاره به اینکه 92 کد رشته محل کارشناسی جدید در سطح استان مازندران احیاء شده تصریح نمود: برای توسعه رشته ها، دارا بودن کارگاه ها و آزمایشگاه های کامل و روزآمد ضروری می باشد. دستگاهها و تجهیزات 40 سال قبل زیبنده دانشگاه نیست؛ بر همین اساس 80 درصد اعتبار تجهیزات در سال جاری به کارگاه ها و آزمایشگاه ها اختصاص داده شد و 10 درصد به خوابگاه و 10 درصد به سلف سرویس.
رئیس دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری قطبی سازی را از اولویت های مهم کاری برشمرد و گفت: نمی شود در شهری مثل ساری در 3 مرکز رشته معماری داشته باشیم و برای هر مرکز بطور مجزا تجهیزات فراهم نماییم. باید آزمایشگاه های متمرکز، یکسان و مشترک داشته باشیم و با تجهیز کردن و تقویت کردن آنها، در توسعه کیفی دانشگاه فنی و حرفه ای بکوشیم. به منظور صرفه جویی در هزینه ها و افزایش کیفیّت و کمیت تجهیزات، موضوع تجمیع آزمایشگاههای خاص مد نظر قرار گیرد. بعضی از امکانات ما جوابگوی مطالبات بحق دانشجویان نیست و با یک اولویت خوب و پروژه ای کارها انجام پذیرد.
وی افزود: کلیه دانشکده ها و آموزشکده های استان باید در راستای سازماندهی نیروی انسانی همکاری داشته باشند. نباید در یک مرکز کمبود شدید نیرو و در جایی دیگر نیروی مازاد وجود داشته باشد. همه ما مثل یک خانواده هستیم که باید کمک کنیم تا مشکل حل بشود.
دکترحیاتی با اشاره به دیدار خود با نماینده محترم نوشهر و چالوس در مجلس شورای اسلامی، و نیز آقای حسین زادگان و آقای نبیان معاونان محترم استانداری مازندران، از مسئولین خواستار کمک های مالی و اختصاص تجهیزات عمرانی برای مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای استان شد.
در ادامه اعضای محترم حاضر در جلسه به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و اولویت خرید از کالای ایرانی و منطقه ای، خرید ترجیحی تجهیزات برای کارگاه ها و آزمایشگاه های رشته های جدید، استفاده از افراد متخصص و صاحب نظر در خرید کالاها، لزوم دریافت تضمین خدمات پس از فروش از فروشندگان، خرید تجهیزات به صورت یکپارچه (از طریق دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران) و درخواست تجهیزات مرتبط و برنامه محور مورد تأکید قرار گرفت و در پایان آقای سعید سنجابی معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری بعنوان نماینده تام الاختیار جهت پیگیری و هماهنگی لازم معرفی گردید.
عبدالرضا مشتاقی- روابط عمومی دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری