26 برنامه تلویزیونی با موضوع توانمندی های دانشگاه فنی و حرفه ای، کارآفرینی و فرهنگ خود اشتغالی تهیه و از سیمای شبکه مازندران به روی آنتن خواهد رفت.
پس از هماهنگی دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری با صدا و سیمای شبکه مازندران
26 برنامه تلویزیونی با موضوع توانمندی های دانشگاه فنی و حرفه ای، کارآفرینی و فرهنگ خود اشتغالی تهیه و از سیمای شبکه مازندران به روی آنتن خواهد رفت.
جلسه تخصصی مسؤولین دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری و صدا و سیمای مازندران با حضور دکتر حیاتی ریاست دانشکده، آقای محمدی معاون سیمای شبکه مازندران، آقای فلاح مدیر تولید شبکه مازندران، تعدادی از تهیه کنندگان فعال صدا و سیمای مازندران و مسؤولین اجرایی دانشکده به منظور بررسی توانمندی های مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای و انتقال توان خدمت رسانی این مراکز در رفع معضل بیکاری در دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) ساری برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی، دکتر حیاتی با تقدیر از صدا و سیمای شبکه مازندران اظهار داشت: صدا و سیمای مازندران نگاه مثبت به مجموعه مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای داشته است و فضای دوستانه ای حاکم است.
وی فناوری و دانش روز را در حال تغییر لحظه ای دانست و گفت: دانشگاه فنی و حرفه ای بر آن است تا جزو دانشگاه های نسل سوم و پژوهش محور باشد. هدف ما اعطای مدرک صرف نمی باشد و رسالت و دغدغه ی دانشگاه ما نیز ایجاد شغل و خود اشتغالی فارغ التحصیلان دانشگاهی می باشد. رویکرد ما این است که دانش را عملیاتی کنیم.
دکتر حیاتی در پایان تأکید کرد: آگاهی از توانمندی های مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای در سطح جامعه در حد قابل قبول نمی باشد و ما امیدواریم این خلأ با تغییر نگرش خانواده ها توسط صدا و سیما مرتفع گردد.
آقای محمدی معاون سیمای شبکه مازندران با اشاره به شعار سال و دغدغه های حوزه کار و اشتغال گفت: با تکیه بر رهنمودهای رهبر معظم انقلاب(مد ظله العالی) و با ایجاد امید، فرهنگ ایجاد اشتغال و استقلال شغلی در برنامه ها جاری و ساری خواهد بود. خود اشتغالی و توانمند سازی افراد با جهت دهی دانشگاه و کار فرهنگی طولانی مدت امکان پذیر خواهد بود و صدا و سیمای مازندران در این زمینه نهایت تلاشش را خواهد نمود.
معاون سیمای شبکه مازندران ادامه داد: تعریف شغل و رشته ها در حوزه فنی و حرفه ای باید در صدا و سیما انجام پذیرد و با جهت دهی جامعه، کارآفرین ها معرفی گردند تا اتفاقات مثبتی را در بازار کار شاهد باشیم. امیدوارم با کمک دانشگاه فنی و حرفه ای و رسانه ملی و با ایجاد انگیزه برای اشتغال به کار و دادن آگاهی به خانواده ها و تشویق خانواده ها و جوانان به سمت خود اشتغالی، گامهای خوبی به سمت جلو برداریم و مهارت آموزی را گسترش دهیم.
لازم به ذکر است با توجه به تأکیدات دکتر ناصر شمس سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای و مکاتبات ایشان با دکتر علی عسگری ریاست سازمان صدا و سیمای کشور مبنی بر برنامه ریزی جلسات و میزگردهای تخصصی بررسی چالش های آموزش های فنی و حرفه ای در رسانه ملی و نیز برنامه ریزی برای طراحی و تهیه برنامه های تلویزیونی از آموزشکده ها و دانش آموختگان موفق آموزشکده های فنی و حرفه ای، 26 برنامه تلویزیونی از توانمندی های آموزشکده های فنی استان مازندران تهیه و تدوین خواهد شد و از شبکه استانی مازندران به روی آنتن خواهد رفت.