در حال بارگذاری ...
دوشنبه 24 دی 1403
nus.ac.ir

سخنرانی دکتر حیاتی در مراسم گرامیداشت دهه مبارک فجر

دکتر امیر حیاتی سرپرست دانشکده فنی امام محمد باقر (ع) ساری ضمن عرض خیر مقدم خدمت حاضران در مراسم و تبریک دهه فجر اظهار داشت: این دهه یادآور رشادت ها و دلیری های آحاد ملتی است که به رهبری امام بزرگ، انقلاب نمونه ای را در جهان رقم زدند. انقلاب اسلامی ایران در مقایسه با دیگر انقلاب هایی که در این کره خاکی اتفاق افتاده، یک انقلاب شاخص می باشد. انقلاب ما یک شاخصه ممتاز دارد و آن موازی بودن و توازن بین دیانت و سیاست ماست و در نگاه مدیریتی ما سیاست در کنار دیانت است. یعنی سیاستگزاری کلان و تصمیم گیری ها باید مبتنی بر مباحث دینی باشد. با این مدل می توانیم انقلابمان را بیمه کنیم. دکترین و خط قرمز ما دو کلام حضرت امام (ره) است که می فرمایند نگذارید این انقلاب به دست نا اهلان و نامحرمان بیافتد. ما باید سیاست های مدنی خودمان را مبتنی بر آموزه های دینی داشته باشیم و در تراز آن حرکت کنیم. مدیری که در تراز جمهوری اسلامی حرکت می کند خود را وامدار کسی نمی داند. خدمت کردن به مردم یک افتخار است و باید در مسیر امام (ره)، مقام معظم رهبری و انقلاب حرکت نماییم.

وی با بیان استراتژی کلان کشور در کلام امام راحل(ره) (پشتیبان ولایت فقیه باشد تا آسیبی به مملکت شما نرسد.) ادامه داد: این مطلب همانند تضمین و گارانتی برای نظام می باشد. مدیران با کفایت باید بدانند در چه مرز و در چه کانالی حرکت نمایند.

دکتر حیاتی با بیان قابلیت های بالای این دانشکده افزود: این مرکز با قدمتی سی و اندی ساله، نقش بزرگی در شهر و مدنیت ساری دارد. با این حال این مجموعه دارای مشکلات بیرونزایی مانند عوارض و نوسازی و ماده 100 مربوط به سالیان دور است. اگر شهری می خواهد مدنیت داشته باشد با حضور مراکزی مانند دانشگاه ها و بیمارستان ها که از شاخص های توسعه ی شهری هستند، میسر خواهد بود. مدیریت شهری نیز باید در توسعه دانشگاه ها کمک نماید وبخشی از درآمدها، اعتبارات ومالیات بر ارزش افزوده و ... جهت توسعه مراکز علمی در نظر گرفته شود.

سرپرست دانشکده فنی امام محمد باقر (ع) ساری در پایان یادآور شد: امروزه بیکاری یکی از معضلات و دغدغه های کلان کشور است و ما از جمله مراکزی هستیم که بیکاری را کاهش داده ایم. چرا که بیش از هفتاد درصد فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه ای مستقیم وارد بازار کار می شوند و این امتیاز بسیار بزرگی است. اما به همین نسبت مطالبات ما تأمین نمی شود.

با سیاستگزاری های جناب دکتر شفیعی ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای کشور و هیأت رییسه دانشگاه فنی و حرفه ای و راهبرد مدیریت متمرکز، دانشگاه فنی و حرفه ای همتراز دیگر دانشگاه های کشور خواهد شد و در راستای تبیین همان سیاست، به جهت موقعیت استراتژیک باید تعامل با مراکز علمی خارج از کشور برقرار گردد. ما هم می توانیم وارد این تعاملات شویم و نقش ایفاء کنیم. دانشکده فنی ساری در توسعه رشته ها  و آمایش رشته ها بسیار حساس است. ما هم اکنون در رشته هایی مانند انرژی های نو و نانو مواد که واقعاً می تواند برای توسعه همه جانبه استان مازندران مفید باشد، ورودکرده و بسیار مشتاقیم که در کارگروه های استانداری و سایر مؤسسات علمی حضور یابیم و منشأ اثر باشیم.