سمینار آشنایی با تاریخ و فرهنگ مازندران با سخنرانی دکتر حسین اسلامی از محققان و مفاخر برتر استان مازندران در دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری برگزار گردید.
سمینار آشنایی با تاریخ و فرهنگ مازندران با سخنرانی دکتر حسین اسلامی از محققان و مفاخر برتر استان مازندران در دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی، سمینار تخصصی آشنایی با تاریخ و فرهنگ مازندران (محوریت رشته معماری در دانشگاه فنی و حرفه ای) با سخنرانی دکتر حسین اسلامی ساروی از محققان و مفاخر تاریخ و فرهنگ مازندران و با حضور مسئولین، اساتید و دانشجویان دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری در تالار 16 آذر دانشکده برگزار گردید.
دکتر امیر حیاتی رئیس دانشکده فنی امام محمد باقر (ع) ساری ضمن تقدیر از اساتید گروه معماری و انجمن علمی معماری دانشکده در برگزاری سمینار اظهار داشت: خوشحالیم که مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای در مسیری گام بر می دارند که علاوه بر وظایف تکلیفی مشخص سازمانی که همه ی دانشگاه ها به عهده دارند، نگاه حساس و ویژه ای به شکوفایی تاریخ و فرهنگ کشور نیز دارند.
دکتر حیاتی تاریخ و فرهنگ را گنج با ارزش ملل نامید و گفت: کشور ما دارای پیشینه ی بسیار گرانبها می باشد و این متعلق به تاریخی است که ما هم بخشی از آن هستیم. اساتید برجسته ای چون دکتر اسلامی وقت و عمرشان را می گذارند که فراموش نکنیم ما جزء ملت هایی با پیشینه ی بزرگ و اندیشمند با مشاهیری جهانی مانند حافظ، خیام و مولانا می باشیم و برگزاری چنین سمینارهایی هزینه نبوده بلکه تاریخ و فرهنگ را بعنوان سرمایه نامشهود و گنج های پنهان برای آینده سازان کشور شکوفا و تبیین می دارد.
دکتر حسین اسلامی ساروی با اشاره به نقش مطالعه و کسب علم در بسط تاریخ و فرهنگ کشور اظهار داشت: کسی که سفر نمی کند و کتاب نمی خواند، مردنش آغاز شده است و خودش نمی داند. حضور در دانشکده های فنی و تحصیل در رشته های مهندسی از دیرباز جزو اهداف عالی تحصیلی دانش آموزان بوده است و ساخته های مهندسان جزو نمادهای متعالی هر ملتی می باشد. وجود و گسترش موزه ها و کتابخانه ها از نشانه های فرهنگ و تمدن ملل می باشند و باید آنها را حفظ نمود. ما کتابخانه و موزه می خواهیم، ضمناً ما به وجود شما، هنر شما، شعور شما، فناوری شما و دانش شما مهندسین نیاز داریم و مملکت به وجود شما خیلی نیاز دارد. شما کارهای بسیاری می توانید انجام دهید و می توانید با ایجاد آثار ماندگار و فاخر، چاه های نفتی درست نمایید که تمام شدنی و قابل سرقت نباشد.
وی با بیان نقش فرهنگ در معماری مازندران ادامه داد: تنوع نقش و نگار، وجود نقش های اسلیمی و رنگ های مطبوع و زیبا باید در آثار معماری نمود داشته باشد و معماری استان ما با محیط و زیست بوم مازندران همخوانی داشته باشد. ما به موزه ای در مازندران احتیاج داریم که ساختمان آن به عنوان یک کلاس آموزشی در آینده و نماد معماری مازندران باشد.
لازم به ذکر است با توجه به تقارن برگزاری سمینار با هفته درختکاری، دکتر اسلامی به همراه مسئولین، اساتید و دانشجویان حاضر در مراسم، اقدام به کاشت نهال در محوطه دانشکده نمودند.
عبدالرضا مشتاقی - روابط عمومی دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری